Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Kolay gelsin canım...
Ama biz resim isteriz biliyorsun,resim olmadan olmaz...Biz üzüldük diye bebeğimizi ihmal etmeyelim,üzülür sonra...
Nabız için erken zaten canım biliyorsun..
Özel araçla gideceksiniz herade dimi?Sık sık mola verirsiniz,güneşe dikkat et canım,fazla güneşte kalma..
Bende seni seviyorum tatlım,bolbol söyliyelim...opuyorumnanaktan

sağol kuzumm
şimdi çıkıyorum yarın koyarım o zaman inşaallahh opuyorumnanaktan

ya özel araçla gitmiyorum aslında :sinifsinif: nasıl olacak bilemiyorum
netten okudum sık sık ayaklarını hareket ettirin, kan dolaşımınız yavaşlamasın diyordu.. öyle yaparım artıkın inş...
seni seviyorummmmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
Ohhh be görmüşüz kesemizi elhamdülillahopuyorumnanaktan
Çok sevindim çileğim aynen ablama katılıyorum kesmez bizi, ultrason görüntüsü isterizkaydirigubbakcemile3
Gitmeden söyleyecektimde hadi dedim gelsin öyle diyeyimkaydirigubbakcemile5
Ahh seni çook seviyorum canımm:asigim:..
Hepinizi çook seviyorummmopuyorumnanaktan

ben de seniiii ççokkk seviyorum, iyiki varsın/varsınızzz opuyorumnanaktan
derdime/mutluluğuma ortak oluyorsunuz .. çok şükür....

elhamdülillah gördük tatlım, yarın da siz görürsünüz inş..
çileğim çok şükür canım gözün aydın.tanıştın yani yavrucukla.
hadi bakalım.rabbim sonunu da hayırlı eylesin.
evet tanıştım ayşem çok teşekkürler.. amin aminnn inş.
Rabbim sizlere de nasip etsin hayırlısıyla..
çileğim gözğn aydın ne tatlı heyecan ama hep korkuyor insna.
rabbim korktuğumuzu vermesin.
inşallah hayırlı şeiklde sağlıkla kucağına alırsın canım
nevinim nehirim gülyuuzm umut var oldukça rabbim bize güzel günler gösterecek.
dualrımız sizinle.
hepinizi öpüyorum
kızımı uyuttum ta kaçamak yaptım şimdi size:))
artık evin patronu o
swetim çokkk teşekkürler tatlım

çok öpüyorum ve ben kaçıyorummm kaydirigubbakcemile

sağol kuzumm
şimdi çıkıyorum yarın koyarım o zaman inşaallahh opuyorumnanaktan

ya özel araçla gitmiyorum aslında :sinifsinif: nasıl olacak bilemiyorum
netten okudum sık sık ayaklarını hareket ettirin, kan dolaşımınız yavaşlamasın diyordu.. öyle yaparım artıkın inş...
seni seviyorummmmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

ben de seniiii ççokkk seviyorum, iyiki varsın/varsınızzz opuyorumnanaktan
derdime/mutluluğuma ortak oluyorsunuz .. çok şükür....

çok öpüyorum ve ben kaçıyorummm kaydirigubbakcemile
Canım arada kalkar yürürsün otobüste ozaman,ciddiyim...Koridorda satte bir,bir tur atsan yeter...zaten illaki mola verir otobüs,mola yerinde de oturmazsın fazla,dolanırsın..
Yarın bekliyoruz resmi inşallah..
Görüşmek üzere canım,kendine iyi bak...
Bende kaçayım ufaktannnkaydirigubbakcemile4

hayırlı sabahlar canım arkadaşlarım a.s.
gule gule gıt gel cılegım
tatılın tadını cıkar
sağol berincim inşaallah..
bu arada diyemedim bir türlü Allah kavuştursun inş.
Canım arada kalkar yürürsün otobüste ozaman,ciddiyim...Koridorda satte bir,bir tur atsan yeter...zaten illaki mola verir otobüs,mola yerinde de oturmazsın fazla,dolanırsın..
Yarın bekliyoruz resmi inşallah..
Görüşmek üzere canım,kendine iyi bak...
Bende kaçayım ufaktannnkaydirigubbakcemile4
Olabilir nevinim öyle yaparım bende inş.
buyrun bakem bebişimle sizde tanışın.. :asigim:

44085326.jpg

Günaydınn...
Günaydın Gamzem..
Günaydın Berincim..
Günaydın miniğim...Ne kadar tatlısın maşallah sübhanallah...opuyorumnanaktan
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin...
Ben kan verdim geldim,11de çıkacakmış sonuç,kahvaltımı da yaptım şimdi,çay içiyorum...
Ama hala keyfim yok....
Bundan sonra beni neler bekliyor,merak ediyorum...
Bugünümüze şükürler olsun,Rabbim bugünümüzü aratmasın...

