Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Canım benim,sesinden ne kadar üzgün olduğunu anladım tatlım..
Üzülmeyin yaa lütfen,olsun napalım,başka sefere inşallah...
Diyecek bir şeyim yok,yanlış şeyler söylemekten de korkuyorum..
Eşinden de Allah razı olsun,Rabbim yavrunuzu sağlıkla bağışlasın sizlere...
Kardeş gelicekti miniğime ama gelemedi..4'üde yalnız bıraktı beni malesef..Vardır bir hayır...Rabbim bu hayırları farketmemizi nasip etsin...
Canım benim,Gamzem....
seni bi kardeşim gibi öyle çok sevmişim kii
hep iyi ol mutlu ol.. kötü şeyler yaşama istiyorum
ama bu dünya imtihan dünyası sonra hemen aklıma bunlar geliveriyor...
ya sabırr diyorum..
Rabbim sen mükafatı fazlasıyla verecek olansın diyorum..
verdiğin nimetlere ihanet edemeyiz diyorum ... şükrediyorum...

miniğime kardeş gelmedi ama yetişip gelecek inşaallah.. bunu hissediyorum inşaallah...
şu yaşadığımız da bilmediğimiz ne hayırlar var belki de değil mi..

bence de kucaklaşıp ağlasak, rahatlasak.. sonra herşeyi unutup tekrar eski günlerimizdeki gibi şakalaşsak, eğlensekk mafoldumben

lütfen biriktirme içinde herşeyi.ağla,düşün,üzül bitsin ve gitsin.içinde kor ateş kalmasın.kalıcaksa yansın külü kalsın.
üzülmekte bizim için ağlamakta.yoksa sevinmelerin tadı olmaz değil mi.senin için sevineceğimiz havalara uçacağımız günler geldiğinde bugünlerimizdeki sıkıntılarımızı hatırlıycak,o günlerin tadına daha çok varıcaz inş
.
inşaallahhhh...........

işte bilinçaltında yaşadıklarını gözlerinle de görmüşsün canım.sadece bu.
senle bu yönümüz çok benziyor.genç kızlığımdan beri kimseyle bişey paylaşmayı sevmem kendimle ilgili.konuşmak anlatmak istemem.içimdekileri kendim çözmeye çalışırım hep.evlenince eşime biraz biraz anlatmaya başladım.annem tedavimin seyrini dün öğrendi düşün artık.başkasının sıkıntısını dinlemeye bişeyler yapmaya çalışmaya ok meraklıyımdır.ama kendim anlatamam.
burayı bu yüzden çokseviyorum işte.
sizinle paylaşamadığım anlatamadığım hibişey yok.ama bu topikte yazışmaya başladığımdan beri farkettim ki anlatınca paylaşınca çok çok daha iyi oluyor.gerçekte olmasa bile sanalda.ama yeter ki anlatmak.boşaltmak içini.
bi de benim olaaylara baktığım açıdan çok farklı açılardan bakan insanların bana bunu farkettirmesi çok güzel.aaa ben bunu neden daha önce düşünemedim.ben neden bu açıdan bakmadım demek çok güzel.

lütfen biriktirme içinde herşeyi.ağla,düşün,üzül bitsin ve gitsin.içinde kor ateş kalmasın.kalıcaksa yansın külü kalsın.
üzülmekte bizim için ağlamakta.yoksa sevinmelerin tadı olmaz değil mi.senin için sevineceğimiz havalara uçacağımız günler geldiğinde bugünlerimizdeki sıkıntılarımızı hatırlıycak,o günlerin tadına daha çok varıcaz inş.

Ahh Ayşem ahhh..
Duygularıma tercüman olmuşsun..
Buraya yazdıklarını konuş desen inan konuşamam,tıkanır kalırım,kekelerim,ağlamaya başlarım..
Ama yazmak çok başka bir şey yaa...Yazarak çok daha iyi anlatıyorum içimdekileri...
İnşallah canım ama o güzel günler şu an okadar uzak geliyorki bana,hiç olmayacak düşüncesi bile sarıyor bazen...Böyle ediyle büdü kalıcaz heralde diyorum:)))
Ama sonra kızıyorum kendime,sus diyorum...
Eşimde ben seni çok seviyorum aşkım,bir ömür sadece seninle yaşayabilirim ben diyor.Allah razı olsun..
Bende yaşarım onunla seve seve tabiki ama birde yavrumuz olsa evimizde,onunla ağlasak onunla gülsek,aaaa elini kaldırdı,başını çevirdi diye,ortalığı inletsek,sanki bir tek bizim bebeğimiz yapıyormuş gibi,mucize sansak bunları,komik komik dimi???
Her şeyin hayırlısı bulsun bizi inşallah,dimi:)))Gamzemin de kulaklarını çınlatayım..

