Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ahh nazım ınsallah canım yaa ben yıne husrana ugramamak için en kötüsünü düşünüyorumda olur ya bı mucıze olur bebegım annesını sevındırır.:teytey:

amanda aman kımler gelmıs hosgelmısler safalar getırmısler......hihoyyyt............hah soyle toplanın yahu her gece bı basımayım burada.........Şeniz

sagol canım ıyı yaptın.......bende gezınıyorum topıclerde......ya bıde pcde sorun var sanırım ıkı keredır kapanıyor........nıye oldu acaba.......
bugunlerde reglı beklıyorum ayrıca.......reglının ucuncu gununden ıtıbaren ıyıce sıklasacak hastaneye gıtmelerım nasıpse.......hepımızın meleklerı hemen gelır umarım:Saruboceq:

bende regli bekliyorum canım eli kulağında ama benimki kesin gelecek
biz henüz yeni evli olduğumuz için düşünmüyoruz genede allahın işine
karışılmaz olacağı varsa olur korunupda hamile kalan çok insan var
bende yatacağım kociş homurdanıyor artık hakkımızda hayırlısı canım
seni çok öpüyorumŞenizCUMAN MÜBAREK OLSUN iyigeceler canım:a015:

bende regli bekliyorum canım eli kulağında ama benimki kesin gelecek
biz henüz yeni evli olduğumuz için düşünmüyoruz genede allahın işine
karışılmaz olacağı varsa olur korunupda hamile kalan çok insan var
bende yatacağım kociş homurdanıyor artık hakkımızda hayırlısı canım
seni çok öpüyorumŞenizCUMAN MÜBAREK OLSUN iyigeceler canım:a015:

ıyı geceler canım sanada hayırlı cumalar.........a.s.

kızlarrrr canlarım nasılsınız bakalımm....
lotusum canım sadece senle ben varız anlaşılan.... nasılsın tatlım nasıl gidiyor tedavi..
İnşallah sonucu güzel olur Allahın izniyle canımm..

radyolojim aşk olsun ya kendi adıma sölim unuutrmuyum ben hiç sizleri canım yaaa..
pc mi servise verdim yıllık bakımını yaptırdımda ondan yoktum canım 2 gündür...

alhanım canım inşallah kuzum ya bebişin merhaba der .... regl olursanda bak öyle hüsrana falan uğramak yok ona göre moral bozmak yok hiç birimiz moralimizi bozmuycaz ona göre yola devam elbet günü var demi... o günde yavaş yavaş yaklaşıyor ...

esracım canım inşallah kısa zamanda sende bebişine kavuşursun canım sabır sadece sabır bekliycez....

herkesi kocaman öpüyorum sizleri gerçekden çok seviyorum....
Allaha emanet olun görüşmek üzere....

canım geldımde pcde sorun var kapanıp duruyor demınden berı acamadım bır turlu kusura bakma..........ben ıyıyım sukur sen ıyımısın????????tup tedavısınde toplam iki kez reglı olunuyor ya ıkıncısını beklıyorum ıste........umarım bu aydan sonra olmam.....:Saruboceq:...onumuzdekı ayda olursam sonuc negatıf demektır ALLAH korusun:bbo:ama umutluyum ben yaaaaaaaaa.......bu sefer olacak ınsallh:Saruboceq:

canım geldımde pcde sorun var kapanıp duruyor demınden berı acamadım bır turlu kusura bakma..........ben ıyıyım sukur sen ıyımısın????????tup tedavısınde toplam iki kez reglı olunuyor ya ıkıncısını beklıyorum ıste........umarım bu aydan sonra olmam.....:Saruboceq:...onumuzdekı ayda olursam sonuc negatıf demektır ALLAH korusun:bbo:ama umutluyum ben yaaaaaaaaa.......bu sefer olacak ınsallh:Saruboceq:

hoş geldinnnn canım.... benim pc şuan süper ya çok şükür bakımdan sonra süper oldu...
ram ide yükseltim şuan 2 gb yaptırdım .. aslında 3 gb yaptıracaktım ama 3 gb yi kaldırmadı ya 2 ya dört gb yaptırmam gerekti 4 de şuan pahalı geldi bana 2 yaptırdım süper şuan ya sorunsuz ama bakalım... elimde 1 gb kendi ram mim duruyo güncelleme programını bulursam onuda takıcam 3 olsun ... heheh
pc ekran kartını güncellemek gerekiyor... servisde elemanda bi kaç gün sürer programı bulmam arıyorum dedi kalsın dedim bende

