Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyi yolculuklar mumucum
benim hakkım herkese helal olsun varsa eğer.sen de hakkını helal et canım.
hayırla git gel inş.güzel güzel eğlen.vaktini en iyi şekilde değerlendir.seni yorucu bir kış bekliyor olabilir belkim :)) kim bilir di mi.
bu topikte denefle sana hayranım zaten.hep umut hep umut hep umut.maşallah size.
allah bozmasın

mumucumm çok sevindim biryerlere gitmene
iyi gelecektir inşaallah, evde kaldığın günlerin iyice acısını çıkart..
hayırlı yolculuklar.. varsa hakkımız helal olsun.. sen de helal et
Allah a emanet ol inş. a.s.
Benim moralim ablamla doğru orantılı olduğu için:delphin:
Of pof afra tafra:delphin:
Canım sıkılıyooorr:delphin:
farkındayım enerji sıfır olmuş yine :gitme:
ya yapmayın Allah aşkınıza...
bana en ufak birşeyde sopa çekmesini biliyorsunuz ama :dilcikar:

iyi olacak inşaallah iyiiii
burası umut topiği.. tevekkül topiği.. Rabbim den gelene amenna diyenlerin topiği

iyi olacak inşaallah iyiiii
burası umut topiği.. tevekkül topiği.. Rabbim den gelene amenna diyenlerin topiği [/B][/QUOTE]

hay agzını öpeyim canım çok doğru söyledin :1hug:
kızlar umutsuzluk yoooooooooook bakın ben neler atlattım ama hıcbırzaman kötü şeyler gecırmedım aklımdan rabbım sen büyüksün hayrlısını dılıyorum senden dedım ve allah ım meleğimi gönderdi bana .benı örnek alın bakem döverım sızı heee .yorgun yorgun bıde sopa attırmayın kendınıze :oklava:

mumucuuum hayırla git gel canım tatılıne.mümkünse benım içinde tatıl yap olurmmu?elıf yüzünden burnumu camdan bıle cıkaramıyorum ne olcek benım halım böyle ?
nehırcıım,yahşi bacım nasılsın canım?sen güzel düşün kı ablanın şeytanlarını kovasın kötü düşünmek yok dimi canım benım yoksa :oklava:

pinkcim geçmiş olsun canım
deviasyon deniyor ona.çoğu kişide olur.ameliyatı zor bişey değil.eğer nefes almakta problem yaşıyorsan ameliyatını olmalısın bence.ama bi doktordan daha fikir almanda fayda var tabi canım
canım nefes alma problemim yokki benim hep burnumdan alırım nefesimi hatta:sinifsinif:
ya nevincim sana şimdi bişey sorcam.
az önce doktorumla karşılaştık lavaboda ama sormayı unuttum ben ona.
iğeye başladınmı dedi bende bu akşam eve gidince yapıcam dedim.ama akşama kalma gündüzleri yap dedi.10 la 12 arası daha uygun dedi.buraya getirirsin burda yaparsın dedi.ama şimdi ben bugünkini akşam yapmak zorundayım.çünkü iğneler evde.yarınkini de öğlen saatinde yapsam noolur acaba.hani iki iğne arasındaki süre az olacağından dolayı problem olur mu kii.hep aynı saatlerde mi olması gerekiyo.
yaa offf.ben de ilaç saatleri konusunda özürlüyüm.hiçbir kullandığım ilacı saati saatine günü gününe kullanmayı beceremem :)
ama bu ilaçları iğneleri tam saatinde olman çok önemli buna dikkat et canımyerimseniben
selam kızlar geçmişi okudum olumsuzluklar benim hayatımda yeri olmayan tek şeydir

nevincik bu sana RABBİM NE DİLERSE ONU YAŞAYACAĞIZ

EN ÖNEMLİSİ HAYIRLISI...................

