Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

anlaşıldı bu gece kimse gelmicek en iyisi ben kocişimin
yanına gidim belki gene gelirim sonra :delphin:

selamlar kızlar mumucum çok geçmiş olsun.allah acilşifalar versin cnm
kolada iyi gelir ishale aklında bulunsun
varmı gelecek gidecek acaba bu gece

slm canlar................saat 01 gıbı grmeye calıstım sıte sorunluydu yıne..........herkes ıyıdır umarım....:1hug:
ben bıktım tek basıma burda olmaktan ya.:çok üzgünüm:....sonra bılmemkac msjı pespese yazıyorum......:çok üzgünüm:dur bakayım belkı gelen bacılar olur...........hihoyyyt

lotuscumben tedavi gördüm.geçen yıl klomen kullandım sonra catlatma ignesi yumurtam catladı ve pko lardan kurtuldum....bu yıl yine kontrol amaclı bı baktırdım pko larım yoktu sevındım.fakat bizim başka bir sorunumzu eşimin spermleri..bu yüzden kür uyguluyorum sadece..bu aradada arastırıyorum baska nele yedirip içirebilirim diye

lotuscumben tedavi gördüm.geçen yıl klomen kullandım sonra catlatma ignesi yumurtam catladı ve pko lardan kurtuldum....bu yıl yine kontrol amaclı bı baktırdım pko larım yoktu sevındım.fakat bizim başka bir sorunumzu eşimin spermleri..bu yüzden kür uyguluyorum sadece..bu aradada arastırıyorum baska nele yedirip içirebilirim diye

canım en ıyısı kecıboynuzu kuruymus...bıde domates salcası ve havuc suyu tavsıye edıyorlar.......ama uzmanlar sanırım kecıboynuzunnun yanında ılac kullanmayı tavsıye etmıyorlar ters tepıyormus ıyce arastır ben oyle duymustum canım......ya ılac ya kür kullanılacak yanı.......şutarafagitti

maşALLAH lotusum gece nöbetinden sonra ilk gelen sensin

vay be ne zaman uyuyorsun canım çok uykusuz kalma tedavidesin

düzenli yemek ye düzenli uyku dikkat et ama canım

İyi geceler kızlarrrrr gene kimse yok yahu nese topik boş kalmasın
nöbete başlıyım ama birazdan yatıcam uykum var çokmirmirmirmir

maşALLAH lotusum gece nöbetinden sonra ilk gelen sensin

vay be ne zaman uyuyorsun canım çok uykusuz kalma tedavidesin

düzenli yemek ye düzenli uyku dikkat et ama canım

canım benım sagol benı dusundugun ıcın........a.s....ıyıyım cok sukur dengesız vakıtlerde uyuyorum dogru cok da uyumam......daha dıkkatlı olmaya calısırım canım...........cok sukur sıte acıldı aksamdan berı gıremedım ben yahu.............:mymeka:

günaydınn kızlar .bende geldim.kızlar çok mutluyum..evime taşındım.dün akşam eşimle mum ışıgında ilk gecemizi geçirdik...yalnızdık.başbaşaydık.darısı ev isteyene...bugün elektrigim açılıyo...herşey yoluna giriyo arkadaşlarım....bu hayattan başka ne isterim bide tabi yeni eve yeni bebek...Allah herkesin gönülündekileri yaşattsın.ben çok sabır çektim evime geçtim..umutlarım gerçekleşti.:teytey::dance::sm_cool:çok mutluyummmmmmmmm

günaydınn kızlar .bende geldim.kızlar çok mutluyum..evime taşındım.dün akşam eşimle mum ışıgında ilk gecemizi geçirdik...yalnızdık.başbaşaydık.darısı ev isteyene...bugün elektrigim açılıyo...herşey yoluna giriyo arkadaşlarım....bu hayattan başka ne isterim bide tabi yeni eve yeni bebek...Allah herkesin gönülündekileri yaşattsın.ben çok sabır çektim evime geçtim..umutlarım gerçekleşti.:teytey::dance::sm_cool:çok mutluyummmmmmmmm

günaydın kızlar
denefcim maşallah, allah bir ömür boyu mutlulukla oturmayı nasip etsin.
bende senin gibi ev alıp bebğimi kucağıma almak istiyorum, inşallah darısı başıma...
Şeniz

Back
X