Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Elhamdülillah...
Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin,sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin...

Ayşemmm canımmmm....Oyyyyyy oyy oyyy...Ben demiştim demeyi sevmesemde dicem işte,ohh ohhh sefam olsunnnnn....

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:dance::dance::dance::dance::dance:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

radycim çokkkk mutlu tettin bizi hayatım...:teytey::teytey::teytey:Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah....ŞenizŞenizŞeniz

cnm bak ikimizde hamişiz güzel allhım isteyen herkeze zamanı gelince nasılda veriyo :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarrrrrrr müjdemı ısterım rady nın testı pozıtıf cıktıııııııı yuppiiiiiiii herkes halaya :teytey::teytey:

121 cıkmıs henuz dr görüşmemiş amelıyattymıs dr.cıksıkınca görüşeceklermıs.sonuca göre 3-4 haftalıkmısssss dualarımız kabul oldu çok şükürrrrrrr
:1hug:
:teytey::teytey::teytey:
halay başı cek cek müjde radyyyyyyyyy den geldi

hadi kızlar alhan devam halaya

ÇOK ÇOK TEBRİKLER RADY CİM
çoooookkk teşekkür ediyorum canım
senağlamasenağlamasenağlamaşu anki halimmm mutluluktan ağlıyorum sabah berii aklım duam hep radyyimleydi idrarda çıkmamış deyince içim hop etmişti ama Allah büyüktür kesin değil daha dedim herkez gibi bende şükürler olsun Rabbime inşallah devamıda gelirr denefim mumum pinkim kelebeğim isteyen herkeze bu müjdeyi vermek en kısa zamanda nasip olur inşallahhhh:Saruboceq:
radymmm canımm Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhhhh açılın ben de geliyorum halayaaa:teytey::teytey::teytey:
amiiinnnn inşallah myhopum inş.
rabbim burdaki bütün bu özlemi çeken arkadaşlarıma da bu duyguları bu günleri yaşamayı nasip etsin inş.
çoooooook teşekkür ederim
:teytey::teytey:rady... hayırlı uğurlu olsun canım.çok sevindim.boşuna sıktın canını idrar testiyle falan .rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınada almayı nasip etsin.

rabbim tüm isteyenlere ve uğraşanlara bu sevinci yaşatsın...:
:teytey: kızlar bende halaya katılcammmm....
amiiiiinnn sehercim inş.
çok teşekkür ederim
Ne diyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz akannehir
Yaşasııııııııııııınnnnnnnnnnn :dance:

Çok şükür Ya Rabbim sana
Tüylerim diken diken oldu mafoldumben
elhamdülillah çileğim çok şükürler olsun.

oh be cok şukur rabbime
cok sevindim coooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk
çok sağol berinim.canım arkadaşım.
Elhamdülillah...
Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin,sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin...

Ayşemmm canımmmm....Oyyyyyy oyy oyyy...Ben demiştim demeyi sevmesemde dicem işte,ohh ohhh sefam olsunnnnn....

:teytey::teytey::teytey:

:dance::dance::dance:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
amin nevinim.
çok teşekküür ediyorum

alkisalkisalkisalkis

radycim çokkkk mutlu tettin bizi hayatım...:teytey::teytey::teytey:Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah....ŞenizŞenizŞeniz
sizde benim hep yanımdaydınız gülyüzüm.hepinize ben de çok teşekür ediyorum.
rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip eder inş
cnm bak ikimizde hamişiz güzel allhım isteyen herkeze zamanı gelince nasılda veriyo :teytey::teytey::teytey::teytey::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::teytey::teytey::nazar::nazar:
inş. esroşum inş. herkese nasip etsin.çok halaylar çekelim burda.

evet test sonucunu elime ilk aldığımda referans değerine bakmışım.tabi 0-5 yazıyo.tamam dedim tıpkı tahmin ettiğim gibi.sonra eşim bi kere daha bak dedi.gözlerime inanamadım.allahım.şaka gibiydi.hayatımda heralde ilk kez mutluluktan ağladım.ikimizde bir anda şok olduk.çok değişik bir duyguymuş.

kızlar hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum.allah binlerce kere razı olsun hepinizden.rabbim inş. sonuna kadar hayırla sağlıkla sürmesini nasip eder.

hep dualarınızla benimle oldunuz.rabbim dualarımızı kabul buyurdu.hepinizi çok seviyorum
şimdi şükür namazımı kılıcam.hepiniz için de dualar edicem inş.
bende sizlerin güzel haberlerinizi okumak,müjdelerinizi duymak halaya katılmak istiyorum.
canım arkadaşlarım benim...... senağlama

