Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ay oldu valla sagolun kızlar yaaa

radycım bikerem ben cok usluymusum annem benı cook rahat büyütmüş öyle der kendileri (kulakları cınlasın canım annecimin )
babasınamı cekti acep :)

Kızlar aranızda duphaston kullanarak tedavi başlayan oldu mu

10 gün kullanacakmışım sonrasında adet olup iğnelere başlayacakmışız :uhm:

Rahimi destekliyormuş bu hap
:uhm:

Kızlar,haberler iyimi kötümü bilmiyorum..

Az önce 2 damla kahverengi akıntım geldi,ağrımda var biraz...Sıyırmak üzereyim...

Aradım hastaneyi,kahverengi lekelenme olabilir,progestan yapar lekelenme dedi,bi tahlil yaptıralım dedi.Ben şimdi kan tahlili yaptırmaya gidiyorum.Allaha emanet,Rabbim yardımcım ol..Hayırlısını ver bizlere..Elim ayağım dolandı birbirine..

Hayden görüşmek üzere...

Az önce 2 damla kahverengi akıntım geldi,ağrımda var biraz...Sıyırmak üzereyim...

Aradım hastaneyi,kahverengi lekelenme olabilir,progestan yapar lekelenme dedi,bi tahlil yaptıralım dedi.Ben şimdi kan tahlili yaptırmaya gidiyorum.Allaha emanet,Rabbim yardımcım ol..Hayırlısını ver bizlere..Elim ayağım dolandı birbirine..

Hayden görüşmek üzere...

Hakkında hayırlısı olsun canım
Allaha emanet ol iyi haberlerle gel inşallah

ayyyy hayırlısı olsun canım benim yaaa.inşallah yaşamadığım dediğin yerleşme kanaması denen şeydir.panik yapma ne olur.
çok güzel haberini bekliyoruz
rabbim yardımcın olsun inş.
offffff fena oldum bende şimdi.
yine kalp atışlarım hızlandı.son haftalarda bayağı heyecan yaşattı topik bana.bi gün yapışıp kalacam şu ekrana gidecem öyle.

Kızlar aranızda duphaston kullanarak tedavi başlayan oldu mu

10 gün kullanacakmışım sonrasında adet olup iğnelere başlayacakmışız :uhm:

Rahimi destekliyormuş bu hap
:uhm:

hi bilmiyorum.sadece sitede adına rastladım bi kaç kere ama ne işe yaradığını bilmiyorum.ne tedavisine başlıycaksınız.tüp bebek mi aşılamamı yoksa sadece takip mi.

biraz kendinden bahseder misin

nevınım ayyy canım hayırlı haberlerını beklıyoruz.kırmızı kan ıyı degıl kahve rengı lekelenme ıyı dıye bılıyorum ben ınsallah öyledır canım yaa.
RABBıM SEN KORKTUĞUMUZA UGRATMA BıZı.
CANIM DUALARIMIZ SENINLEE

hoşgeldin
nevinimiz mikro yaptırdı arkadaşlar.şimdi test yaptırmaya gitti.güzel sonuçlarını bekliyoruz heyecanlanarak.herkesten dua bekliyoruz.sizde edin olur mu

canım dua etmez olurmuyuz nasıl heyecanlandım yaaa ay vakıtte gecmek bılmez şimdii
çilekkk nerdesın canım bebısıne kardes gelıyor allah ın izniyle...halaya baslasammı napsamm :teytey: :teytey: :teytey:

hi bilmiyorum.sadece sitede adına rastladım bi kaç kere ama ne işe yaradığını bilmiyorum.ne tedavisine başlıycaksınız.tüp bebek mi aşılamamı yoksa sadece takip mi.

biraz kendinden bahseder misin

ilk tüp denemem olucak canım
daha önce 3 kez aşılama denendi hepsi negatif sonuçlandı
4kezde takip yapılmıştı
bu ilk olucak :sinifsinif:

öpüyorum
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Hayden görüşmek üzere...
neviniiiiimmmm heycanlandım çookkk
iyi olsun inş.. iyi olsun.... iyi olssuunnn..............
Rabbim sen en hayırlısını ver.. nevin kardeşimin yardımcısı ol
hayırlı sonuçlarla gelmesini nasip et inş. (amiiinnn)
ayyyy hayırlısı olsun canım benim yaaa.inşallah yaşamadığım dediğin yerleşme kanaması denen şeydir.panik yapma ne olur.
çok güzel haberini bekliyoruz
rabbim yardımcın olsun inş.
offffff fena oldum bende şimdi.
yine kalp atışlarım hızlandı.son haftalarda bayağı heyecan yaşattı topik bana.bi gün yapışıp kalacam şu ekrana gidecem öyle.
kaydirigubbakcemile3 dimiiii
bendeee
canım dua etmez olurmuyuz nasıl heyecanlandım yaaa ay vakıtte gecmek bılmez şimdii
çilekkk nerdesın canım bebısıne kardes gelıyor allah ın izniyle...halaya baslasammı napsamm :teytey: :teytey: :teytey:
ayyyyyyyy inşaallah ya rabbim inşaallahh :lepi:
ağzından bal damlıyor alhancımopuyorumnanaktan
böyle beklemek ne zormuşş.

ay noolucak şimdi yaa.arasak mı acaba.verdi mi kanı.sonucu ne zaman alıcak.
beklesek mi yoksa.
naapsak ki öffffff.
5 dakka sonra çıkıcam.çıkmadan öğrenmek istiyoruuummmm neler olduğunuuuuuuuuuuu

mışıl mışıl uyuyor güzel kızım beniiim

Eklentiler

• $DSC09439 [Desktop Resolution].webp
    $DSC09439 [Desktop Resolution].webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 45
tüylerim ürperdi seni okadar çok anlıyorum ki nevincim

RABBİM YAR VE YARDINCIN OLSUN

hayırlı haberlerle dön inş inanki şu an aynı şeyleri yaşıyorum seninle

endişe, telaş, korku, üzüntü, umut, sonuç hepsi ne düşünüyorsan hepsini