Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

:roflol::roflol::roflol:
Canım ben hastaneden şu rapor işiyle ilgili bilgileri almıştım.Sen tedaviye başlıcan için yazmadım haberin olsun...
İnşallah olacak bu tedavide,heç gerek kalmayacak rapora,medikal parka:)))
Boşuna beklemeyin medikal park çalışanları,Radymin bebişi gelecek inşallah..
kaydirigubbakcemile3 inşaallahhh :lepi:

Hee bide 3 tane sivilcem çıktı..

En belirgin adet belirtim bu benim..Hiç şaşmaz,hemen çıkar...Ama bir tane çıkardı şimdi 3 oldular:(((

Hamiş olanlarda çıkmıyormuş sivilce,hep öle okumuştum....Hatta belirtiler arasında sayıyorlardı,sivilcem çıkmadı diyee...

Gamzem ne dersin buna...

:roflol::roflol::roflol:
Süpersin canım,tebrik ederim...

İşte tedaviye başlarken böle başlanıyor ama test tarihi yaklaşınca bir umutsuzluk,kara bulutlar sarıyor insanı...

Gidin gidin gidin...

Canım ben hastaneden şu rapor işiyle ilgili bilgileri almıştım.Sen tedaviye başlıcan için yazmadım haberin olsun...
İnşallah olacak bu tedavide,heç gerek kalmayacak rapora,medikal parka:)))
Boşuna beklemeyin medikal park çalışanları,Radymin bebişi gelecek inşallah..

kaydirigubbakcemile3 inşaallahhh :lepi:
inşallah canlarım allah razı olsun
ben bu topiğin uğuruna inanıyorum.dua edipte sonu almadığımız olmadı maaşallah birkaç istisnai durum dışında.
inşallah bu sefer de herşey rabbimin izniyle bizim istediğimiz gibi olacak

Hee bide 3 tane sivilcem çıktı..

En belirgin adet belirtim bu benim..Hiç şaşmaz,hemen çıkar...Ama bir tane çıkardı şimdi 3 oldular:(((

Hamiş olanlarda çıkmıyormuş sivilce,hep öle okumuştum....Hatta belirtiler arasında sayıyorlardı,sivilcem çıkmadı diyee...

Gamzem ne dersin buna...
hımmm
ama bak ne dicem benim iki hafta öncesinden anlam veremediğim birsürü sivilce çıktı suratımda
normalde adet öncesi az bişe çıkardı ama bu normalden fazlaydı ??
hiç bilemiyorum CADIARZU
inşallah canlarım allah razı olsun
ben bu topiğin uğuruna inanıyorum.dua edipte sonu almadığımız olmadı maaşallah birkaç istisnai durum dışında.
inşallah bu sefer de herşey rabbimin izniyle bizim istediğimiz gibi olacak
size bişey diyeyim miii
ben de buna inanıyorum tüm kalbimle
Rabbim den şimdiye kadar ne istediysem ama ne istediysem verdi ..
ne kadarrr çookk şükretsem azdır,
duayı hiç ama hiç brakmayalım, Rabbim duada ısrar edenleri sabredenleri çok severmiş

hımmm
ama bak ne dicem benim iki hafta öncesinden anlam veremediğim birsürü sivilce çıktı suratımda
normalde adet öncesi az bişe çıkardı ama bu normalden fazlaydı ??
hiç bilemiyorum CADIARZU

size bişey diyeyim miii
ben de buna inanıyorum tüm kalbimle
Rabbim den şimdiye kadar ne istediysem ama ne istediysem verdi ..
ne kadarrr çookk şükretsem azdır,
duayı hiç ama hiç brakmayalım, Rabbim duada ısrar edenleri sabredenleri çok severmiş
Hımmmmm.....Düşüneyim biraz daha:)))

Amin..
Şüphesizki...

selam kızlar nasılsınız dr a gittim bu gün kbb cıya sinüzitim için tomografi çektirdim baktı burun kemiğin eğri dedi ameliyat olcakmışım olmam dedim sinüzitim yokmuş ondanmış..allah alllah ben anlamıyom bu dr ları hiç ya biri bişi diyo diğeri başka bişi 3. bi dr a daha gidicem artık pehh

Hakkında hayırlısı olsun canım..

Hayırla sağlıkla tamamına erdirsinm Rabbim..

