Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Çileeem bişe sorcam..Sende oldumu şu meşhur yerleşme kanaması denen şey?
Hani oluyormuşya adet zamanından önce lekelenme?

selam canlarım,
geçmişe şöyle bir baktım,çileğin kafası pek karışıkmış tahlil sonucuyla ama düzelmiş çok şükür,o kadar fırçayı ben yesem bende durulurdumkaydirigubbakcemile3...

ahhhh bu nehir yok mu bende onu elime alacam şimdi:oklava:ne bu ya herkesi edwardçı yapmış...çirkin çocuk başka yakışıklı birini bulamadınmı sen takıldın kaldın bu adamalülülülülülü,aşkı filmlerde değil gerçekte yaşa birazcık nehircim...(bana şimdi ne veryansın ediyordurkaydirigubbakcemile3)

radyolojim,tedavin inşallah bu sefer hayırla ve bebişle sonuçlanacak canım benim sen yeterki içini ferah tut...

nevincim,son 3 güne girdik,hayırlısıyla bu iş Allahın izniyle tamamdır...helede lotusum da rüyanı çok güzel görmüş...iyi bak bebişlerimize:CüvCüv::CüvCüv:

pinkcim geçmiş olsun canım,sinüzit çok zor derler,hele de bir başağrısı yaparmış ki...ilacıda yok galiba,saraçoğlunun sitesine bak canım,onda sinüzit için tarif olacak,

Çileem vakit bulsan iyi edersin yavrum, bir başla gerisi gelir meraklanmaopuyorumnanaktan
en büyük özentim yolculukta kitap okumak
11 saat yol gidicez, okuyabilsem ne süper olacaktı
ama malesef baş dönmesi yapıyor, yolculukta eğilemiyorum
hele kii şimdiii :bbo:

ama ıspartaya götürücem inş. kitabı :lepi:
hayır kuzum bende olmadı
hatta bekledim olur mu acep diye.. ama yok yanii ..
selam canlarım,
geçmişe şöyle bir baktım,çileğin kafası pek karışıkmış tahlil sonucuyla ama düzelmiş çok şükür,o kadar fırçayı ben yesem bende durulurdumkaydirigubbakcemile3...
dimiii kaydirigubbakcemile3
Şeniz

eveeet ben geldım yorgun savaşcı aranızda kafamçokkarıştı
nasılsınz canlarım?ben çook yorgunum çoook.bılıyomusnz elifi tras makınasıyla susturabılıyorz o olmadan uykuya dalamıyo zilli.daha neler görecez kimbilir ?
radyciim çok sevıdım iğnelerin son kullanma tarihi gecmeden olacaksın demek :roflol: rabbim ettiğimiz dualarımızı hayırla sonuclandırsın inş.
pinkim gecmış olsun canım o sinüzit benımde basıma bela ama bu aralar ıyıyım çok şükür...uyuyan devı uyandırmayalım :)
gülyüzüm bende alışveriş için gönüllüyüm bende isterem bende isterem
nevinim canııım son 3 gün ayyy düşündükçe nasıl heyecan yapıyorum belırtılerın varmı kuzum?
nehırım topiği edfırtcı yapmaya niyetlisin sanırsam kaydirigubbakcemile3
swet myhope lotuss bebişlerınz nasıl kızlar benımkı gıbı kolikmı sızınkılerde?aman olmasınlar cok zor bu annelik çoook.

:delphin::delphin::delphin:

ben kaçıyorum
hepinize hayırlı akşamlarr....

bazı hanfendilerin günü sona ermedi herhal... sessizlik ondan sebep..
öpüyorum hepicinizi kuzularr a.s.

selamlar olsun herkezlere

çok yorgunum tansiyonum fırladı inanın bu sıcakta dolaşmaktan

hamdolsunki şimdilik bitti eğer başka istekler çıkmazsa

bu soruya ben cevap yazayım yerleşme kanaması yumurtalıkların çok uyarılması yada o ay birden fazla yumurta oluştuğunda olur

prof dr mumu

Ayyy canım benim hoşgeldiiinn...

Çok güzel geçti hala devam ediyor:roflol:

Babam yokya, teyzem, ananem teyzemin kızı, teyzemin kızının kızı, ablam, dayımın kızı hepsi burada kalacaklar bu gece..
Şimdi yemek yiyeceğiz..

Hepsinin kocalarının işi var hepsi bizde kalacak:dance:

Kızlar gecesi yapıyoruuuuzzz..

Bugün hep beraber alacakaranlık seyrettik..Hepsi kitapları okumuştu çok eğlenceliydi:dance:

Sen nasılsın kuzuummmm canımmmm..
Takvimin çok güzel olmuşşşş bitanem...Hayırla sağlıkla tamamıne ersin inşallah takviminde hamileliğinde..

oooooo harikaaa :lepi:
ben bayılırım öyle toplantılara
iyi eğlenceler kuzummm

evetttt
çizelgemi yaptım sonunda..
çok güzell dimi :asigim: beğenmene sevindim nehirimm

ben şimdi çıkıyorum tatlişkommm a.s. a.s. a.s.
hayırlı geceler olsunn
nevine annene herkese selamlaaaarrrrrrr :teytey:

oooooo harikaaa :lepi:
ben bayılırım öyle toplantılara
iyi eğlenceler kuzummm

evetttt
çizelgemi yaptım sonunda..
çok güzell dimi :asigim: beğenmene sevindim nehirimm

Sağol canımm, ani karar verdiler nerdeyse hepsi burda:dance:

Çok güzel olmuş tabiki, hayırlı yavrumuz geldi elhamdülillahopuyorumnanaktan
Kızz tişörtünü giyip resimli olarakta koyabilirsin, yada bebişine ilk patiğini aldığında onun resmini koyarak:asigim:aahh ahh:asigim:

Sen nasılsın? Baş dönmesi ne durumda?

Back
X