:Saruboceq:oleyyyy rady cim senina dına çok sevindim.çektigin sıkıntılara degdi canım benim.ALLAHIM kucagınada almayı nasip etsin..:Saruboceq::lepi:alkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool::teytey:

:Saruboceq:oleyyyy rady cim senina dına çok sevindim.çektigin sıkıntılara degdi canım benim.ALLAHIM kucagınada almayı nasip etsin..:Saruboceq::lepi:alkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool::teytey:
amin denefim inş.
üçüncü haberi de senden bekliyoruz inş. cnm

radyim inan cok sevişndim
sevincten aglıyorum şimdi

yerimseniben
ağlama artık canım.gülelim artık hep beraber.ben yeterince ağladım hepimiz için tedavi boyunca

:sm_cool:Elhamdülillah elhamdülillah...
Çok şükür redim çok şükür taze annişim benim..

:sm_cool:
:dance:
:teytey:
Efem bugün sağolsun ablam haber verdi bana..Gündüz netim vede şarjım yoktu..Ancak eve gelince öğrenebildim..

Gerçi bu haber için insan bekleyebilir :))

Redicimi aradım konuştuk sevindik çok şükür çok güzel bir andı hala öyle..
Çok mutluyum bu haber nasıl iyi geldi anlatamam:gitme:

Ama sevgili redi dün idrarda negatif çıkınca haplarını içmemiş akşam..Gerek yokmuşmuş:mymeka:
Bugünde yok testti falan derken gene içmemiş:mymeka:
Hastanedede fırçayı bi güzel yemişşşguclubacismile
Ohhh canıma değsinaklinialirimsmile
Sen misin kendi başına iş yapmaya kalkışan..
Bu kadar olumsuzda olunmazki yaaa:mymeka:

Demekki neymiş herşey kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyormuş..
Aynı belirtiler hem adet hemde hamilelik belirtisi olabiliyormuş..
Bir gün önce idrarda çıkmayan ertesi gün kanda kapı gibi çıkabiliyormuşaklinialirimsmile

Neyse bunları konuşmak bile çok güzelllopuyorumnanaktan Sana kızmak bile çok güzel redim seninle birlikte sevinmekteopuyorumnanaktan

Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin..
Darısı tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla olsun inşallah..

Buda bundan sonrasıda hayırlı olsun..hayırlısı olsun inşallah..

Senide eşinide çok tebrik ediyorum..
Dopinge ihtiyacımız vardı..
Çok şükür...

neredeyse ikindi oldu kimse almamış denefim selamını ama ben alayım tünaydıın...

radyyyyymmmmm delikafadulden canım dün akşam gülyüzüm verdi müjdeyi çok sevindim çooooooooookkkkk.... :teytey:
senin şerefine kk ya gireyim dedim.... sempatiksalakcinni
Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallahhh..... :nazar:
Eh artık hamiş hamiş bize de dua et canım .... opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar..opuyorumnanaktan
Günaydın cınımmm...

neredeyse ikindi oldu kimse almamış denefim selamını ama ben alayım tünaydıın...
radyyyyymmmmm delikafadulden canım dün akşam gülyüzüm verdi müjdeyi çok sevindim çooooooooookkkkk.... :teytey:

Kelebeğemm şeref verdin yavrum...

Ayşem topiği şenlendirdin kızzz...
Bak bak neler öğrendik nehirden...Neyseki fırçanı yemişinalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
Kan testi tekrarlanacakmı canım,bişi dedilermi...Kese için tarih verdilermi?

Şafak 14

Şafak 29

:sm_cool:Elhamdülillah elhamdülillah...
Çok şükür redim çok şükür taze annişim benim..

:sm_cool:
:dance:
:teytey:
Efem bugün sağolsun ablam haber verdi bana..Gündüz netim vede şarjım yoktu..Ancak eve gelince öğrenebildim..