eğer vaktim olursa tekrar akşama buralarda olurum ama gelemezsem herkez hakkını helal etsin cnm arkadaşlarım

biz yarın gidiyoruz eşim beni eşkişehire bırakacak sonra direk annesine gidiyor

bende ablam yeğenlerle beraber BARTINA diğer ablama gideceğiz

sizleri çok merak edip özleyeceğim

yolculuk işi gidip dönmemekte var hepinizi çok öpüyorum

yeğenlerden bana pc için vakit kalırsa sizlere ceeeeeeee eeeeeeeee derim kısmet bakalım neler yaşayaçağız

nehircik ablacının hayırlı haberlerini bekliyorum

rady inş hayırlısıyla olacak

nevin herkezde olmaz yerleşme kanaması demekki senin yumrtalıkların hepsini hüüüpppppppp yapmışlar içerde birşey kalmadığı için olmayabilir hem daha test günün gelmedi

kısmet neyse ooooooo

ALLAHAISMARLADIK CANLAR BYYYYYYYY

güle güle git hayırlısıyla dön mumucum iyi tatiller hakkımız helal olsun tabiiki varsa tabii:1hug:

pinkim sobeeee
canım bence saglıgın söz konusuysa amelıyat işini gecıktırme be canım baska seyler acmadan basına ol kurtul iştee olmazmı?

hay agzını öpeyim canım çok doğru söyledin :1hug:
kızlar umutsuzluk yoooooooooook bakın ben neler atlattım ama hıcbırzaman kötü şeyler gecırmedım aklımdan rabbım sen büyüksün hayrlısını dılıyorum senden dedım ve allah ım meleğimi gönderdi bana .benı örnek alın bakem döverım sızı heee .yorgun yorgun bıde sopa attırmayın kendınıze :oklava:
kaydirigubbakcemile3 :lepi: :lepi: :lepi:

demek bu kadar çok yoruyor senii elifimizz
gözümü korkutma benim yaww :1ninca:

Pİnkipomm :1hug: seni arıyodum bende zemuszemus
kendimi çok yalnız hissediyorum mafoldumben
bu arada balıklama daldım kızlar kusura bakmayın
:enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile3 :lepi: :lepi: :lepi:

demek bu kadar çok yoruyor senii elifimizz
gözümü korkutma benim yaww :1ninca:

valla canım gözünü korkutmayım tabıde benım kız cok zilli bırde kolık var basımıza bela.ama aglamasa melek gibi yavrum baktıkca bakası gelıyo insanın kokusu unutturuyo yorgunlugumu.öyle olmasa nasıl katlanılır ama dımı ?

kızlar sıze bısey dicem ama bana gülmeyın emı?
su coklu alıntıyı nasıl yapıyonuz bırı bana anlatsın noolur!

işte bende zamanın birinde balıklama dalmıştım bu topiğe.sonra bi daha da çıkamadım.karayı bulamadım.hala yüzüyorum .çok ta mutluyum alkisalkisalkis

valla canım gözünü korkutmayım tabıde benım kız cok zilli bırde kolık var basımıza bela.ama aglamasa melek gibi yavrum baktıkca bakası gelıyo insanın kokusu unutturuyo yorgunlugumu.öyle olmasa nasıl katlanılır ama dımı ?
tabii öyle....
bu işin şakası, zorluğuda olacak mutlaka güzelliği de..
estağfirullah :1hug:
işte bende zamanın birinde balıklama dalmıştım bu topiğe.sonra bi daha da çıkamadım.karayı bulamadım.hala yüzüyorum .çok ta mutluyum alkisalkisalkis
a.s :1hug: kaydirigubbakcemile5

canikom hoşgeldin.
naapsın yavrucak yaa.bebek dediğin ağlar.yakınıp durma bi kerem.allah bilir sen anacığına neler çektiriyodun.kızın da sana çekti belşki de ne biliyon :))))
alıntı yapacağın mesajın altındaki MQ var ya.ona basıyon.kaçtane mesaja cevap vermek istiyosan hepsinde de MQ ya basıyosun.en sonuncudada alıntı yapa basıyon oluyo.aralara da mesajlarını yazıyon.
(((anlayanlar anlamayanlara anlatsın.ben pek ebceremedim herhal)))

tabii öyle....
bu işin şakası, zorluğuda olacak mutlaka güzelliği de..

biraz sacma olacak ama denemee

estağfirullah :1hug:

a.s :1hug: kaydirigubbakcemile5

deneme

canikom hoşgeldin.
naapsın yavrucak yaa.bebek dediğin ağlar.yakınıp durma bi kerem.allah bilir sen anacığına neler çektiriyodun.kızın da sana çekti belşki de ne biliyon :))))
alıntı yapacağın mesajın altındaki MQ var ya.ona basıyon.kaçtane mesaja cevap vermek istiyosan hepsinde de MQ ya basıyosun.en sonuncudada alıntı yapa basıyon oluyo.aralara da mesajlarını yazıyon.
(((anlayanlar anlamayanlara anlatsın.ben pek ebceremedim herhal)))

deneme

Back
X