- Konu Sahibi bebekecem17
- #1.461
Slm arkadaşlar hepinize günaydın.Bu topiğinizde ilk mesajım ve umarım uğurlu gelirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım...erkencisin yine bu sabah.ben bugün de çok şükür iyiyiim...Günaydin uykucu anneler
yarin bir gün çocuğunuz olduğunda ,nasi uyanacaksiniz,
hadi tembel anneler, aliştirma yapin sabah erkenden bebeğiniz ,ağliyor ingaaaaaa ingaaaaaaa
sadece sizi uynadirmak için hemde
hadi uyaninnnnnnn
günaydin muckkkkkkk
Slm arkadaşlar hepinize günaydın.Bu topiğinizde ilk mesajım ve umarım uğurlu gelirsiniz.
günaydın canım...erkencisin yine bu sabah.ben bugün de çok şükür iyiyiim...
aslında her zamna ki gibi işteyim,ama yazmam geç oluyordu ,hep okuyordum önce ,sonra yazıyorudm şekerim.
iyi olmana çok sevindim.
ne zaman ev bitecek gibi görünüyor şekerim
tarih bellimi,
ona göre gün sayacağız, teyze olmak istiyoruz da,
ay canım her şye umduğundan da güzel olsun.
öptüm seni:Saruboceq:
gunaydın herkese bir ugrayayım dedim
evde cok işimvar oyuzden birazdan cıkacağım bufun inşallh ara arauğrayacağım
sevetim canım dün okudum mesajını CANIMSIN SEN BENİM benimiçin ne yazdıysan bende senin için aynısı düşünüyorum canım...
yenigelen arkadaşlarımızda hoşgeldiniz..
canlarım cok guzel bır şey için koşusturmaya girdim oyuzden beyince hemde vicutca yorgunum ... bugunde çarşıya çıkacağım alısverişe.... şey sanki bebiş haberi verir gibi oldum ama yok kızlar buay bende ümit yokama ona yakın mutluluk verebn birşey bu bende :)
canlarım hepinizi öpuyorum
hadi canım hayırlı olsunswethome canım bu pazar evimi temizliyoz.haftaya pazarda eşyalarımı atacagım .az kaldı bacım...
gunaydın herkese bir ugrayayım dedim
sevetim canım dün okudum mesajını CANIMSIN SEN BENİM benimiçin ne yazdıysan bende senin için aynısı düşünüyorum canım...
canlarım cok guzel bır şey için koşusturmaya girdim oyuzden beyince hemde vicutca yorgunum ... bugunde çarşıya çıkacağım alısverişe.... şey sanki bebiş haberi verir gibi oldum ama yok kızlar buay bende ümit yokama ona yakın mutluluk verebn birşey bu bende :)
OOO denefim hayırlı olsun gerçi biliyodum bu ay evine çıkacağınıdaswethome canım bu pazar evimi temizliyoz.haftaya pazarda eşyalarımı atacagım .az kaldı bacım...
günaydın pinkim ben hastayım canım sende öleymişin dünkügünaydın kızlar bu güzel güneşli gün hepimize hayırlar getirsin inşallah bende biran önce şu nezleden kurtulayim ..kafam kütük gibi yaw..denefim hadi az kalmış hayırlısıyla taşın büyük buluşmaya yaklaşıyoruz canım beniimm..swetim bu enerjine hayranım süpersin..radyolojim sende hamiş olacaksın inan canım ama eltinde jet maşallah..sedaa hoş geldin canım gbk selam nasılsın ..alhanım maviayım my hopem acemim nazım esram öpüyorum kızlar hepinize sevgiler..
heyyy burcu nbr bacım görünmüyordun nezamandır yazmışın nedeninigunaydın herkese bir ugrayayım dedim
bacım keyfin nasıl bakemkızlar burcunun söylemeye niyeti yok galiba
aslında ben biliyorum.gizlenecekte bişey yok bunda.acaba neden söylemedi anlamadım.
ben söyleyecem ama bilmem ki kızar mı ki
:)