Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

temizlik kızlar sıra bize geldi şimdi hepimiz papatya olucaz listemiz gittimi:1no2:

yok be çalışankadınlarda gitmiş benimde mesajlar silindi ama napalım
çok ağır oluyor sonra site hiç girilmiyor başı duruyorda ortadan kırpmışlar:roflol:
bizi kimse ayıramazkaydirigubbakcemile5

yok be çalışankadınlarda gitmiş benimde mesajlar silindi ama napalım
çok ağır oluyor sonra site hiç girilmiyor başı duruyorda ortadan kırpmışlar:roflol:
bizi kimse ayıramazkaydirigubbakcemile5

bugünki mesajlardan başlatmışlar.ne yapalım kk nın büktügü el öpülür demiiiii..-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ozaman çıkmamak zorundaydım ne oldu ne yaptınız kime okuyoruz kım bakıyorsa banada 100 yazsın okursam 100 sonra alıcam haber verın ne olursenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

İMDAAAAAAAAAAATTTTTTTTT yazdıklarımız nerede canlarım yazılanlar yokkkkkkkkkk................valla topıge bıseycık olmasın dıye sabah 7 ye kadar beklerdım ama bosaymıs meger:çok üzgünüm:fisfisfis:mymeka:

slm kızlar ozaman çıkmamak zorundaydım ne oldu ne yaptınız kime okuyoruz kım bakıyorsa banada 100 yazsın okursam 100 sonra alıcam haber verın ne olursenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

tamam canım lotus dilegini yazsın okursun.sana yüz yazacam.ama başlama.lotus başlayalım diyecek.

bugünki mesajlardan başlatmışlar.ne yapalım kk nın büktügü el öpülür demiiiii..-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
ya evet aslında bugünküler dursaydı bari daha yeniydi ama napalım
onlar daha iyi bilir artık liste duruyormu bari bakmadım ama inş silmemişlerdir:Saruboceq:

tamam canım radyoloji mesajını görünce ekler zaten üzülme tamammı
iyi akşamlar sanaŞenizŞeniz

Selammmmm...Mesajlar gitmiş geneeeeee:(((((Bakayım hele ben kaça düşmüşüm:))))))

Nasılsınız bakalım canlarımŞeniz ŞenizŞeniz

kızlar yazılar gitmiş radyolojı gelınce hem duayı hemde kıme okundugunu yazarsa sevınırım cnmya

olan oldu yine kırpıldık ama sıte bıraz daha hızlanır ınsallah.lotusum imdaaaaat diye bagırınca aklımı aldın ne oldu bu delü ye dedım.sakınlestınmı bıraz daha:)

sağol nevincim sen nasılsın bizi görüyon denef lilyum oldu ben hala menekşe
ama ben yakında ilk geldiğim gibi kalırım herhal:roflol::roflol:
önemli olan kalpler bir olsunkaydirigubbakcemile5

kırpıla kırpıla koyuna dönecez yakında neyse buna da şükür en azından ilk mesaj aynen duruyor topiki başkası açmış gözükmüyorrrr:emir_bebek::emir_bebek:
demin yazacaktım kilitliydi neyse ben geldim denefimin tefriciyesi de bitmiş sanırım Allah hepinizden razı olsun hepimizin duaları kabul olsun inşallahhhh:Saruboceq:
rad. teknikerim lotusuma bende 200 alayım yarın temizleniyorum ardından okumaya başlayacam hayırlısıylaaa
denefim lotusum mavişim acemim bebekecemim nevinim nehirim alhanım mumucum n£vinim pinkrosem swethomem nazım seherim patriam burcum esram hoşgeldin bu arada nasılsınız canlarımmm hepinize mucuks mucukssŞenizŞeniz

kırpıla kırpıla koyuna dönecez yakında neyse buna da şükür en azından ilk mesaj aynen duruyor topiki başkası açmış gözükmüyorrrr:emir_bebek::emir_bebek:
demin yazacaktım kilitliydi neyse ben geldim denefimin tefriciyesi de bitmiş sanırım Allah hepinizden razı olsun hepimizin duaları kabul olsun inşallahhhh:Saruboceq:
rad. teknikerim lotusuma bende 200 alayım yarın temizleniyorum ardından okumaya başlayacam hayırlısıylaaa
denefim lotusum mavişim acemim bebekecemim nevinim nehirim alhanım mumucum n£vinim pinkrosem swethomem nazım seherim patriam burcum esram hoşgeldin bu arada nasılsınız canlarımmm hepinize mucuks mucukssŞenizŞeniz

sende hoşeldim myhope görünmüyordun kaç gündür özlettin kendini evet biraz kırpdılar
bizi ama olsun fenada olmadı şimdi daha hızlı giriyor topiğe faketti baya ŞenizŞeniz

merhaba esracıgım tanısamadık senınle nasılsın?sanırım trabzonlusun plakandan tanıdım bende samsunluyum hemseri sayılırız:1hug:

benimde kocam samsunlu 55 plaka çarşambalı bayram tatilinde gidecez inşkaydirigubbakcemile

Back
X