Ağlattınız benidemafoldumben

ıçim bomboş sankimafoldumben

Ben evdeyim ablişim gitmedim işe canım istemedi, dünde ben bikaç gün gelmeyebilirim dedim.
Noldu dedi oğuz..Annem rahatsız dedim çıktım dükkandan..

Hiç canım istemiyor gitmek.
Dün akşam saat 8 yattım, 1-2 saat oldu kalkalı, aralıksız uyumuşum,
Uyuşmuşum desem daha doğru olur galiba..

Annemde uyumuş, yatsı ve sabah namazını bile kılamadım, hiç uyanmadım çünkümafoldumben

Ahh Ayşem ahhh..
Duygularıma tercüman olmuşsun..
Buraya yazdıklarını konuş desen inan konuşamam,tıkanır kalırım,kekelerim,ağlamaya başlarım..
Ama yazmak çok başka bir şey yaa...Yazarak çok daha iyi anlatıyorum içimdekileri...
İnşallah canım ama o güzel günler şu an okadar uzak geliyorki bana,hiç olmayacak düşüncesi bile sarıyor bazen...Böyle ediyle büdü kalıcaz heralde diyorum:)))
Ama sonra kızıyorum kendime,sus diyorum...
Eşimde ben seni çok seviyorum aşkım,bir ömür sadece seninle yaşayabilirim ben diyor.Allah razı olsun..
Bende yaşarım onunla seve seve tabiki ama birde yavrumuz olsa evimizde,onunla ağlasak onunla gülsek,aaaa elini kaldırdı,başını çevirdi diye,ortalığı inletsek,sanki bir tek bizim bebeğimiz yapıyormuş gibi,mucize sansak bunları,komik komik dimi???
Her şeyin hayırlısı bulsun bizi inşallah,dimi:)))Gamzemin de kulaklarını çınlatayım..
:)) tabii öyle kuzum.. sloganım bu benim.. çok seviyorum bu sözü

Allah eşinden kat kat razı olsun.. Rabbim tadınızı hiçç bozmasın.. Yuvanızdan mutluluğu, huzuru, sadakati eksik etmesin inş..

ben de birazdan hastaneye gidicem inş. haberiniz olsun :a015:

seni bi kardeşim gibi öyle çok sevmişim kii
hep iyi ol mutlu ol.. kötü şeyler yaşama istiyorum
ama bu dünya imtihan dünyası sonra hemen aklıma bunlar geliveriyor...
ya sabırr diyorum..
Rabbim sen mükafatı fazlasıyla verecek olansın diyorum..
verdiğin nimetlere ihanet edemeyiz diyorum ... şükrediyorum...

miniğime kardeş gelmedi ama yetişip gelecek inşaallah.. bunu hissediyorum inşaallah...
şu yaşadığımız da bilmediğimiz ne hayırlar var belki de değil mi..

bence de kucaklaşıp ağlasak, rahatlasak.. sonra herşeyi unutup tekrar eski günlerimizdeki gibi şakalaşsak, eğlensekk mafoldumben

Canım Allah razı olsun...
Aynen öyle ,Elimizde bulunan nimetlere şşükretmeliyiz,her şeye rağmen elhamdülillah diyebilmeliyiz...
İnşallah canım,benim miniğim abl yada abi olacak inşallah...
Kenlikle haklısın anım,ne hayırlr vardır kim bilir.Olsydı belki daha kötü şeyler yaşayacaktık,Rabbim muhafaza etsin..Bilemiyoru işte,aklımızın almadığı kısım da bu zaten,bilemediğimiz için kabullenmesi zor geliyor..

Güzel günlerimize döneceğiz tabiki,rabbim bizleri okadar mükemmel yaratmışki,acılar hafifliyor zamanla..Hafiflemese,geçmese,unutulmasa nasıl yaşarız ki zaten...
Şakalaşıcaz,kapışıcaz,takılıcaz birbirimize yine inşallah canım...

ah canlarım benım kıyamam ben sıze yaaa susun artık aglamak ıstemıyorum beeeen mafoldumben mafoldumben mafoldumben
nevınım bız böyleysek senı düşünemıyorum bılee.bılıyorumkı güclüsün ınanclısın elhamdülillah.
bu gunlerde gececek canım senı coook sevıyorumm.bulustugunuz gün resımlerınızı pc ye kaydetmıstım ordakı gibi hepiniz gülün istiyorum .hiç üzülmeyın olurmu ?lütfeeeeen

Unutmuşum gamzem doktorunun bugün olduğunu kusura bakma:çok üzgünüm:

Hayırlı haberlerle gel inşallah canımmm..

