Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

aramıza hosgeldın arkadasım .....

kızlarrrr herkese merhabalar nasılsınız canlarım.. sonunda site açıldı gözümüz aydınyerimseniben
ALHAN ım canım gözün aydın :nazar: tatlım tebrik ederim canımmm:dance:hihoyyythihoyyyt .... Rabbim Sağlıklı hamilelik geçirmeni ve sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahhhhhhh :emir_bebek::ecrin_bebek:
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin :Saruboceq:
Bebişinde sende ALLAHA emanet olun canım

nurinnisa canım sende aramıza hoş geldin tatlımma.s.

kızlar hepinizi öpüyorum.. ALlaha emanet olun:1hug:

swet le tanışıyorsunuz sanırım swet cim belirtmiş... Bizim burada çok güzel ve samimi sıcak arkadaşlıklarımız oldu ... kk olmadan olmuyor artık....

geldim geldim vallahi nurinnisa yı çağırıdm ama sonra ortadan kayboldum.
off kzıalr problemli bir iş vardıda onu halletmek için uğraştım umarım hallolmuştur:))))))
tabi biraz da diğer işleri serdim bu yüzden .
ben yokken misafirimize bayağı bir ilgi göstermisşizniz teşekkürler.
alhanımmm duydum duyudm şımarıdm hattaaaa::))

selam mavioje.. ne hakkında yardım istiyorsun

cevap verdiğin için teşekkür ederim mavi_ay siteyi anca çözüyorum da eski mesajlara ulaşamamıştım daha önce benim yazdıklarım sitede görünüyormu diye merak ediyordum artık yardıma gerek yok.kısaca kendimi tanıtayım 81 doğumluyum izmirde oturuyorum ben de sizin gibi en kısa sürede bebiş istiyorum.sohbetleriniz çok hoşuma gitti aranıza katılmak istiyorum

cevap verdiğin için teşekkür ederim mavi_ay siteyi anca çözüyorum da eski mesajlara ulaşamamıştım daha önce benim yazdıklarım sitede görünüyormu diye merak ediyordum artık yardıma gerek yok.kısaca kendimi tanıtayım 81 doğumluyum izmirde oturuyorum ben de sizin gibi en kısa sürede bebiş istiyorum.sohbetleriniz çok hoşuma gitti aranıza katılmak istiyorum

hmm tamam canım hallettiysen sorun yok ...
Tabiki cnaım ne demek aramızdasın zaten.. Bizim topiğimizde çok sıcak ve samimi dostluklarımız oldu.. umarım sende güzel vakit geçirrisin...
İnşallah cnaım Rabbim isteyen herkese tez zamanda evlat nasip eylesin....

geldim geldim vallahi nurinnisa yı çağırıdm ama sonra ortadan kayboldum.
off kzıalr problemli bir iş vardıda onu halletmek için uğraştım umarım hallolmuştur:))))))
tabi biraz da diğer işleri serdim bu yüzden .
ben yokken misafirimize bayağı bir ilgi göstermisşizniz teşekkürler.
alhanımmm duydum duyudm şımarıdm hattaaaa::))

sweat cim canı merhaba nasılsın görüşmeyeli...
Hmm problemleri hallettin yani ohh sevindim adına.. nurinnisa misafirlikden çıktı canım oda artık topiğimizden biri oldu...
yerimseniben

kızlar müsadenizle ben kaçıyorum... Biraz işlerim var halledeyim bari iyice geç olmadan..
kendinize iyi bakın ALLaha emanet olun canlarım..:1hug:
herkese kocaman öpücüklerŞeniz

sweat cim canı merhaba nasılsın görüşmeyeli...
Hmm problemleri hallettin yani ohh sevindim adına.. nurinnisa misafirlikden çıktı canım oda artık topiğimizden biri oldu...
yerimseniben

aa tabi ki öyle
evet şükür kafamda soru olarak bir şey ladığı zaman başka işe adapte olamıyorum.o da beni huzursuz ediyor.şimid halletmeye başlıyorum diğerleriniz
ama muhasebeci kaderi ne yazı kı biri bitmeden biri gelir.
ve ben bugün ssancıalnıyorum.kıemızıalr gelmek üzere.
gelmeseler olmazzzzzzz sankii yaa of ya
neyse haktan hayırlsı demek ve allah tevekkül etmek laızm değil mi:))
kaydirigubbakcemile5

kızlar selam ben geldim nasılsınız kimseler yokmuu aşkı memnu başlamadan gireyim dedim..

ben geldim canım.hasta ziyaretine gittiydim .evime yeni geldim.
nurinnisa hoş geldin canım aramıza.swethomenin arkadaşı bizim de arkadaşımızdır.
mavi oje insallah sende tez zamanda hamiş olursun.bebegini kucagına alırsın canım.
HERKESE SELAM .....

ben geldim diyeceğim cok duramıyacağım diyeceğimkaydirigubbakcemile3:tomato:
biliyorum sopalar yine cıkacak :oklava:
En yakın zamanda cok zuun birşekilde kalmaya başalaycağım ozamanda benden kurtulmak isteyeceksiniz kurtlamıyacaksınızkaydirigubbakcemile3
canlarım sizi Şeniz

canlarım ben geliyom gidiyom kimse yok.ama bende çok üzgünüm arkadaşıma çok üzüldüm.elim ayagım titriyo üzüntüden.arkadaşım bebegini kaybetmiş daha yeni ögrendim.senağlama
burcum sen nereye kayboluyon beni bırakıp..:uhm:

işte kızlar geldim burdayım :lepi: nasılsınız ballarım .uzunca bi süredir yoktum aranızda .hepinizi çok özledim . herkesin sağlığı sıhhati huzuru neşesi yerindedir inşallah . geçen sayfaları okuyamadım kim nasıl diye :1no2:pc de sorun var kendiliğinden komple kapanıp gidiyo hemen sizlere yazayım dedim yine pc kapanmadan .:kızgın:

tekrar görüşünceye kadar kendinize cici bakın emi.allaha emanet olun .topiğe gelmesemde hep aklımdasınız hep dualarımdasınız kızlar. rabbim en kısa zamanda hepimizin dileği muradı neyse verir inşallah :Saruboceq:
hepinizi öpüyorum

Şeniz Şeniz Şeniz

selam bacılar nasılsınız o kadar ozledımkı hepınızı sız sımdı bu kız hamıle kaldı bızı bıraktı dıye duşunmeyın sakın
okadar kotuyumkı bulantılarım benı maf edıyor bugun okadar cok kustumkı banyoda bayılmışım duştum kolumun bılegını ıncıttım gıttım hemen doktora bebekler ıyı ama ben devamlı kıllo kaybedıyorum pc ekranına bakamıorum hatta tv bıle ızlıyemıyorum cok sıkılıyorum bebeklerım ıcın herşeye deger ama cok bıtkın duştum

canlarım ben geliyom gidiyom kimse yok.ama bende çok üzgünüm arkadaşıma çok üzüldüm.elim ayagım titriyo üzüntüden.arkadaşım bebegini kaybetmiş daha yeni ögrendim.senağlama

canım benım ya cok uzuldum arkadaşına ne kadarlıktı bebişi Allahım sabır versın canım

slm denefım arkadasına cok gecmıs olsun allah sabır versın ayyy tuylerım dıken dıken oldu.

Back
X