Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bugün gece nöbeti kısa sürmüş herkes gitmiş ya
nerdesiniz kızlar gelin artık sıcak sohbetimle sizi bekliyorum:roflol::roflol::roflol:

geldım guzelım geldım........ay topıgımıze nazarmı degdı nedır herkes hasta.........hepınıze acıl sıfalar canlarım............
kızlar yarın lucrın ıgneye baslıcam ınsallah nasıpse bu ay sonunu fılan transferım var........bırbırımıze hep dua edıyoruz gercı ama benım daha da ıhtıyacım var.......ıyıkı bulduk bırbırımızı ya....bana dua edın demek bıle cok guzela.s.Şeniz

amanın lotusum inş olur bu sefer dualarımız seninle canım
çabuk iyileş ama ben hala iyi olamadım ilaçlar fayda etmiyor sanırım
deli olacağım ya bu gecede nöbete kimse gelmedi pek herkes yorgun
heralde hafta sonu nede olsa...

günaydın kızlar...size yazıp hemen çıkacagım.merak edenler için...ben yarın taşınacam demiştim ya.bu elektrik baglayanların azizligine ugradım.dün gelip elektrigimi açmadılar.pazartesiye kaldı elektrıgin açılması.tabi onların yüzünden taşınma işi ertelendi.eşim çok koşturdu açılsın diye ama hersey tamam oldugu halde gelip elektrigi açmadılar..yinede koltuklar falan atılacak.tüllerimi falan asacagım.bi yatak odam kalacak.onuda elektrik açıldıgı gibi gecede olsa atacagız evime...bu durumlara geldim ya 3 gün daha beklerim...öpüldünüz.sevgilerimle canlarım...

Günaydin cacimallah evinde huzurulu mutlu oturmak nasip etisn.
Ağzinin tadi hiç bozulmasin.evin doğurup büyüteceğin çocuklar ile şenlensin.
Allah 3 gün daha bekletiyorsa, 3 bin yillik mutluluk verisn.
Her şey gönlünce olsun.
Her şey kismet ile tabi.
Allahim gönlüne göre verisn.
Canim denefim öptüm
kolay gelsin

denefım az kalmıs sen uzun zaman bekledın bu günü üç günden bısey olmaz dımı?tekrar hayırlı olsun canım.
nazımm sen nasıl oldun cicim bıraz daha ıyısındır ınsallah.
swetim sen nasılsın canım cok yogunsun sıkateycıyım ben senden :oklava:

Günaydin cacimallah evinde huzurulu mutlu oturmak nasip etisn.
Ağzinin tadi hiç bozulmasin.evin doğurup büyüteceğin çocuklar ile şenlensin.
Allah 3 gün daha bekletiyorsa, 3 bin yillik mutluluk verisn.
Her şey gönlünce olsun.
Her şey kismet ile tabi.
Allahim gönlüne göre verisn.
Canim denefim öptüm
kolay gelsin
sagol bacım.evet az kaldı mutlu günlere.en kısa zamandada bebek tedavisine başlayacagım.artık bende sabır kalmadı.artık gerçek aile olmak istiyorum....

denefım az kalmıs sen uzun zaman bekledın bu günü üç günden bısey olmaz dımı?tekrar hayırlı olsun canım.

haklısın canım 3 günde bişey olmaz.7 senedir bugünü bekledim.ALLAH ım bana 3 gün daha sabır verir insallah....artık bebe haberlerini bekliyom ha ona göre.istanbula gelecez diyodun ne yaptın bakem...

canlarım selamlar
yine ben bu sabah sitenin aiziliğine uğradım daha yeni girebildim.
şimdi ben de şikayetçi olduklarımı yazayım
esradan şikayetçiyim artık hiç gelmiyor.
lotustan şikayetçi olacam ama maazereti var olmuyorum o yüzden.allah yardımcısı olsun.
ALHANDAN ÇOK ŞİKAYETÇİYİM
acemin zaten adını bile unutacam yakında
myhopeden de şikayetçiyim günde bi kere uğrayıp kaçıyor o da
mumu da artık asmaya başladı bizi
mavişi de hadi mazur görelim hasta çünkü bugünlerde
nevinciğimiz zaten çalışıyor
listeyi daha da kabartmayım ben yeter bu kadar.
pink swet denef burcu naz ve ben de asilleriyiz buranın
AMA BEN HERKESİ HEPİNİZİ ÇOOOOKKKKKKKK SEVİYORUM
bi de görevler tamammı haber vermeyenlerden haber bekliyorum canılarım

Günaydın günaydın günaydınnnnnnn gak ın güzel anneleria.s.
radyolojim öpüyorum canım anladın sen onu:1hug:
denefim canım üzülme bitanem 3 gün nedirki dimi ama
hemencecik geçer gider zati bu elektrik ve su çok sorumsuz
istanbulda da böle bizde abime ev tuttuk evde su yok üzerine
almak için bin dereden su getirtiyorlar bunlar böleallah ıslah etsin onları:oklava:
kocişim gene evde ondan geç kalıyorum yoksa 08.30 da kalkıyorum her sabah
kahvaltı hazırlıyom kocama ama işe gitmiyor 2 gündür anlamadım ama inş iyi olur:sm_confused::sm_confused:

alhanım sağol canım ben çok iyiyim bu gün çok şükür
arada bi öksürük geliyor oda yetiyor zaten bana inş oda
geçicek bu hastalık beni yıprattı baya allah beterinden korusun:Saruboceq::Saruboceq:
sen görünmüyorsun sık sık msn de de yoksun bi sorunmu var acaba:uhm:

ALHAN ama gerçekten yoğunum.o kadar ihmal ettim işleri içim hzuurusuz oluyor her gün.
onları topalröaua çalışıyorum.
bu sıralra piyasada para yok ve bu yzüdenpatronalr da personlede gergn.
bu ay maaşları almayacağız gibi.
ama persoenle bana kızıyormuş yav para olsa ben niye dağıtmayayım onlar gibi ben dealamıyorum .hayret bir şey ama adamlar da haklı evlerine ekmek götürüyıorlar işte ne diyyeim allah yarıdmcımız olsun.
ve bu yzüden gergin patron hiç yaklaşılmıyor offfffff amma da dertli imişim haaa
neyse kızlar arada kaçamak yapıp giriyorum.
selam sabah veriyorum sizler ekızmayın .ben hepiniz öptüm gene gelirim ben bu sayılmazzzzz
muck sizlerde buralarda olunzu lütfen boş bırakmyaın kk da ki topiğimiiz anne olunca da gerek olacak bize :)

ben geldııııım kızzzz TEKNIKERIM benden senden şikayetcıyııııııım.anladın sen onu.
swetım ben saka takılıyorum yaaa eskı gunlerı özlüyorum sanırım ınsallah işlerınız yoluna gırer.
nazım bu aralar yogunum bıraz bıde esım hasta nazlıdır sagolsun o yuzden sık sık gelemıyorum.
pinkim sen nasılsın canım ilacların ıyı geldı sanırım hadı gecmıs olsun sen atlattın darısı esımın basına artık.

atlattım canım sağolasın darısı sizin başınıza inşşş...iyileştim ama dışarı çıkıcak takatim yok bu gün evdeydim ama akşama çıkarım belki
hasta olunca hiç bişeyin tadı yok..ALLAHIM yaşlanınca böyle olmayalım inşşş yaaaa..sağlığın gençliğin kıymetini anlıyorum canım..

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben iyiyim bugün kahve içmekten öğğğğğğğğğğğğğğğ

geldi hani merak edersiniz diye yazıyorum hhaahahhaahhah

Back
X