canım ya inşallah ALlahın izniyle tedavin hayırlı sonuç verir... bende inanıyorum Allahın izniyle hayırlıysa mevlam nasip etsin inşallah bizlere....
zaman yaklaştıkca acayip bi heycan saıroyr insanı senine beraber bende heyecanlandım yaa ....
Rabbim inşallah isteyen herkese ama herkese nasip eylesin... hiç bir yuvayı evlatsız bırakmasın mevlamm

hoş geldinnnn canım.... benim pc şuan süper ya çok şükür bakımdan sonra süper oldu...
ram ide yükseltim şuan 2 gb yaptırdım .. aslında 3 gb yaptıracaktım ama 3 gb yi kaldırmadı ya 2 ya dört gb yaptırmam gerekti 4 de şuan pahalı geldi bana 2 yaptırdım süper şuan ya sorunsuz ama bakalım... elimde 1 gb kendi ram mim duruyo güncelleme programını bulursam onuda takıcam 3 olsun ... heheh
pc ekran kartını güncellemek gerekiyor... servisde elemanda bi kaç gün sürer programı bulmam arıyorum dedi kalsın dedim bende

canım ya inşallah ALlahın izniyle tedavin hayırlı sonuç verir... bende inanıyorum Allahın izniyle hayırlıysa mevlam nasip etsin inşallah bizlere....
zaman yaklaştıkca acayip bi heycan saıroyr insanı senine beraber bende heyecanlandım yaa ....
Rabbim inşallah isteyen herkese ama herkese nasip eylesin... hiç bir yuvayı evlatsız bırakmasın mevlamm

canım ALLAH dualarını kabul etsın hepımız ıcın ınsallah:Saruboceq:
ben kacayım canım olur mu??????topıc sana emanetkaydirigubbakcemile3sevgılerımle canım ıyı uykularmirmirmirmir

canım ALLAH dualarını kabul etsın hepımız ıcın ınsallah:Saruboceq:
ben kacayım canım olur mu??????topıc sana emanetkaydirigubbakcemile3sevgılerımle canım ıyı uykularmirmirmirmir

tamam canım sana hayırlı geceler ...Allah raatlık versin... Görüşmek üzere arkadaşım.

kızlar bir günaydın diyeceğim hemen sabah sabah
sonr ageçmişli okuyacaım
sonra iş yapacağım
sonra ölmezsem gene gşireceğim topiğimize
kızlar
canım ıspnaklı börek istedi vallahi
beeeeeeeee
açım aççç aççç
aççç
biküvi yemekten artık bıktım
erken uyanamıyorum ki evde kahvaltı olayına gireyim
neyse sabah sabah kan şurubu diktim kafaya
oyyy çok iğrenç
ne kanmış bir türlü tutturamadım yaaa
inşallah o da olacak
kızlar
hani hamile haberleri yok muuu
yokkkk muu hamişşşş
hadi ya hadi topiğimiz tembell anne adayları oalrak değişcek yoksa hadddiiiiii

kızlar günaydınlar.geçmişi okuyup hemen geldim.zaten gece 1:30 a kadar burdaydım da ondan sonra okunanları yani:)
mavişim seni gördüğümüze sevindim canım.darısı bu geceye artık.
lotusum hadi allah yardımcın olsun da önümüzdeki ay bize o uzun zamandır duyamadığımız güzel haberi müjdele artık.nazım maaşallah sen de 2 ye kadar burdaymışsın.performans süper de.kesin sen bugün öğlene kadar uyuyacan.biliyorum sen uykucusun çünkü.
denefi de bekledişm dün gece ama gelmedi.açılmadı demekki neti.sağlık olsun.açıllınca gelir o da.
swetim günaydın.bak ben sana önümüzdeki ayın hamişlerini sayıyorum.
lotus,denef,alhan,sen ve ben.
önümüzdeki ay bu listeden kesin çıkacak.diğerler arkadaşlarda şu an henüz bir çalışma olmadığı için onları yazmadım.bunlar bu ay gayretle çalışacak oldukları için yazdım.ha bi de esra var.o da olabilir tabi
HERKESE HAYIRLI CUMAALAR.KOCAMAN ÖPÜCÜKLEERRRRR

canlarım günaydın.akşam internet açılmışta sagolsun telekomun azizligine ugradım.şifremle kullanıcı adını vermemiş bana.onun için gelemedim topige.bu akşam sizlerleyim insallah..tabi modemi okutabilirsem .insallah yapabilirim....-tatlicadiarzu-
banada müsade size bi selam vereyim dedim.sizleri çokkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmm...:enbuyukkk:

canım ok
hepimiz göbüş yarıştıırz
kılar olmazsa
göbek çevremizi hamilleğin ilk ayında ölçeriz sonr a en çok kim daha çok büyütüttüyse onu repe boğarız:))
radyolojim esara dan mesaj geldi tama dedi
amaçok yoğunmuş bu sorar pke giremiyorum giridkçe yazarım dedi:)

kızlar selam.hayırlı cumalar diliyorum ALLAH GÖNLÜMÜZDEKİNİ VERSİN..birazdan evden çıkıcam..gelince görüşürüz hepinizi öpüyorum..

