- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
- #18.421
Radycim;kistin için kullandığın ilaçla kistin hemencecik erir gider canım...geç olsun ama güç olmasın,tertemiz birşekilde tedaviye başlaman daha iyi olur canım...kafana sakın hiçbirşeyi takmıyorsun,hep pozitif düşünüyorsun ona göre...relax ol,mutlu ol...inşallah bebişimiz hayırlı vakitte gelecek...
Mumucum,sende de kist çıkmış demek,aman bu kistler ve miyomlar kadınların olmazsa olmazlarından oldu sanki,bu aralar bayağı duyar oldum,Allahtan tedavisi kolay,geç kalınmadan tedavisini yapmak en güzeli,hatta geçenlerde bende dr.gittim,rutin kontrolden geçtim,aslında bayanların 6 ayda bir kontrolden geçmeleri lazım,ama hep ihmalkarlık yapıyoruz...radye söylediğim her söz sana da geçerli canım...inşallah kistlerinizden biran önce kutulur,sağlıklada tedavinize başlarsınız
yarın günüm var,pasta yapmaktan canım çıktı...hepinizi öpüyorum
Mumucum,sende de kist çıkmış demek,aman bu kistler ve miyomlar kadınların olmazsa olmazlarından oldu sanki,bu aralar bayağı duyar oldum,Allahtan tedavisi kolay,geç kalınmadan tedavisini yapmak en güzeli,hatta geçenlerde bende dr.gittim,rutin kontrolden geçtim,aslında bayanların 6 ayda bir kontrolden geçmeleri lazım,ama hep ihmalkarlık yapıyoruz...radye söylediğim her söz sana da geçerli canım...inşallah kistlerinizden biran önce kutulur,sağlıklada tedavinize başlarsınız
yarın günüm var,pasta yapmaktan canım çıktı...hepinizi öpüyorum