Ağlattınız benidemafoldumben

İçim bomboş sankimafoldumben

Ben evdeyim ablişim gitmedim işe canım istemedi, dünde ben bikaç gün gelmeyebilirim dedim.
Noldu dedi oğuz..Annem rahatsız dedim çıktım dükkandan..

Hiç canım istemiyor gitmek.
Dün akşam saat 8 yattım, 1-2 saat oldu kalkalı, aralıksız uyumuşum,
Uyuşmuşum desem daha doğru olur galiba..

Annemde uyumuş, yatsı ve sabah namazını bile kılamadım, hiç uyanmadım çünkümafoldumben

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:)) tabii öyle kuzum.. sloganım bu benim.. çok seviyorum bu sözü

Allah eşinden kat kat razı olsun.. Rabbim tadınızı hiçç bozmasın.. Yuvanızdan mutluluğu, huzuru, sadakati eksik etmesin inş..

ben de birazdan hastaneye gidicem inş. haberiniz olsun :a015:
Amin canım cümlemizin inşallah..

Çok güzel haberler getir bize allahın izniyle,canım arkadaşım...

kızlar ya aglatınız benide.senağlamaumutların bitişinin ne demek oldugunu çok iyi bilirim....kucagına alacagın günleri hesaplar insan....emzirecegin günleri düşünürsün.büyücek okula giderken elinden tutup okula götürecem dersin...ama sonra herşey boş olur birden....umutlar tükenir.hayaller yok olur...bakarsın başkalarının ailesine.çocuklu..ama ben hiç ulaşamıcam o günlere diye düşünürsün...ama ben şu 1 aydır özellikle daha umutlu olmaya başladım.yüce rabbim sınıyor bizi bu kulum nasıl dayanacak bu sınava diye......

ya canlarım kusura bakmayın ben pek tüp bebekten anlamıyorum...neden tutmadı bebişler...kaliteli embriyolar diyordunuz.nevinim yanlış anlama bacım yaranı deşmek için sölemiyorum...sadece merak ettim..bebekler rahimemi tutunamıyorlar.tüp bebek merkezindeki doktorun ne dedi canım...açıklaması vardır heralde...ben her tüp bebek yapılanı kesin tutar diye biliyodum da.

sağol canım Allah razı olsun..

Ahh negüzel söylemişsin ne güzel ama ona hiç ihtimal veremiyorum ben,tü bebekle olmadıysa normal yolla hiç olmaz heralde diyorum..Çünkü ben 5 senedir hiç hamile kalmadım hiç...
Senin yolun açık olsun canım,Rabbim yardımcın olsun...
İMKANSIZ diye bir şey yok

sorununuz ne bilmiyorum ama

bizim topiğimizde asla doğal yolla olmaz denilenler hamile kaldı

6milyon spermle normal yolla hamile kalanlar bile oldu %1 morfoloji ile

pinkrose çok iyi bilir

dilerim Allahtan rabbim en kısa zamanda hamile kalırsın bunu içten diliyorum

nekadar sıkıntılı olduğunu tahmin edebiliyorum

rabbim bu yolda yürüyen herkesin yolunu açık etsin

kızlar ya aglatınız benide.senağlamaumutların bitişinin ne demek oldugunu çok iyi bilirim....kucagına alacagın günleri hesaplar insan....emzirecegin günleri düşünürsün.büyücek okula giderken elinden tutup okula götürecem dersin...ama sonra herşey boş olur birden....umutlar tükenir.hayaller yok olur...bakarsın başkalarının ailesine.çocuklu..ama ben hiç ulaşamıcam o günlere diye düşünürsün...ama ben şu 1 aydır özellikle daha umutlu olmaya başladım.yüce rabbim sınıyor bizi bu kulum nasıl dayanacak bu sınava diye......
Ahh Denefim ahhh....