canım ok
hepimiz göbüş yarıştıırz
kılar olmazsa
göbek çevremizi hamilleğin ilk ayında ölçeriz sonr a en çok kim daha çok büyütüttüyse onu repe boğarız:))
radyolojim esara dan mesaj geldi tama dedi
amaçok yoğunmuş bu sorar pke giremiyorum giridkçe yazarım dedi:)

ay allah iyiliğini versin :)

selam bacılar bende acım acccccccccc
bulantılarım yuzunden hıc bırşey yıyemıyorum akşam aglamaya başladım yemek yemek ıstıyorum dıye ama yemegı gorunce cıkarmaya başlıyorum 3 kıloya yakın kılo verdım ne tv ızlıyebılıyorum nede pcya bakabılıyorum gozlerım kararıyor başım donuyor artık
hepınızın cuması mubarek olsun hayırlı cumalar olsun bebişler en kısa zamanda gelsın sızde benı gıbı kusun ınsallahhhh

Kızlarrrrrrrrrr günaydın hepinize ve hayırlı,mübarek cumalar.....

Ben şuanda evdeyim ama birazdan çıkcam,dişçiye gidicem bugüm dolgu yaptırmam lazım bitane ordanda işe inşallah...Bi selam edeyim dedim..Nasılsınız,hal keyif iyidir inşallah...Ben iyiyim çok şükür,biraz bacaklarım sızlıyor okadar:))))

Kendinize iyi bakın görüşmek üzere......

selam bacılar bende acım acccccccccc
bulantılarım yuzunden hıc bırşey yıyemıyorum akşam aglamaya başladım yemek yemek ıstıyorum dıye ama yemegı gorunce cıkarmaya başlıyorum 3 kıloya yakın kılo verdım ne tv ızlıyebılıyorum nede pcya bakabılıyorum gozlerım kararıyor başım donuyor artık
hepınızın cuması mubarek olsun hayırlı cumalar olsun bebişler en kısa zamanda gelsın sızde benı gıbı kusun ınsallahhhh

seherim gececek inşallah canım.ama bu bulantlar bile insana mutluluk verir değil mi.allah hepimize yaşatsın bu duyguları en kısa zamanda inşallah.sen iyi ol da biz seni özlemeye razıyız.
nevinim çalışmak zor değili mi.hem ev hem iş gerçekten bayağı yoruyor ve zorluyor insanı allah kolaylılar versin

canlarım merhaba
dün cok kötü bir gece geçirdim sıtma tuttuda:(
neyseki çok şükür bugun birazdaha iyiyim :(
benimde kırmızılar bugun geldi hemde 3 gun öncesinden :(
Eşim tutturdu kırmızlar geldiği halde hamilelik testi yap diye :( off bu dış gebelik onu bende cok etkilemiş :(yoğun kahverengi leke sekilinde birkac gun sürerse yapacağım
canlarım benhepiniziöpuyorum hoscakalın

burcum çok geçmiş olsun canım.aman dikkat et kendine tam mevsimi.
seherim canım benim bunlar güzel bulantılar.bulantılar iyidir.bebeklerinin varlıgını hiç unutturmuyo....
radyolojim sende insallah bir gün burda midem çok bulanıyo kızlar diye yazacaksın buna inan gülüm..
nevinırmak çalışmak çok yorucu olsada insan aktifleşiyo.daha dinamik hissediyo kendini.sanada kolay gelsin.ayrıca çok geçmiş olsun.
kayıplar aranıyo:uhm:
bu yagmurla NEVİN acep nerdeler ya..çok merak ediyom....

cumanız mübarek dualarınız kabul olsun Allah gönlünüzdekini versin tez elden versin inşallahhha.s.
radyoloğum o listede biri eksik değil mi sence hani çalışma bakımından diyorummmmCADIARZU
swetim yeterki sen iste Rabbimde nasip etsin hergün ölçeriz biz merak etmeeee:utangac:
denefim kolay gelsin canımmma.s.
lotusum dualarımız seninle bu son olur inşallah canım bir daha 9 ay boyunca uğramasın kırmızılar sanaaaaa:Saruboceq:
mavişim nevinim alhanım seherim-canım inşallah biran önce geçer bulantıların-burcum-geçmiş olsun canımm-pink rosem nazım mucukssssŞenizŞeniz
mumucum acemim nehirim esram ses verinnnkaydirigubbakcemile4

Back
X