• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

üzüntümü benimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim.ama ...gribinden öldğü kesin,varmı yokmu derken gerçekten hayatımızda var arkadaşlarım...aşı meselesine gelince de hala kararsızım...bu mikrobun var olduğuna inandık ama aşının etkisne inanabilsek herşey rayında gidecek ama ona da güven olmayınca ne yapmakta kararsız kalıyoruz işte...

nehircim,sinanda dikkat etsin canım,o da işi gereği çok insanla muhatap oluyor çünkü,gerekirse maske kullansın canım...ablanın da gelmesini dötgözle bekliyoruz...

swetcim,inan çok üzüldüm,evli erkeklerden ne ister bu kadınlar anlamam...inşallah eniştenin aklı başına gelirde eşinin yanında döner...

pinkcim,fiyat iyi ama bana başka tetkiklerde uygulanırsa bu faiyatı çok aşarız canım,o yüzden para tedbirimi iyi yapmalıyım...dediğin çok doğru canım;hayırlı vakit ...

canlarım bende bugün saçlarımı boyattım,facede olan arkadaşlarım bir bakın bakalım yeni halimi beğenecekmisiniz,ben hala alışamadımda,yakışmamışsa söyleyin ama...

şimdiden hepiniz bayramı mübarek olsun...

slm canlarım fazla kalamayacagım...
gülyüzüm komsun için çok ama çoook üzüldüm rabbim gunahlarını affeylesın insallah.
bence asıyı yaptırmayın kızlar ABD de asıların yan etkılerınden dolayı toplatılmıs.bir bildıklerı vardır onların.
swetım ablana cok üzüldüm ah bu erkekler ahhhh baska ne denırkı?
mumucum sen nasılsın canım?
denefım ınsallah sorunsuz bır sekılde 1 ayı decırırsınz kayınvalıdenler.rabbım yardımcın olsun.
nehırım sende ablam gıbısın oda cook zor begenenlerden allah kocalarınıza sabır versın :)
veeee kurban bayramınızı en içten dıleklerımle kutlarım hepınızı coook sevıyorum arkadaslarım ıyıkı varsınız...
kızımda ellerınızden öpüyor teyzelerı.ALLAH a emanet olun....

Son düzenleme:
3325dnt.jpg

iyi bayramlar kızlar naasılsınız ..iyisinizdr inşş.
denefim 1 ay geçer cnm hayırlısıyla ve sabırla inşş ALLAH için yapıyosun mukafatını görüceksin inşş hepinizi çok öpüyorum kızlar

selam kızlar a.s.

hepımızın bayramı mubarek olsun:1hug:

tebrık ve dualarınız ıcın cok sağ olun canlarım
yüce mevlam hepinizin mutluluğunu kat kat arttırsın inş
Rabbım hepımızın hayırlı dualarını kabul etsın inş:Saruboceq:

benım mide bulantılarım üşütmekten değilmiş
safra kesemde taşlar var ve bırıde dışarı cıkıp biyerde tıkanıklık yapmış ve sarılık olmuşum
arefe gunu tekrar tahlıl yaptırdım ve kan degerlerım bırazcık normale indigi icin acıl amelıyat etmedıler hastaneye yatıracaklardı benı ben istemedım bebegım var dıye evde yatıyom guya
bayramdan sonra amelıyat olacam tabı o zamana kadar kotü bir gelişme olmaz sa

dua edın bana kızlar

canım benim çokkkk geçmiş olsun..ALLAH ŞİFANI VERSİN..:Saruboceq:
PİNKİM SAGOL CANIM..evet 1 ay .geçer tez insallah...:Saruboceq:

selamlar olsun canlar

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

ah cnm berincim RABBıM acil şifalar versin inş tez zamanda iyileşirsin

gülyüzüm saçların yakışmış ama sen rahat değilsen bilemem

denefim yaradanseni evlat hasretini dindirerek ödüllendirir hayırlısıyla inş

pinkimmm cnmmmmm seni tanıdığım için çok mutluyum harikasın iyiki burdasın ve benim arkadaşımsın

zuhalcım de belmiş

aslında aklıma buraya bir zamanlar uğrayan fakat şimdi gelmeyen arkadaşların akıllarının köşesinde olduğumuzu düşündüm

buraya uğramayan mavi ay acem kızı yağmur esra vs şimdilik aklıma bu arkadaşlar geldi sizleri özledik

canlarım ben geldim ama yine kimse yok...

