Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

denefım ben geldım canım nasılsın hadı hayırlı olsun nıyetın ama bundan sonra duamıza özelden devam etmek zorundayız konu sorumlusu uyardı bilgin varmı bilmiyorum ama

ya ark. sizler özeldenmi sohbete devam ediyorsunuz msndenmi anlamadım ben kimseolmayınca merak ediyorum lütfen beni aydınlatırmısınız

canlarım merhaba
kızlar ya dinler ve islam bölümü kapatıldı sanırım onun hakkında bilgi almaya calısıyoruz da birazdan geleceğim aklım burda yazılanları takip ediyorum

denefım ben geldım canım nasılsın hadı hayırlı olsun nıyetın ama bundan sonra duamıza özelden devam etmek zorundayız konu sorumlusu uyardı bilgin varmı bilmiyorum ama

tesekkür ederim canım iyiyim.sen nasılsın.evet yazılanı okudum .ve çok üzüldüm.ne yapalım.özelden hallederiz artık okumazı....lotus niyetini yazsın bizlere özelden bizde ne kadar okuyacagımızı söleriz lotusa ..eksik olanı yazar bize devam ederiz...

lotusum nevinim nehirim alhanım acemim huuuuuuuu gece kuşlarııı nerdesiniz yahuuuu ben yatınca geliyorsunuz ama olmuyorki böyle geldim yine yoksunuzzzzsenağlamasenağlama

olabilir böyle bir düzensizlik anormal olduğunu sanmıyorum canım ..ama yinede dr unu arayıp haberdar edersen sana aydınlatıcı bilgi verebilir ..ne yapmayı düşünüyosun bundan sonra tekrar denermisin biraz zamana mı bırakırsın..soruyorum ama mahzuru varsa cevaplamayabilirsin canım..

tekrar geldimmmmmkaydirigubbakcemile5
malum eşim evde arada pc yi o kapıyor ama şimdi ara verdi hemen geldimmmm pink rosem acemim nasılsınızza.s.

olabilir böyle bir düzensizlik anormal olduğunu sanmıyorum canım ..ama yinede dr unu arayıp haberdar edersen sana aydınlatıcı bilgi verebilir ..ne yapmayı düşünüyosun bundan sonra tekrar denermisin biraz zamana mı bırakırsın..soruyorum ama mahzuru varsa cevaplamayabilirsin canım..

ilk önce sigarayı bırakıp ondan sonra beynimi sfırlama gerekiyor tabiki isterim tekrardan tüp yaptırmayı ama daha dr görüşmedim o konuyu

yaza anca olabilir diye hazır fiyatlarda düşmüşken en mantıklısı yaptırmak hayırlısı ALLAH tan canım sen neler yapıyon tedavi varmı

Back
X