Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm canlar...........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok ozledım sızlerı ama sukur ıyı hbrlerınızı alıyorum......hıc vaktım olmuyor ınanın hıc oturamuyorum...halbukı aılem esım hep yardımcı sukur.....cok buyuk keyıfle yapıyorum ama hamdolsun ..........hala olacagım da bellı oldu hamdolsun cookk mutluyumkaydirigubbakcemile5:nazar:a.s.
herkesı coooooooookkkkk opuyorum canlarım..... 2 dkcık grdım zaten bı arkadasım bendeydı esım onu bırakmaya gttı.bebısler uyanmak uzere gece mesaım baslıyor .mama saatlerı bu arada..cokacimcoookbırı yatıyor bırı kalkıyor,bıırı doyuyor bırı acıkıyor gece boyu ayaktayız......:kedi::emir_bebek::ecrin_bebek:mirmirmirmir
.dualarımdasınız bacılar..:Saruboceq::Saruboceq:grusmek uzere

Şeniz Şeniz

radyolojım,pınkım,nehırım buradasınız canlar kocaman sevgılerkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
denefım,nevınım,gulyuzum,myhopem,alhanım,berınım,svetım,nazım,mumum,butterfly ,cılekım hepınızı optumŞenizŞeniz

İYİGECELER KIZLAR KOCİŞ SÖLENE SÖLENE YATTI YATAĞA:mymeka:
kıskaç bu adam ya sizi kıskanıyor benden onun yüzünden geceleri giremiyorum kızın şuna:oklava::oklava:
radyolojim bende senin gibiyim canım ya korkuyorum yanlız uyuyamıyorumkaydirigubbakcemile3
ayyy gidiyorum yatakdan başladı sölenmeye öptüm kızlar çok seviyorum sizleri görüşürüzŞenizŞeniz

nehirim bugün 6. yı oldum cnm.bende bilmiyorum.yarın biraz daaha netleşir heralde.ama ben bu hafta içi çatlatılır diye düşünüyorum.bakalım görcez.
bu arada kırşehir benim eşimin memleketi.ahiler diyarı.bi kere gittim bende.
lotusum pinkim öpüyorum canlarıım

İYİGECELER KIZLAR KOCİŞ SÖLENE SÖLENE YATTI YATAĞA:mymeka:
kıskaç bu adam ya sizi kıskanıyor benden onun yüzünden geceleri giremiyorum kızın şuna:oklava::oklava:
radyolojim bende senin gibiyim canım ya korkuyorum yanlız uyuyamıyorumkaydirigubbakcemile3
ayyy gidiyorum yatakdan başladı sölenmeye öptüm kızlar çok seviyorum sizleri görüşürüzŞenizŞeniz

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hadi git hadi.kocişin daha önemli.kırma kalbini.ama bizde seniçok özledik yaaaaaa mafoldumben

buralrdan geçiyordum baktım ki bu topiğin kepenkleri hala kapalı,uyuya kalmışlar,bende hayra geçeyimde kapılarını açayım dedim.....

günaydınlar günaydınlaropuyorumnanaktangününüz aydın olsun,neşeniz hiç eksik olmasın(seda sayan gibi oldu)kaydirigubbakcemile3

dün yorulmuşum,arkadaşımla denize gitmiştik,akşam erken yattım bugünde sabahın köründe uyandım...
gece kuşalrımızdan lotusumuz gelmiş,ama uykucu bacısı yakalayamadı...ikiz bebk büyütmek zor,ama güzel bir duygu,yorulacan bacım,Allahtan annen ve eşin yardımcılar sana.....

radyolojim,mide spazmı geçirmişsin :bbo:geçmiş olsun,dr.git gel gel güzel haberler getir bize canım...ben evde tek kalmaya alıştım,malum benim kociş vardiyeli çalışınca...