Ben evde daraldım anama gidiyorum..Bizimkızlar toplantısı devam ediyo hala:)))
ee git tabii a.s.
daha ne duruyorsunnn :lepi:
selam kızlar nasılsınız dr a gittim bu gün kbb cıya sinüzitim için tomografi çektirdim baktı burun kemiğin eğri dedi ameliyat olcakmışım olmam dedim sinüzitim yokmuş ondanmış..allah alllah ben anlamıyom bu dr ları hiç ya biri bişi diyo diğeri başka bişi 3. bi dr a daha gidicem artık pehh
pinkçim böyle çelişkili durumlarda her zaman bir başka doktora gitmek en iyisi..
inş. hayırlısıyla bunu da atlatırsın
kızlar transferım 4.cu gunum bana dua edın
hayırlı sonuçlar olsun inş.

pinkcim geçmiş olsun canım
deviasyon deniyor ona.çoğu kişide olur.ameliyatı zor bişey değil.eğer nefes almakta problem yaşıyorsan ameliyatını olmalısın bence.ama bi doktordan daha fikir almanda fayda var tabi canım

:delphin:
Nabersinizzz..

Çileğim ne yatması sabah sabah kalktık geldik işe..
Gece tabi çook geç yattık, şimdi çok uykum var...

Ne bu ablam niyeti bozmuş:delphin:

ya nevincim sana şimdi bişey sorcam.
az önce doktorumla karşılaştık lavaboda ama sormayı unuttum ben ona.
iğeye başladınmı dedi bende bu akşam eve gidince yapıcam dedim.ama akşama kalma gündüzleri yap dedi.10 la 12 arası daha uygun dedi.buraya getirirsin burda yaparsın dedi.ama şimdi ben bugünkini akşam yapmak zorundayım.çünkü iğneler evde.yarınkini de öğlen saatinde yapsam noolur acaba.hani iki iğne arasındaki süre az olacağından dolayı problem olur mu kii.hep aynı saatlerde mi olması gerekiyo.
yaa offf.ben de ilaç saatleri konusunda özürlüyüm.hiçbir kullandığım ilacı saati saatine günü gününe kullanmayı beceremem :)

Nabersinizzz..

iyiyiz hamdolsun canım.ben de uykuluyum bugün.
söölemesi ayıp yemekte de cacık vardı.al sana bi uyku getirme faktörü daha :1closedeyes:

naapsın kız yine iyi dayandı helal olsun.ben olsam çatlamış gebermiştim meraktan şimdiye.
bi çatlatma iğnesi yaptırdık.15 gün gemek bilmedi. a.s
beni topiğin en sabırsızı en acelecisi ilan edebilirsiniz söyliyim. kaydirigubbakcemile3

Nabersinizzz..

hamdolsun tatlımm..

doğru sabah iş var tabii.. ama torpillisin ya belki geç gidersin diye düşündümm kaydirigubbakcemile3

evet sopa sırası ablana geçti bu sefer :delphin:

selam kızlar geçmişi okudum olumsuzluklar benim hayatımda yeri olmayan tek şeydir

nevincik bu sana RABBİM NE DİLERSE ONU YAŞAYACAĞIZ

EN ÖNEMLİSİ HAYIRLISI...................

eğer vaktim olursa tekrar akşama buralarda olurum ama gelemezsem herkez hakkını helal etsin cnm arkadaşlarım

biz yarın gidiyoruz eşim beni eşkişehire bırakacak sonra direk annesine gidiyor

bende ablam yeğenlerle beraber BARTINA diğer ablama gideceğiz

sizleri çok merak edip özleyeceğim

yolculuk işi gidip dönmemekte var hepinizi çok öpüyorum

yeğenlerden bana pc için vakit kalırsa sizlere ceeeeeeee eeeeeeeee derim kısmet bakalım neler yaşayaçağız

nehircik ablacının hayırlı haberlerini bekliyorum

rady inş hayırlısıyla olacak

nevin herkezde olmaz yerleşme kanaması demekki senin yumrtalıkların hepsini hüüüpppppppp yapmışlar içerde birşey kalmadığı için olmayabilir hem daha test günün gelmedi

kısmet neyse ooooooo

ALLAHAISMARLADIK CANLAR BYYYYYYYY

Güle güle mumum.Allah razı olsun..
Hayırla sağlıkla gidip gel inşallah..
Tatilin sevdiklerinin tadını çıkar.
Bomba gibi dön tatilden..
Allah'a emant olun..Hayırlı yolculuklar..Haber vereceğim inşallah merak etme...

Back
X