Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

safak azalıyor dogacak bebişlerımz ve yolda olan bebslerımz var.düşünmesı bıle cok guzel rabbım dıger arkadslarımada bu gunleri yasatsın insallah.
çileğim bebıkımızn adı ne olacak canım?

Merhaba hatunlarrr bayanssulusmile
Hala midem bulanıyor biliyor musunuuz kaydirigubbakcemile3

Bu arada gün bitti sayılır, şafakları tazeleyeyim ben
Radyim çok az kaldııı

4 :lepi:
19 :lepi: bayanssulusmile
Vayyyy şafakçılar amma az kalmış herşeye :))

Gamzem çok özledim ben seni. Geçen gün aradım ama açmadın :((( Ben hattımı değiştirdim geçen gün seni arayan vodafone bendim yani :))

Demek doğum şeklini aldı minikimiz çok şükür elhamdülillah..Normal olma ihtimali bu açıdan oldukça yüksek..
Ama tek duam hayırlısı nasılsa öyle olsun.

Nişan alış-verişine başladık. Baya büyük bir kısmını hallettik. Bana alınacak çok fazla birşey kalmadı.
Ama Sinana alınacaklar var daha. Çok güzel şeyler aldık hele ayakkabılarım ve pijamalarım vede iç çamaşırlarım bide çantalarımbayanssulusmile yani özetle hepsi çok güzel :))
Hakkımızda hayırlısı olsun inşıallah..
Sen nasılsın? ıyice ağrlaşmışsındır artık çok az kaldı çünkü. Allah yardımcınız olsun canımmm :)
Bendee çokkk özlediimm çokk
Ben yabancı bir numaranın aradığını hatırlamıyorum canım, belki de eşim görmüştür silmiştir ekrandan :uhm:

Ahh ahh o alışverişler ne zevklidir aklinialirimsmile
Tadını çıkart, ve de aklında ne varsa aldır mutlaka, benim gibi yapma bilmiyorumkismile
Aldıklarını da güle güle kullanmak nasip olsun inş.

Evet canım ufak ufak sancılar var sanki bir iki gündür
Ama iyiyim çok şükür, çok büyük problem yaşamıyorum
Çok hareketliyim, bu benim için daha iyi oluyor
Hantallaşmadım şükür
Bana çokk dua et olur mu?
Mümkünse doğumdan önce haber verebilirsem Yasin Şerif okumanızı çok istiyorum

Gamzem,doğum pozisyonu aldı demek miniş..Hadi hayırlısı...Rabbim hayırlı ve sağlıksını nasip etsin...

Aminn kuzucum inş.
ve şafak sayan arkadaşlar.nasıl bi heycan bilmiyorum ama tahmin etmek çok zor değil.haberlerinizi bekliyorum.aman dikkat edin kendinize.bebişlerin çok ihtiyaçları var size.
Teşekkürler sihirim
Rabbim sana da nasip etsin böyle şafaklar saymayı
safak azalıyor dogacak bebişlerımz ve yolda olan bebslerımz var.düşünmesı bıle cok guzel rabbım dıger arkadslarımada bu gunleri yasatsın insallah.
çileğim bebıkımızn adı ne olacak canım?
Amin inş. alhanım
Bebikimizin adı "Ensar" olacak inşaallah :asigim:

Nazım sen nasılsın, neler yapıyorsun bakim görüşemedik?

sevgili sihirim

benim dosyam çok kalabalık

opr dr şirin çenkçi
opr dr yalçın gürel
opr dr çetin evgin
opr dr özer kutlu
prof dr mehpare tüfekçi
prof dr yalçın kimya
prof dr tufan bilgin
bu güne kadar gittiğm ve tedavilerini uygulayan dr lar

ama çok uzun hastane günlerimde de zübeyde hanım doktorlarının da hepsini tanıyorum yada birkaç arkadaşının dr oldukları için

7 yıldan beri hiç bıkmadan gittiğim dr özer kutlu eşimin tercihi alışkanlık oldu gidiyoruz işte yıllardır aynı doktora

gamzecim bir avazda inş hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın
eğer bizlerede yasini şerif okuma görevini veririsen memnun olurum
istersen öğrencilerimden birine de okutabilirim sübyanın okuduğu yasin-i şerif

rady cım hadi za kaldı seninde hayırlısıyla sonuçu öğrenmeye

nehirçim RABBıM kolaylıklar versin alışveriş zevkli ama çok yorucu değilmi

geldim nehircim geldim,nişan alışverişleri başlamış ohhh ne güzel,yeni yeni birşeyler almak kadar güzel birşey yok,bende yarın bir arkadaşımla alışverişe gideceğim,bende kendime birşeyler alayım,canımcım vaktim oldukça geliyorum,inan kaç günden beri faceye bile iki arada bir girip tarlama bakıp çıkıyorum,bu aralar bayağı yoğunum,oriflame satışı için uğraşıyorum,ondan birde gezmelerim ve misafirlerim var tabiki...

denefim,sonucun güzel çıkar inşallah...

radycim,çok dua ediyorum çokkk.....Allahım bizlere hepimizin hayırlısını versin...

