Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam canlarım...geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...eşim çok iyi maşallah,ama ağır kaldırması yasak...10 günlük raporumuz bitti,bugün tekrar gidip yeniledi,yani bir 10 gün daha evdeyiz...beraber gün geçiriyoruz,tabiki misafrilerimizle de beraber...gelene o kadar alışmışızki,bir gün biri gelmese biz birilerine gidiyoruz...fıransa da oturan bir arkadaşım vardı,dün aradı hamile haberini verdi,çok çok sevindim...tabiki onun da aklına ilk ben gelmişim...senin için çok dua ettim dedi...bütün edilen duaları Allah kabul etsin...inşallah en kısa zamanda burdaki olan herkesin de hamile olduğu haberini alırız...hepinizi öpüyorum...

nehircim allah kolaylıklar versin
evet çooook tatlı heyecanlar hem de.geriye baktığın zaman herşey çok güzel gözüküyor ilerde.kıymetini iyi bil bu günlerinin.berinin dediği gibi heyecan geçici bi durum.keşke insan o heyecanı hiç yitirmese...

bu arada elbisenin fotosunu paylaşmamışsın.çekemedin mi.ondan paylaşamadın heralde.
ama ben çok merak ediyoruuuummmm.............

haplarımdan daha 10 tane var akannehir mafoldumben
yani iğneler için ( eğer aksilik çıkmazsa tabi) son 15 gün diyebiliriz....

gülyüzüm hoşgeldin.nasılsın......

berin yaaa ekleyemedim fotoları.imageshack diye bi siteden yapıyoduk.ama site açılmıyo.ben alhana mail atıcam.o yapabilirse yapar artık.

slm olsun herkese nehircim tatlı heyecanlar halt safhada gene
ah ah ben eşimi hala görünce heyecanlanıyorum allah nazardan saklasın
kendiside öle olduğunu sölüyor ama bilmem tabiki
sen devam et çarşı pazar gezmeye tadını çıkar herşeyin
bende yollar kar buz evde oturayım kös kös poffffff

slm kızlar nasılsınz?nazcım nasılsın tatlım bebiş nasıl annesi?
nehırım en güzel günlerın canım tadını cıkar kendını kasmana gerek yokki .şimdiden böyleysen söz gügünü düşünemıyorum.

slm kızlar nasılsınz?nazcım nasılsın tatlım bebiş nasıl annesi?
nehırım en güzel günlerın canım tadını cıkar kendını kasmana gerek yokki .şimdiden böyleysen söz gügünü düşünemıyorum.

çok iyiyim alhancım sağol canım bebişde çok iyi maşallah tosbik gibikaydirigubbakcemile3
tepinip duruyor yatıyor uyuyor hıçkırıyor arada kendini unutturuyor hiç kımıldamıyor
korkutuyor beni:sinifsinif:dürtünce tepki veriyor ben burdayım diye oh diyorumakannehir
kızımız napıyor iyimi çpk bilmiş yaramazkaydirigubbakcemile2

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn Rabbim gönlünüzdekini en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq:
denefim lotusum radyim nevinim nehirim alhanım nazım berinim çileğim gülyüzlüm pinkim kelebeğim mumucum swetem zuhalim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Hayırlı cumalarr ..

Dün hazırladığım blog için bir resim lazım oldu, burada vardı..
Buradan onu almaya geldim ve 1400 lü sayfalardan itibaren bir okumaya daldım taa 1480 lere vardım :))
Harikaydı çok keyif aldım okurken, ne güzel günlerimiz olmuş beraber, ne çok eğlenirmişiz olumunekankayizsmile
Size de nostalji tavsiye ederim çok keyif alıyor insan :)
Ben geldim
Ama gidiyorumakannehir

Nerdeyse 2 hafta kaldı sözümüze...Çarşı pazar yüzük temizlik, nefes alamıyordum zaten, bu 2 hafta hiç alamayacağım..

Elbisemde dün bitti aldık hatuşlar. Bir tek önüne taşlı düğme alınacak bir kaç tane, bide kol ağzı ve yaka için çıt çıt bastırılacak yada dikilecek herneyse..

Radym hasta oldun mu? Hapların bitmiştir diye düşünüyorum ama? Belki son 1-2 ne dersin? Gamzeminde bu hafta işte son haftası..Yarın galiba son günü hayırlı olsun canımm ev hayatın :))
Teşekkür ederim nehirimm, evettt şafak doğan güneş artık :teytey:
Çok şükürr..

