Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Günaaydın kızlarrrrr denefcim günaydın acemim günaydın burcucum günaydın
hepinizi çok seviyorum gününüz aydın olsunŞeniz dün itibari ile resmen işden
ayrılmış bulunuyorum yani ben çıkıcam demedimde patron artık pes etti dün
akşam sabırların tükendiği andı birbirimize girdik istemezdim böle olmasını
herkes eteğinde ne varsa dökdü ama ben gene çıkıcam demedim çünkü ant
vermişdim ben çıkmıcam o çıkarıcak diye yoksa hiç bişiy istemeye hakkım
olmazdı pazartesi son burda artık hesabımı kesip yeni ufuklara yelken açacağım
patronumuda allaha havale ettim kendisinede söledim ama yinede çok pişkin:dilcikar:
nefret bile edemiyorum kendisinden bu 8 ayımı yaşanmamış böle bir insanı tanımamış
gibi yaşamaya çalışacağım içimde sölemediğim hiç bişiy kalmadı çok rahatım:1closedeyes:
allah en kısa zamanda hayırlı iş kapıları açsın amin:Saruboceq::Saruboceq:
benim için dua edin kızlarŞeniz

canım ya boş ver kafaya bile takma ALLAHIM sana daha güzel iş kapıları acarda iyikide bitmiş o iş yeri dersin ben inanıyorum ki daha güzel işin olucak buna inan ALLAHIM gönlüne göre versin

Günaaydın kızlarrrrr denefcim günaydın acemim günaydın burcucum günaydın
hepinizi çok seviyorum gününüz aydın olsunŞeniz dün itibari ile resmen işden
ayrılmış bulunuyorum yani ben çıkıcam demedimde patron artık pes etti dün
akşam sabırların tükendiği andı birbirimize girdik istemezdim böle olmasını
herkes eteğinde ne varsa dökdü ama ben gene çıkıcam demedim çünkü ant
vermişdim ben çıkmıcam o çıkarıcak diye yoksa hiç bişiy istemeye hakkım
olmazdı pazartesi son burda artık hesabımı kesip yeni ufuklara yelken açacağım
patronumuda allaha havale ettim kendisinede söledim ama yinede çok pişkin:dilcikar:
nefret bile edemiyorum kendisinden bu 8 ayımı yaşanmamış böle bir insanı tanımamış
gibi yaşamaya çalışacağım içimde sölemediğim hiç bişiy kalmadı çok rahatım:1closedeyes:
allah en kısa zamanda hayırlı iş kapıları açsın amin:Saruboceq::Saruboceq:
benim için dua edin kızlarŞeniz

günaydınlar denefim burcum acemim nazcm ve şu an da açık olmayan diğer arkadaşlarııım

ay naz sevinsemmi üzülsemmi bilemedim canım yaa
ama şu an da hali hazırda bi iş olmadığı için de üzüldüm canım.allah hakkında hayırlısını versin.inşallah çok daha iyi şartlarda bi iş bulursun canımcım

nazım gunaydın canım ben sizleri cok seviyorum
canım demekki senin için bu daha hayırlısıymış...
iyide yapmışsın içindekileri dökerek en azından bilsin senin onun
hakkındaki düşüncelerini... ve yine enazından içinden cıktı cok rahatlatır buda seni...
evinizde net vardı değilmi ordanda girebilirsin inan alıştım sizlere cok birinizin yoklugu hemen belli oluyor oyuzdn inşşalh vardı netiniz evinizde

günaydınlar denefim burcum acemim nazcm ve şu an da açık olmayan diğer arkadaşlarııım

ay naz sevinsemmi üzülsemmi bilemedim canım yaa
ama şu an da hali hazırda bi iş olmadığı için de üzüldüm canım.allah hakkında hayırlısını versin.inşallah çok daha iyi şartlarda bi iş bulursun canımcım

HOŞ GELDİN canım sizleri çok özlemiştim ama siz beni hiç özlememişsiniz giderim bida ha gelmem haaaaa

günaydın burcum ,nazım radyolojim,acemim
aman üzülme nazım ALLAH başka iş kapıları açar insallah sana,,hergün stres yaşıyodun...belki böle daha hayırlıdır
acemim burcum ben çok şükür iyiyim ....çalışmaya çalışıyom işte.uykusuzum sadece..
radyolojim sen nasılsın baban umarım daha iyidir...
hepinizi çok öpüyorum...ALLAHA emanet olun....sevgiler saygılar mutluluklarkaydirigubbakcemile4

sağolun arkadaşlarım inşallah bi iş bulurum kendime kocam çalışmasanda olur dedi
ama ben kabul etmedim bakacağım kendime bi iş hele bayram bi geçsin hayırlısıyla
bide en kötüsü dün akşam tartışıyorduk bizim dunkofla o ara eşimde gelmiş beni almaya
masamın önünde oturuyordu eşimin geldiğini kameradan geliyor ve sölemiy bana eşim geldi
yarın konuşalım demiyor konuşmalarımızın yarısını dinlemiş kocam sen haklısın aşkım dedi
allah bildiği gibi yapsın ne diyim.radyolojim üzülme canım allah ailelerimizden razı olsun
yardım ederler bize bir süre idare ederiz allahın izniyle.burcucum evimizde net var canım çok şükür..