Gerçi bu haber için insan bekleyebilir :))

Redicimi aradım konuştuk sevindik çok şükür çok güzel bir andı hala öyle..
Çok mutluyum bu haber nasıl iyi geldi anlatamam:gitme:

Ama sevgili redi dün idrarda negatif çıkınca haplarını içmemiş akşam..Gerek yokmuşmuş:mymeka:
Bugünde yok testti falan derken gene içmemiş:mymeka:
Hastanedede fırçayı bi güzel yemişşşguclubacismile
Ohhh canıma değsinaklinialirimsmile
Sen misin kendi başına iş yapmaya kalkışan..
Bu kadar olumsuzda olunmazki yaaa:mymeka:

Demekki neymiş herşey kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyormuş..
Aynı belirtiler hem adet hemde hamilelik belirtisi olabiliyormuş..
Bir gün önce idrarda çıkmayan ertesi gün kanda kapı gibi çıkabiliyormuşaklinialirimsmile

Neyse bunları konuşmak bile çok güzelllopuyorumnanaktan Sana kızmak bile çok güzel redim seninle birlikte sevinmekteopuyorumnanaktan

Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin..
Darısı tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla olsun inşallah..

Buda bundan sonrasıda hayırlı olsun..hayırlısı olsun inşallah..

Senide eşinide çok tebrik ediyorum..
Dopinge ihtiyacımız vardı..
Çok şükür...
çoook teşekkür ederim nehirim.
amiiin bütün duaların için.
allah razı olsun
ama bütün foyalarımı çıkarmışsın yahuuu kaydirigubbakcemile3

canım çoook teşekkür edeim.çok memnun oldum.çok sağol
rabbim sizlere de nasip edecek inş. en kısa zamanda.
etmezmiyim hiç.hiç etmezmiyim.hiç aklımdan çıkmıyorsunuz ki..

Günaydın cınımmm...

Kelebeğemm şeref verdin yavrum...

Ayşem topiği şenlendirdin kızzz...
Bak bak neler öğrendik nehirden...Neyseki fırçanı yemişinalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
Kan testi tekrarlanacakmı canım,bişi dedilermi...Kese için tarih verdilermi?

Şafak 14

Şafak 29
yarın testi tekrarlıycaz nevinim.
kese için de 2 hafta sonrasına randevu aldık.

evet böyle aptallıklar yaptım.ama artık hiçbişeyin benim saçma sapan kuruntularımla gelişmediğini gördüm.olumlu bakmayı öğrenicem sanırım yavaş yavaş :roflol:
ama keseyi görmeden pıt pıtları duymadan da insan tedirginliğini atamıyormuş.hep söylüyolardı da.inanasım gelmiyodu.test pozitif çıktı mı tamamdır diyodum.ama öyle değilmiş.bi de normal yola olsa insan daha az endişe duyar heralde de böyle olunca hep bi tedirginlik senle geliyo peşinden.
neyse hayırlısı olucak inş. herşey için..

Son düzenleme:
yok anam yok felaket tellalı benım radym .canım bak hey heylerım gelıyor .yok yok kızmıcam sen hamılesın ama olumsuz baktıkca ben delı oluyorum delikafadulden delikafadulden delikafadulden

herseye olumlu bak artık canım benım.güzel düşün güzel olsun hersey .bebısınde sana ceker bak benden söylemesı :))))))))))

Günayddıınnnnnn olumunekankayizsmile

Ohh be nasıl mutlu mesut giriyorum şuraya yaa
Ayşem, canım benimm o kalp atışlarını da duyacağız inş.
Bu günleri gördük ya
Çok şükür çokkk

Şafak 13 guclubacismile
28 kaydirigubbakcemile5

kızlaaaar neden gırmıyorsunuz yaaaaaa olmuyor ama böyleee.hele yenı annemız ortalarda yok.kız radyyy gelısmelerden haberdar et bızı günlük rapor vereceksın ona göre :))))

selam kızlarrrrrrropuyorumnanaktan
radyym test sonucunu merak ettim eminim en az ikiye katlandığına ama seninle birlikte bizim de kalbimiz pırpır atıyor işteee hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyacaksın inşallah canımm içinde büyüdüğünü göreceksin her doktora gidişte biraz daha belirginleşmiş olacakk ve Allahın izniyle sağlıcakla kucağına alacaksın canım vakti saati gelince hayırlısıyla inşallahh şimdiden stres yapıp üzme meleğimizi annesiiii çok çokk öpüyoruz oğluşumla seniiiiiiia.s.
8 mart kadınlar gününüz kutlu olsunn topik ahalisiiiiiiii hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

selam kızlar
kusura bakmayın yaaa.kanı 11 de verdim 4 te alısın dediler.alınca yazarım diye düşünmüştüm.
değerimiz 297 çıkmış.iyidir inş.

radycım RABBıME ŞÜKÜRLER OLSUN iyi test sonuçun ikiye katlanmış

evetttttttt artık kimsecikler gelmez oldu

Back
X