- Konu Sahibi bebekecem17
- #18.101
bir kadın olarak üstümüzdeki sorumluluklar ne kadar çok degilmi mumucuk????
bayram hevesi bile kalmıyo insanda.....
bayram hevesi bile kalmıyo insanda.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayramınız mübarek olsun.bi dahaki kurban bayramında hepimizin kucagı bebişle dolsun insallah...:Saruboceq::Saruboceq:
sevgili KELEBEKÇİM
benim ne kadar açık sözlü olduğum aşıkardır
buradaki yazıların bana çok sıcak gelmiyordu taaaaaaaaakiii faceye kadar
şimdi fikirlerim tamamen değişti çok samimi ve çok sıcak buluyorum
cnm arkadaşımmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kelebeğim avatarındaki yazı içimi burktu
çok etkileyici bir söz geldi bana gözümdeki yaşsınnnn
ay kelebegim inan yazın çok acıklı.içim bi tuaf oldu bacım..
benim içinde şu olabilir
GÖZÜMDEKİ YAŞŞINIZ BEBEKLERIM..
kelebecim gözündeki o yaş yüzünde kocaman gülücüğe dönüşecek inşallah bir gün canım.:Saruboceq:
selam canlarım,
çok üzgünüm çokkkkkk...komuşumuzu kaybettik..günlerce çekti,önce yavrusunu kaybetti,sonra da kendi...çok acı geldi bana...kızın son hali gözümün önünden gitmiyor...ailesi feryat figen kopardılar...Allah sabır versin...domuz gribinden bir kişiyi daha kaybetmenin acısı büyük...ne olacak bu halimiz...aşıya bile güvenemezken ne yapmamız gerekecek acaba şaştık kaldık valla...Allah sonumuzu hayırlı eylesin...
kelebeğim,hüzünlenmekte haklıyız canım,ama dirençli olmak zorundayız...bugün beni maya tüp bebek merkezinden aradılar,sağolsunlar arada bir arar sorarlar...ne zman yaptıracağımı falan merak ediyorlar,kendilerde yaptırmam için ara ara arıyorlar beni...fiyatları da 3.00 ytl miş...ilaç hariç tabi...şu an başlayamıyacağımı söyledim...o da tekrar arayacağını söylüyor...onlar da para kazanma derdindeler tabi...hayırlısı.......
hepinize saygılar,sevgiler....
selam kızlar a.s.
hepımızın bayramı mubarek olsun:1hug:
tebrık ve dualarınız ıcın cok sağ olun canlarım
yüce mevlam hepinizin mutluluğunu kat kat arttırsın inş
Rabbım hepımızın hayırlı dualarını kabul etsın inş:Saruboceq:
benım mide bulantılarım üşütmekten değilmiş
safra kesemde taşlar var ve bırıde dışarı cıkıp biyerde tıkanıklık yapmış ve sarılık olmuşum
arefe gunu tekrar tahlıl yaptırdım ve kan degerlerım bırazcık normale indigi icin acıl amelıyat etmedıler hastaneye yatıracaklardı benı ben istemedım bebegım var dıye evde yatıyom guya
bayramdan sonra amelıyat olacam tabı o zamana kadar kotü bir gelişme olmaz sa
dua edın bana kızlar
bu arada yoğunluktan ancak fırsat bulabildim....İyi bayramlar kızlar..... a.s.