Ohh maşaallah canımcım yaa hazırlıklar hızlanmış
En can alıcı hazırlıklar bitmiş aslında, elbise ve ayakkabı sempatiksalakcinni
Gerisi kolay
Allah kolaylık versin inş.
Elbisenin resimlerini sabırsızlıkla bekliyorummm bayanssulusmile
selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn Rabbim gönlünüzdekini en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq:
denefim lotusum radyim nevinim nehirim alhanım nazım berinim çileğim gülyüzlüm pinkim kelebeğim mumucum swetem zuhalim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
opuyorumnanaktan Şeniz
Çok şükür ayşecimm
Sen nasılsın, oğlumuz nasıl :1hug:

yakısıklımıza masallah deyın

Eklentiler

• $aye4 [640x480].webp
    $aye4 [640x480].webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $bebek 040 [640x480].webp
    $bebek 040 [640x480].webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $AYE2 (1) [640x480].webp
    $AYE2 (1) [640x480].webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
dıger resımler hala yuklenemedı redycım yuklensın onlarıda yükleyecm
berıncım masallah tosuncuguna ay yerın onu beeeen

elif simay iyi teyzesı kardeşlerını beklıyor sabırsızlıkla :)
sen nasılsın tatlım izne ayrıldınmı?

Oyy oyy maşallah sübhanallah Ali Fırata..Feyste bende gördüm oğluşumuzu.
Yorum yazmıştım gönder dedim göndermedi bende sinir oldum bi daha göndermedim :)))
Bu arada Kayınvalidende meşhur oldu :))))

Gülyüzüm kusura bakma geç kalan geçmiş olsun dileklerim için. Doğru okumuştum Allah şifa versin inşallah demiştim ama dün yazmayı unutmuşum.
Allah kolaylık versin, şifa versin. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Sanada kolay gelsin hem hastayla hemde misafirlerle ilgilenmek yorucu olur. Ama aranmak hatırlanmak ziyaret edilmekte güzel değilmi :)

Rediciim anlıyorum cınım daha varmış..
Bende bugün sigorta doktoruna gittim..Ne aklım varsa belki tahlil yapar diye.
Malum çok düzensiz ve 2 ayda bire denk gelen saçma sapan adetler ve ara kanamalar lekenmeler yaşıyorum..
Extra olaraktan akıntım kendini kaybetti.......
Falan filan gideyim dedik ablamla bugün.. Hiç yüzüme bile bakmadı.
Çikolata kistim var dedim..Bi kaç dakika sonra polikistik overe bişey yapamayız dedi..
Plikistik over değil çikolata kistim var dedim..Ameliyatlık mı dedi?
Bi ara öyleydi ama küçülmüştü dedim, iyi dedi.
Sonrada adetimin gecikmesi için 3 ay farlutal kullanacakmışım..Kistininde tetkiklerini ihmal etme dedi..
Kendisi doktor değil sanki niye geldik sana...
Neyse kendi doktorcuğuma gideceğim inşallah..

Bugün son günün gamzem dimi..Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Bebişimizle güzel günlerimiz geliyor inşallah.
Gireceksin dimi nete eve yerleşince :))))
Evet geçmiş çok güzel oluyor gerçekten..
Hem birbirimizle hem kendi yaşadıklarımızı okumak çok ilginç geliyor insana..
Bak iyi hatırlattın Sinanla ilk tanışma olaylarımı okuyayım :)))

Elbiseye gelinceeeee efem önünğn düğmeleri alınacak daha..
Ayy ne bilim söze az kaldı zaten. Böle makyajlı ayakkabılı eşarplı görmenizi istiyorum tamamen yani..
Güzel olacak mıyım acep recepler :)))

berincim oğluşun çok tatlı maşallah...Allahım esirgesin onu ve tüm bebelerimizi...

nehircim,teşekkür ederim canımcım,kalpler bir olsun yeter güzelim...sana da kolay gelsin...tatlı güzel bir meşgale yaşıyorsun...gittiğin dr.gerçek dr.mu acaba,,,ne o öyle ya sinir oldum valla...böyle dr.ları alıp atmalı görevlerinden...ama ne çare!!!!!

nehırım ne demek güzel olacakmıyım tas gibi olacan hemde bayanssulusmile :)))herseyden önce kalbının güzelliği yyeter canım benım.sen bızım kıymetlimizsin unutma emi opuyorumnanaktan

gülyüzüm ve berınım slm hatunlar nassınz bakem?
berın oglusu uyuttunmu gördüm senı gel buraya geeeeel :))))

Back
X