nehircim,çalışmayı çok istiyorum ama düzgün iş bulamıyorum,bir de yaş sorun oluyor,market elemanları bile 28 yaş sınırı koymuş,fabrikalara girmeyede adam bulmamız lazım...ben bakınıyom ama zor bulurum gibi geliyor...

nazım,bu kocişler bizi kıskanıyorlar,benimki de ara ara söyler,yine mi kadınlar kulübü der...ama o kadar,çok karışmaz allahtan.....yoksa zaten zor giriyorum,birde öyle karışsa sizi hiç göremezdim:gitme:

günaydın canlarım
sağol gülyüzüm
kontrolümü oldum da haber edeyim dedim çok vaktim yok
en büyüğü 11 mm olmuş.bugün dozu biraz yükselterek yapıcam iğneyi.yarın tekrar kontrol var.tekrar gelicem canlarım.

Günaydııııınnn...Kimse yok gene yaa bu nasıl iş...
Gülyüzüm iyiki açmışsın kepenkleri nolcak bu halimiz..

günaydın canlarım
sağol gülyüzüm
kontrolümü oldum da haber edeyim dedim çok vaktim yok
en büyüğü 11 mm olmuş.bugün dozu biraz yükselterek yapıcam iğneyi.yarın tekrar kontrol var.tekrar gelicem canlarım.

yumoşlarımız iki güne kadar 17-18 mm ulaşır ve gün sayar artık...Allahın izniylede hamiş haberini yayarız burda:dance:

Günaydııııınnn...Kimse yok gene yaa bu nasıl iş...
Gülyüzüm iyiki açmışsın kepenkleri nolcak bu halimiz..

evet nehircim topik tatilde diye boşuna demiyorum...bende biraz sonra anneanneme gideceğim...evi çok sıcak ama olsun bir göreyim kadıncağızı....ablacığın nerelere kayboldu o da uğramaz oldu......zaten hamişlerimiz de bizi unuttular:gitme:gelmez oldular...bu yavrular sizi bu kadarmı yoruyor ya gelin birazcık teyzelerine de ilgi gösterin :teselli:

Selamlar bacılar...

Ayy valla gece kuşluğu neyin kalmadı bende...Sızıveriyorum 1'de falan...

Ama bu sabah uyumuşum gene...Eski uyku performansıma döndüm,maşallahkaydirigubbakcemile3

Bugün bi dip köşe bucak temizliğe dalayım diyorum ama hiç bitarafım yemiyor:)))

Şu çayımı bitirip kolları sıvayayım ufaktan...

Haydi kolay gelsin bana...

selam kızlar ben geldım

kaynanam koya gıttı demıştımya 2 gece yanlız kalmıştım ya
kaynana dayanamadı bensızlıge cumartesı gecesı ansızın geldı goturdu benı koye
bugun yagmur başlayınca eve donduk.. hava acınca tekrar gıderız hıcde gıtmek ıstemıyorum ya neyse

selam bacılar.ancak gelebildim.hala işteyimm kaydirigubbakcemile3
15 sonra evde olacam ben bu topigi beklerim bacularım..kaydirigubbakcemile3

selam canlarım.ben de işimi ancak bitirip gelebildim.
nehir kısss.çilek olmayınca geçmişi de okumuyon bakıyom da.gittim doktora şekercim.yarın bi daha gitcem.bu kontroller bitince naaparım bilmiyom.açmak alışkanlık yaptı.hergün.en geç günaşırı. :)

berincim amma geziyon bacım yaw
helal sana.dayanıklı hatunum benim.maaşallah sübahanallah

Evvetttt işlerimi bitirdim
banyomu yıkadım,en son kendimi de yıkadım geldim:)))

Ne var ne yok anlatın bakam...
Radyolojim,hadi hayırlısı diyelim,hayırlısı olsun...
Valla insan alışınca sonradan zor oluyor dimi?O mesut an burnunda tütüyor insanın:roflol:

Back
X