Ben mutlu haberi aldığımızda babam burda olmayacak diye üzülüyordum,yaaa...
Hiç düşünmedimki negatif olacağını...Ne hayaller ne hayaller...
dayanıcaz inşallah bu sınavlara,başarıyla tamamlıcaz inşallah sınavlarımızı...

ya canlarım kusura bakmayın ben pek tüp bebekten anlamıyorum...neden tutmadı bebişler...kaliteli embriyolar diyordunuz.nevinim yanlış anlama bacım yaranı deşmek için sölemiyorum...sadece merak ettim..bebekler rahimemi tutunamıyorlar.tüp bebek merkezindeki doktorun ne dedi canım...açıklaması vardır heralde...ben her tüp bebek yapılanı kesin tutar diye biliyodum da.
Yok Denefim,tüp bebekte de olma ihtimali normalden biraz fazla işte..Garantisi yok yani ve mantıklı bir açıklaması da yok..
Bizim için kısmet değilmiş..
Ama doktorlarda bu konuda bir açıklama yapamıyorlar çünkü mantıklı bir açıklaması yok..Tutması tutmaması tamamen asip kısmet bence...Şu sebeptendir bu sebeptendir diyemiyorlar genelde,çok bariz bir problem yoksa eğer..
ıMKANSIZ diye bir şey yok

sorununuz ne bilmiyorum ama

bizim topiğimizde asla doğal yolla olmaz denilenler hamile kaldı

6milyon spermle normal yolla hamile kalanlar bile oldu %1 morfoloji ile

pinkrose çok iyi bilir

dilerim Allahtan rabbim en kısa zamanda hamile kalırsın bunu içten diliyorum

nekadar sıkıntılı olduğunu tahmin edebiliyorum

rabbim bu yolda yürüyen herkesin yolunu açık etsin
Evet canım,imkansız diye bir şey yok,hatta bu beni hayat sloganımdır...Okadar inanırım yani buna..
Çok doğru söylüyorsun..
Ama şöyle söyliyim..Bu bahsettiklerin hep başkalarında oluyor bana göre..Hep dinliyoruz okuyoruz,mutlu oluyoruz,Allahım ne kadar büyüksün,bu bir mucize diyoruz...Ama sanki hep başkalarına oluyor..
bana hiç olmaz gibi geliyor ki şu ana kadar da olmadı zaten..Hep bir mucize bekledim ama hiç olmadı...
ışin ilginci problemimiz de yok,açıklanamayan infertilite...
Ama kesinlikle çok haklısın,bu inancımızı yitirmememiz lazım aslında..
Çünkü Rabbime imkansız yok,o yoktan var eden...
Çok sağol...

Evet canım,imkansız diye bir şey yok,hatta bu beni hayat sloganımdır...Okadar inanırım yani buna..
Çok doğru söylüyorsun..
Ama şöyle söyliyim..Bu bahsettiklerin hep başkalarında oluyor bana göre..Hep dinliyoruz okuyoruz,mutlu oluyoruz,Allahım ne kadar büyüksün,bu bir mucize diyoruz...Ama sanki hep başkalarına oluyor..
bana hiç olmaz gibi geliyor ki şu ana kadar da olmadı zaten..Hep bir mucize bekledim ama hiç olmadı...
İşin ilginci problemimiz de yok,açıklanamayan infertilite...
Ama kesinlikle çok haklısın,bu inancımızı yitirmememiz lazım aslında..
Çünkü Rabbime imkansız yok,o yoktan var eden...
Çok sağol...

Eşimin sperm sayısı düşük morfoloji çokta parlak değil
bende pcos var
4 takip 3negatif aşılama
geçen yıllar.......
hislerini anlıyorum
Allahım çok büyük
sadece vakti saati dolmamış
hiç olmayacak diye birşey yok
rabbim sağlık versin yeterki ..
yine deneriz yine yine... olmadı mı ... birdaha
yeterki sağlığımız yerinde olsun
yerimseniben

Eşimin sperm sayısı düşük morfoloji çokta parlak değil
bende pcos var
4 takip 3negatif aşılama
geçen yıllar.......
hislerini anlıyorum
Allahım çok büyük
sadece vakti saati dolmamış
hiç olmayacak diye birşey yok
rabbim sağlık versin yeterki ..
yine deneriz yine yine... olmadı mı ... birdaha
yeterki sağlığımız yerinde olsun yerimseniben
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Allah razı olsun...
Allah sağlık sıhhat afiyet huzur versin...Deneriz yine...

Hee kızlar bu arada benim akıntım kırmızıya döndü,kanamam başladı yani..
Merkezi aradım,hımm bu iyi değil,yarın yinede yaptıralım tahlili nolur nolmaz,ilaçları ona göre keseriz dediler...
Durum böle işte...

Son düzenleme:
ay anlamadığım bişey var.hala neden ısrarcı davranıyorlar.ümitlendirircesine.hayret bişey.
swetin herkese çok selamı var.sabah aramıştı cevap verememiştim.az önce ben aradım.

Back
X