Günaydınn...
Günaydın Gamzem..
Günaydın Berincim..
Günaydın miniğim...Ne kadar tatlısın maşallah sübhanallah...opuyorumnanaktan
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin...
Ben kan verdim geldim,11de çıkacakmış sonuç,kahvaltımı da yaptım şimdi,çay içiyorum...
Ama hala keyfim yok....
Bundan sonra beni neler bekliyor,merak ediyorum...
Bugünümüze şükürler olsun,Rabbim bugünümüzü aratmasın...
günaydın nevinim.rabbbim bir mucize göstersin bize inşallah bugün.
belki seninki de diğer topikte ki arkadaş gibidir. di mi?hani bahsetmiştin ya değeri 2 çıkıp ta hamile olan
inşallah öyledir.
bundan sonra seni çok güzel günler bekliyor inşallah canım arkadaşım.
kafanı dağıtmaya yardımcı olacak bişeyler yap istersen.ne biliyim işte.mesela ben sıkıntılı olduğum zamanlarda deniz seyretmeyi çok severim.al neehiri de git otur bi kıyıya.ya da sakin biyerlerde yürü istersen.iyi gelir.evde oldukça kendini dinlemeye daha çok ortam oluyor.o da daha çok sıkıntı yapıyor. mafoldumben

hayırlı sabahlar canım arkadaşlarım a.s.

sağol berincim inşaallah..
bu arada diyemedim bir türlü Allah kavuştursun inş.

Olabilir nevinim öyle yaparım bende inş.
buyrun bakem bebişimle sizde tanışın.. :asigim:

44085326.jpg
canım maaşallah.ne güzel di mi bu görüntüyü görmek.biz de görürüz resmini koyarız inşallah birgün buraya.

Günaydım Ayşecim..
Yok canım be ben baya adet oluyorum,ağrımda var bugün baya,söküldü yani tamamen..
10 dakka sonra çıkıcakmış sonuç..Niye arayıp soruyosam artık..Sıf merkeze haber vermek için gidip yaptırdım yaa,bişe olacağından değil işte..
Evde ve yalnız olmak benim için en iyisi...Öle takılıyorum tek tabanca,iyi oluyor...Hiç bişe konuşacak hal,m yok,surat asıp oturmak istiyorum sadece ve öyle de yapıyorum zaten...

canım maaşallah.ne güzel di mi bu görüntüyü görmek.biz de görürüz resmini koyarız inşallah birgün buraya.
tabii öyle elhamdülillah
Rabbim sizin ilk bebiş resimlerinizi de görmeyi nasip edecek inşaallah

nevinim neden bilmiyorum ama bu hastaneye benim pek güvenim yok.. :1closedeyes:

canlarım öncelikle bir selam vereyim sizlere sonra geçmişe bakarım,üç günden beri yoktum,iyi gezdim,bol bol denize girdim,ohhhh be iyiki abimler gelmişler yoksa ben bu sıkıntımı nasıl atardım bilemiyorum...Allah bir şekilde bizlere yardım ediyor yani,hiçbir kulunu darda bırakmıyor çok şükür......lafı uzatmayayım,ne diyeceğimi nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama nevinim canım benim,kendi başıma bir kez daha gelmiş gibi o kadar üzüldüm ki tlf.bile açamadım sana,lotusumdan haberini aldığım ilk günden beri aklımdan çıkmadın,çok ama çok geçmiş olsun canım benim...çok inanmıştım aslında olacağına,resmen hayal kırıklığına uğradım,belirtileri var kesin oldu gözüyle bakıyordum,ama belirti falanda boşmuş demek...canım benim bizler yorgun savaşçılar olsakta güçlüyüz,Allah bize o gücü dermanı vermiş çok şükür,yola devam edeceğiz canım yılmadan taki bu savaşı kazanana kadar...canın arkadaşım üzme sakın kendini.....

bir bakayım geçmişe ne var ne yok,tekrar dönerim sizlere,radyolojimi de merak ediyorum çünkü.....

hoşbuldumcanım geldim gitti bende

İyi yaptın canım..
Sen anlat,bizde konuşçak konu kalmadı bugünlerde..
Kendinden bahset biraz,tanışalım..
selam canlarım ben geldim nasılsınız
Hoşgeldin Pinkim..
Bugünümüze şükür,sen nasılsın?

canlarım öncelikle bir selam vereyim sizlere sonra geçmişe bakarım,üç günden beri yoktum,iyi gezdim,bol bol denize girdim,ohhhh be iyiki abimler gelmişler yoksa ben bu sıkıntımı nasıl atardım bilemiyorum...Allah bir şekilde bizlere yardım ediyor yani,hiçbir kulunu darda bırakmıyor çok şükür......lafı uzatmayayım,ne diyeceğimi nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama nevinim canım benim,kendi başıma bir kez daha gelmiş gibi o kadar üzüldüm ki tlf.bile açamadım sana,lotusumdan haberini aldığım ilk günden beri aklımdan çıkmadın,çok ama çok geçmiş olsun canım benim...çok inanmıştım aslında olacağına,resmen hayal kırıklığına uğradım,belirtileri var kesin oldu gözüyle bakıyordum,ama belirti falanda boşmuş demek...canım benim bizler yorgun savaşçılar olsakta güçlüyüz,Allah bize o gücü dermanı vermiş çok şükür,yola devam edeceğiz canım yılmadan taki bu savaşı kazanana kadar...canın arkadaşım üzme sakın kendini.....
bir bakayım geçmişe ne var ne yok,tekrar dönerim sizlere,radyolojimi de merak ediyorum çünkü.....

canım benim,çok sağol,Allah razı olsun..
Annem "Allah dağına göre kar verirmiş" diyor benim için..Demekki bu yükü taşıyacak gücümüz var,çok şükür...
Ben de çok inanmıştım canım ama olmadı..İnanmak,pozitif düşünmek,bazı belirtiler yeterli değilmiş demekki..
Olsun hayırlısı böyleymiş diyip yola devam edicez...İnşallah..

Back
X