mumucum,saçımı bir tek eşim beğenmedi,onun dışında herkes beğendi...ne yapayım bende biraz kullanır,sıkılırsam değiştiririm...

denefcim,eminim bayram bitince herkes burda olur...

berincim,geçmiş olsun canım ya...çok üzüldüm ya...bebişinde küçük kim bakacak size???

sevgili KELEBEKÇİM

benim ne kadar açık sözlü olduğum aşıkardır

buradaki yazıların bana çok sıcak gelmiyordu taaaaaaaaakiii faceye kadar

şimdi fikirlerim tamamen değişti çok samimi ve çok sıcak buluyorum

cnm arkadaşımmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkürler canım...düşüncelerinin değişmesine sevindim...face bayağı hayırlı bişiymiş kaydirigubbakcemile3

kelebeğim avatarındaki yazı içimi burktu

çok etkileyici bir söz geldi bana gözümdeki yaşsınnnn

ay kelebegim inan yazın çok acıklı.içim bi tuaf oldu bacım..
benim içinde şu olabilir
GÖZÜMDEKİ YAŞŞINIZ BEBEKLERIM..

kızlar bu hafta içim daha bir buruk....dün gibi ama bebeğimi kaybedeli tam bir yıl oldu.28 kasımdı......acısı hala içimi yakıyor.gözlerim doluyor.... mafoldumben

kelebecim gözündeki o yaş yüzünde kocaman gülücüğe dönüşecek inşallah bir gün canım.:Saruboceq:

sağol canım...İnşallah....öptüm yeğenlerimi koocaman....
selam canlarım,

çok üzgünüm çokkkkkk...komuşumuzu kaybettik..günlerce çekti,önce yavrusunu kaybetti,sonra da kendi...çok acı geldi bana...kızın son hali gözümün önünden gitmiyor...ailesi feryat figen kopardılar...Allah sabır versin...domuz gribinden bir kişiyi daha kaybetmenin acısı büyük...ne olacak bu halimiz...aşıya bile güvenemezken ne yapmamız gerekecek acaba şaştık kaldık valla...Allah sonumuzu hayırlı eylesin...

kelebeğim,hüzünlenmekte haklıyız canım,ama dirençli olmak zorundayız...bugün beni maya tüp bebek merkezinden aradılar,sağolsunlar arada bir arar sorarlar...ne zman yaptıracağımı falan merak ediyorlar,kendilerde yaptırmam için ara ara arıyorlar beni...fiyatları da 3.00 ytl miş...ilaç hariç tabi...şu an başlayamıyacağımı söyledim...o da tekrar arayacağını söylüyor...onlar da para kazanma derdindeler tabi...hayırlısı.......

hepinize saygılar,sevgiler....

canım ne zaman hazır hissedersen o zaman başla.Arar o merkezler öyle....etkilemelerine izin verme.hakkında hayırlısı olsun canım...
başınız sağolsun....çok üzüldüm....Allah akrabalarına sabır versin....

selam kızlar a.s.

hepımızın bayramı mubarek olsun:1hug:

tebrık ve dualarınız ıcın cok sağ olun canlarım
yüce mevlam hepinizin mutluluğunu kat kat arttırsın inş
Rabbım hepımızın hayırlı dualarını kabul etsın inş:Saruboceq:

benım mide bulantılarım üşütmekten değilmiş
safra kesemde taşlar var ve bırıde dışarı cıkıp biyerde tıkanıklık yapmış ve sarılık olmuşum
arefe gunu tekrar tahlıl yaptırdım ve kan degerlerım bırazcık normale indigi icin acıl amelıyat etmedıler hastaneye yatıracaklardı benı ben istemedım bebegım var dıye evde yatıyom guya
bayramdan sonra amelıyat olacam tabı o zamana kadar kotü bir gelişme olmaz sa

dua edın bana kızlar

çok geçmiş olsun.Allah şifa versin....

nehircim
heyecan son dorukta....Allah sonunuzu hayırlı eylesin inşallah....

günaydın kızlar....erkenciyim.kayınvalide erken uyanıyo .... üşümesin diye bende erken kalkıyom...
kelebegim hepimiz üzücü şeyler yaşadık.onun için seni çok iyi anlıyorum.ALLAH sabır versin canım..çok zor çokkkk...senağlamasenağlama
sorsam acaba yaranızı deşmiş olurmuyum.bebeginizi dogduktan sonramı kaybettiniz????

Back
X