nevincim,sen nasılsın bacım,bacını evlendirene kadar işlerin bitmeyecek anlaşılan...kolay gelsin hayatım...

lotusum da hala oldu çok şükür...Allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin sağlıkla....

kızlar hepinizi öpüyorum...

iyi geceler kızlar
ben bir bakayım dedim
gamzem çilekim maşallha doğuma gidiyorsun artık.
allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin.
kolayından inşallah
sen doğum anından deyiver sitede ki arkadaşlarımıda affet allahım ,dualarını kabul et diye
nazım çok az kalmış sana da maşallah
allahım bebelerinzile lohusa resimlerini görürürüz injşallah
ne güzle heycanlar
allahım herkse de nasip etisn canı gönülden .
neyse ben çıkyorum şimdi.
hepimizi öptüm kızlar
nehir hayırlı olsun bacımmmmmmmmmmmmmm

ve gün sayan arkadaşlar haberler inşallah mutlu olur
öptümmmmmmmmmm
kusurama bakmayın pek giremiyoum da özür dilerim hepinziden
beni unutmayınnıza please

Ben iyiyim sen nasılsın??

Şafak 4

Şafak 19

Hayırlı haberler hayırlı sonuçlar inşallah...

Nehir evlenincede benim işim bitmez...Ablaaaaa misafir gelecek,ne yapıyım nasıl yapıyım...Ablaaa ben yapamıyom sen yapsana felan...Gerçi ben sadece misafirliğe gelcem,misafir gibi oturcam,bana hizmet edeceksiniz diyorum ama bakalım..Hayat ne gösterecek:DD

selamlaaar

az kaldı.çok az kaldı.ama burda biz daha ne şafaklar sayıcaaaz di mi.geleceğin anne adaylarında şafak saymalar hiç bitmiycek bence.tedavi şafakları,doğum şafakları,düğün şafakları, sonraaaaaaa ikinci çocukların şafakları ::))))))))
di mi ama ...........
hayırlı sonuçlu şafaklar olsun herkes için inş.

nevinim bence de :))
daha çok işin var çooook.nehirin ikinci annesi :)))

ne güzle heycanlar
allahım herkse de nasip etisn canı gönülden

çok teşekkürederiz teyzesi az kaldı bakalım yavaşdan başladı çıkış hareketlerimiz
yalancı sancılar ama ben inanmam bunlara yaramazlık yapıyor çok opuyorumnanaktan

Nazcım seninde çok az kaldı..Senin son durumun ne? İsim ne düşünüyorsunuz?

nehircim sondurumumuz iyi çok şükür doğum pozisyonumuzdayız elhamdülillah:Saruboceq:
doğumumuz normal zaten başdan beri hiç sezeryan düşünmedim son anda bir aksilik
olmazsa çatı muayenemizde sorunsuz geçerse inş normal herşey son 2 haftaya bağlı
tabi beklerse bizim ufaklık:CüvCüv:

gamzeden önce doğurursam hiç şaşırmıcam çünkü çok hareketli ve aşağı baskısı çokakannehir

isim olarakda emre ali düşünüyoruz ali kesin ama emrede tereddütdeyiz hala sanırım doğumdan sonra kesinleşirsırnaşık şey

bizden haberler bukadar şafak 34:)

gamzecim bir avazda inş hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın
eğer bizlerede yasini şerif okuma görevini veririsen memnun olurum
istersen öğrencilerimden birine de okutabilirim sübyanın okuduğu yasin-i şerif
Amin inşaallah mumucum Allah razı olsun
Okuyabilirseniz çokk memnun olurum
iyi geceler kızlar
ben bir bakayım dedim
gamzem çilekim maşallha doğuma gidiyorsun artık.
allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin.
kolayından inşallah
sen doğum anından deyiver sitede ki arkadaşlarımıda affet allahım ,dualarını kabul et diye
ne güzle heycanlar
allahım herkse de nasip etisn canı gönülden .
neyse ben çıkyorum şimdi.
hepimizi öptüm kızlar
Amin tatlım sağolasın inş.
Dua etmez miyim inş. o an aklım yerinde olursa ederim :)
Nehir evlenincede benim işim bitmez...Ablaaaaa misafir gelecek,ne yapıyım nasıl yapıyım...Ablaaa ben yapamıyom sen yapsana felan...Gerçi ben sadece misafirliğe gelcem,misafir gibi oturcam,bana hizmet edeceksiniz diyorum ama bakalım..Hayat ne gösterecek:DD