Radyolojim Denefim hoş geldiniz canlarım
Nazcım inşallh hayırlı cok rahat edebileceğin bir iş bulursuncanım evinde netin olmasına cok sevindim
oradan katılırsın aramıza iş bulana kadar

HOŞ GELDİN canım sizleri çok özlemiştim ama siz beni hiç özlememişsiniz giderim bida ha gelmem haaaaa
canım özlemez olurmuyuz hiç.kaç kere bahsettim senden ben.sen görmemişsin.lotusun işiyle uğraşıyodum.özel mesajlar felan işte.bu arada senin de görevin var mıydı .tamamladın mı canım.
günaydın burcum ,nazım radyolojim,acemim
aman üzülme nazım ALLAH başka iş kapıları açar insallah sana,,hergün stres yaşıyodun...belki böle daha hayırlıdır
acemim burcum ben çok şükür iyiyim ....çalışmaya çalışıyom işte.uykusuzum sadece..
radyolojim sen nasılsın baban umarım daha iyidir...
hepinizi çok öpüyorum...ALLAHA emanet olun....sevgiler saygılar mutluluklarkaydirigubbakcemile4

günaydın canım.iyi çok şükür babam dün eve çıkartıldı.artık bundan sonra da iyileşmesini ve yürümesini bekliycez.inşallah bir an önce yürürde üçüncü ameliyata gerek kalmaz.5 aydır yatmak mahvetti onu.allah bütün hastalara acil şifalar versin.

canım özlemez olurmuyuz hiç.kaç kere bahsettim senden ben.sen görmemişsin.lotusun işiyle uğraşıyodum.özel mesajlar felan işte.bu arada senin de görevin var mıydı .tamamladın mı canım.

günaydın canım.iyi çok şükür babam dün eve çıkartıldı.artık bundan sonra da iyileşmesini ve yürümesini bekliycez.inşallah bir an önce yürürde üçüncü ameliyata gerek kalmaz.5 aydır yatmak mahvetti onu.allah bütün hastalara acil şifalar versin.

canım inşallah babacıgın en kısa zamanda saglıgına kavuşur ALLAHIN izniyle ALLAHIM babalarımızı başımızdan eksik etmesin AMİN

ya kızlar bu arada ben bebekecemi çok merak etmeye başladım.haberi olan var mı ya .hiç girmiyo.allah korusun aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum

ya kızlar bana bi akıl verin yaa
akşama çok kalabalık misafirim var.ne pişirsem bilmiyorum.güveç düşünüyorum bi çeşit olarak ama onunda nasıl yapıldığını bilmiyorum

naz sen şimdi bugün iş yerinde misin
eğer öyleyse bugün de geçmez senin var ya

he canımmm ben hala işdeyim paramı alana kadar burdayım bana dün gidebilirsiniz
diyor yarında gelmeyin diyor oldu dedim başka emriniz hesap kesilmeden tediye
makbuzunu almadan hiç bi yere gitmiyorum dedim para peşin kırmızı meşinnnn
adam delirdi pazartesi dedi pazarteside vermezse verene kadar burdayım bacım
enayi yok karşısında akıllı sanıyor kendini bugün kız izinli zaten yanlızım burda
konuşmuyoruz muhatap olmayalım dedim.biliyormusun dün banada terbiyesizlik
yapdınız dedi geçen gün bankada para göremeyince kapıyı çarpmıştım asıl terbiyesiz
sizsiniz azınızı düzeltin dedim bankada para olmadığı halde beni gönderiyorsunuz
dedim saygınızı aşarsanız ben de aşacağım haberiniz olsun dedim acaba onun oturduğu
yerden aptal gibi görünüorum töbe töbe kötükedihüsokötükedihüso
ya kızlar bana bi akıl verin yaa
akşama çok kalabalık misafirim var.ne pişirsem bilmiyorum.güveç düşünüyorum bi çeşit olarak ama onunda nasıl yapıldığını bilmiyorum

ya sen çalışmıonmu nasıl ağırlıcan okadar insanı ben kimseyi alamıyorum ama
iş biterse herkesi ıkarıcam aradan inş 1 hafta içinde allahın izniyle.cokacimcoook

ya sen çalışmıonmu nasıl ağırlıcan okadar insanı ben kimseyi alamıyorum ama
iş biterse herkesi ıkarıcam aradan inş 1 hafta içinde allahın izniyle.cokacimcoook[/QUOTE]

bak benim müdirenin söylediğini seninki de söylemiş.kendi terbiyesizliklerini hiç görmezler.gerizekalı hepsi.boşver canım yaaa.ben hep çıktığım işlerden daha iyisine girdim.inşallah senin de öyle olur.
canım naapıyım yaa.çalışıyorum hem de bugün 4 e kadar.ama kimseyi çağırmadan da rahat edemiyorum işte.git git çağırma.o da olmuyo.bi de sağoolsun eşimin ailesinden hiç kimse beni çalışıyor olarak görmüyor ki.alıştırdım tabi herşeye dört dörtlük yetişmeye.onlara hiç hissettirmediğim çalışıyor olduğumu.onlar da hep bekliyorlar.bu gün iki amcasıyla, üvey annesini çağırdım eşimin.(kayınpeder bizim kaynanadan ayrılıp ikinci evliliğini yapmış ta).birisi de erken gideyim de şu kıza yardım edeyim demez.hazır sofraya son dakka gelip otururlar.
neyse ben kimseyi memnun etmek için değil allah rızası için,oruçluya iftar ettirmenin sevabını bildiğim için yapıyorum.allah kabul eder inş.

öle canım allah kabul etsin inş bizde dün küçük teyzesindeydik eşimin
bugünde büyük teyzesindeyiz geziyoruz şimdilik,ben fazla bi hazırlık yapmam ama
kalıyor yemekler yiyemiyoruz bizimkiler sofudur zaten kızarlar çok çeşide
rahatım oyüzden çorba pilav ana yemek

Back
X