Görücez bakalım kaydirigubbakcemile3
selamlaaar

az kaldı.çok az kaldı.ama burda biz daha ne şafaklar sayıcaaaz di mi.geleceğin anne adaylarında şafak saymalar hiç bitmiycek bence.tedavi şafakları,doğum şafakları,düğün şafakları, sonraaaaaaa ikinci çocukların şafakları ::))))))))
di mi ama ...........
İnşaallah daha ne şafaklar sayıcaz burada
çok teşekkürederiz teyzesi az kaldı bakalım yavaşdan başladı çıkış hareketlerimiz
yalancı sancılar ama ben inanmam bunlara yaramazlık yapıyor çok opuyorumnanaktan

nehircim sondurumumuz iyi çok şükür doğum pozisyonumuzdayız elhamdülillah:Saruboceq:
doğumumuz normal zaten başdan beri hiç sezeryan düşünmedim son anda bir aksilik
olmazsa çatı muayenemizde sorunsuz geçerse inş normal herşey son 2 haftaya bağlı
tabi beklerse bizim ufaklık:CüvCüv:

gamzeden önce doğurursam hiç şaşırmıcam çünkü çok hareketli ve aşağı baskısı çokakannehir

isim olarakda emre ali düşünüyoruz ali kesin ama emrede tereddütdeyiz hala sanırım doğumdan sonra kesinleşirsırnaşık şey

bizden haberler bukadar şafak 34:)
Hıımm senin yalancı sancılar erken başlamış sanki
Benim birkaç gündür var
Hayırlısı olsun bakalım bizi geçebilecek misiniz :)

Hıımm senin yalancı sancılar erken başlamış sanki
Benim birkaç gündür var
Hayırlısı olsun bakalım bizi geçebilecek misiniz :)

kuduruk bu kuduruk yerimden zıplatıyor beni arada :1shok:
ondan korkuyorum çilekcim inş zamanını bekler :Saruboceq:
yarın doktora gideceğim inş bakalım ne dicekeyvahedigeldismile

aa hala kımse gelmemiş
nerdesiniz kızlar olmuyor böyle ama

ben her zamanki gibi ali fıratla harp etmekteyim sabahın köründen beri anca uyttum

Şafak 3

Şafak 18

Şafak 33

di mi ama ...........

nevinim bence de :))
daha çok işin var çooook.nehirin ikinci annesi :)))

Ayşem ne güzel demişsin yaa,canımmm..İnşallahhh...

İş biterse her şey biter demişler eskiler..Doğruda demişler dimi?

Görücez bakalım kaydirigubbakcemile3

a.sa.sa.s
Okumazmıyız kuzum,okuruz tabiki...

Nazım,hayırlısıyla sağlıkla tam zamanında kolay doğumlr inşallah..
Sana Gamzeme ve bekleyen tüm adaylaraopuyorumnanaktan

hayırlı günler canlar...evet kan doktoruma gittim.doktor ilk önce cigarayı bırakcen dedi.demesi kolayda eeeeeeeee nasıl olcek bu iş..akannehirakannehir
dopler istedi..tahlil istedi onları yaptırmam gerekiyo.son durumum böle bacılar..

Denefim geçmiş olsun...
Bi aşamayı hallettin sayılır bacım...
:delphin::delphin::delphin::delphin::delphin:

Canını istetmek gibi olmasın ama:roflol:
Tüpe başlayınca zaten mecbur bırakacan bacım..Ufaktan alıştırmaya başla kendini..Bırakmak zor tebi ama doktor dediyse bi yolunu bulmak lazım...

denefcim,herşeyi sırayla yaptıracan bacım,inşallah hepsinin sonucu tertemiz çıkarda tedavine rahatlıkla başlarsın...sigaraya gelince de tamamıyla bırakamasakta az içmeye özen göstermek lazım...tedaviye başlayınca da ister istemez bırakıyoruz...

slm kızlarrr fazla kalamayacm ama bır bakayım dedım.denefım ınsallah cıgaranı bırakırsın da bebiş için hayırlın için ilk adımı atarsın canım.
neyse canlarım ben cıkıyorum hepicinizi çok öptüm.ALLAH a emanet olun.

Günaydınnnn mirmirmirmir mirmirmirmir
Heycandan uyuuyyamııyyooorruuuummmm mirmirmirmir

Şafaklar
2
17
32
zemuszemus
kuduruk bu kuduruk yerimden zıplatıyor beni arada :1shok:
ondan korkuyorum çilekcim inş zamanını bekler :Saruboceq:
yarın doktora gideceğim inş bakalım ne dicekeyvahedigeldismile
Aynen benimk de öyle, farksız mı sanıyorsun :))
Ben de dün doktordaydım, 2800 gr. dendi
Herşey yolunda şükür
Senin de hayırlı haberlerini bekliyorum
a.sa.sa.s
Okumazmıyız kuzum,okuruz tabiki...

Nazım,hayırlısıyla sağlıkla tam zamanında kolay doğumlr inşallah..
Sana Gamzeme ve bekleyen tüm adaylaraopuyorumnanaktan
Allah razı olsun canım opuyorumnanaktan

Şafak 2

Şafak 17

Şafak 32

Ayyy sayılı gün çabuk geçer derler hakkaten öle...Tabi bize göre...Sizler için geçmiyordur mutlaka...

Gamzem maşallah Ensarımıza...Doğuma kadar alır daha kilo sanırım...Ama doktorların söylediğinden biraz az doğuyorlarmış,öle diyolar...17 günde biraz daha alır kilo,denilenden az doğarsada,yinede 3000'i tamamlar sanırım...Sağlıkla inşallah canım...Oyyy minişe bak senn..Daha dün fasulyeye benziyordu şimdi 2800 gr oldu...Maşallah sübhanallah...

Back
X