Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

burdayım nazcım,msn den arkadaşlarla konuşuyorum,biryandan da topiğime gelip bekıyorum kimler gelmiş diye...

nazım gün boyu ayaktamı duruyorsun,çok yoruluyorsun galiba...bende iş arıyorum ama bulamıyorum:gitme:kocişini yatırdın demek,birşey dedimi,yoksa alacam sopamı gelecem size ona göre:oklava:

Dün Nehirle konuşuyoruz da,bu kız evlendikten sonra her ay kendini hamile sanacak heralde...

gecikme desen onda,ara lekelenme desen onda,baş dönmesi onda,batma çıkma onda...Biz de esamesi yok vallah...

garibim,her ay hemilemiyim acaba diye topik açacak heralde...
Bende dedim,gebelik testlerini toptan alırsınız artık,ucuza gelir:)))))Yoksam baş edilmez:)))
hehehe.
hakkat yaa.ne kötü dimi.bende ilk zamanlar çok yapmıştım gebelik testlerinden.ya biz ortaklaşa bu testlerden mi üretsek naapsak.fabrika mı kursak.cidden biz zengin ediyozdur bu firmaları :)
Huuuuhuuuu kimse yokmu?

Radyolojim kızzz,hani akşam gelecektin..Bak sen akşam gelcem,sizde gelin dedin diye geldim kızzzz...Nirdesin yahuuuu....

he ya nerde bu kız yahu
ya ama ben annemlerdeyken gelmişsiniz yaa :(
neyse yarın sakin olurum da görüşebiliriz inş.

kıslar iyi geceler kocişi uyuttum çerezimi aldım geldim
ayaklarım çok ağrıyordu birde tuzlu su yapdım ohhhh
keyfim yerinde bide sizler toplaşsaydınız gülyüzlüm pinkim
yakaladım sizi nasılsınız
canım naaber.çok yoruluyosun sen yaaa

Dün Nehirle konuşuyoruz da,bu kız evlendikten sonra her ay kendini hamile sanacak heralde...

gecikme desen onda,ara lekelenme desen onda,baş dönmesi onda,batma çıkma onda...Biz de esamesi yok vallah...

garibim,her ay hemilemiyim acaba diye topik açacak heralde...
Bende dedim,gebelik testlerini toptan alırsınız artık,ucuza gelir:)))))Yoksam baş edilmez:)))
:roflol::roflol::roflol: hay azına sağlık nevinim öldüm gülmekden valla
ama bu aralar bende böleyim yaa helede bu ay bir kasık batmaları var şaşar kalırsınızfisfisfis
pisikolojik olduğunu düşünüyorum nedense:mymeka:çünkü bizim bu gidişle bi halt
edeceğimiz yok adam gitti yatdı yogunlukdan bitap düştü bendesen gözlerim cin gibi:1shok:
iş yerinde uyukluyorum eve geliyorum tık yok dengem bozuldu bi acayip bi insan oldum bu ara:sm_confused:
ben mart ayında doktora gitmemek için kırk takla atıyodum açmaktan korktuğumdan.şimdi açmadan naaparım diye düşünmeye başladım
byyss
:roflol::roflol:
allah seni bildiği gibi yapsın emi deli benimde daha açmışlığım yok :utangac:

valla ayşem acayip yoruluyorum ama napim
aslında ayaklarım çok ağrıyor başkada bir sıkıntım yok
neden acaba bu ağrılar anlayamıyorum çokda yanıyor şimdi buz gibi yatağa girim
alev atıyor ayaklarım ya sizdede oluyormu

berincim,radyolojim hoşgeldiniz...

radyolojim açma konusunda benimle kimse yarışamaz...kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçar çamaşırlarım var katlancak
kendinize iyi bakın iyi geceler

berincim iyiyim çok şükür,kocişimin gelmesini bekliyorum...bu arada apartmanımda bir ses var yatılacak gibi de değil...komşu kapıda kalmış,çilingirci gelmiş,çelik kapıyı açmaya uğraşıyor,uykusundan kalkan ne oluyor diye ayaklandı...

berincim iyiyim çok şükür,kocişimin gelmesini bekliyorum...bu arada apartmanımda bir ses var yatılacak gibi de değil...komşu kapıda kalmış,çilingirci gelmiş,çelik kapıyı açmaya uğraşıyor,uykusundan kalkan ne oluyor diye ayaklandı...

allahtan uyumamışınız canım

radyolojim,uyu canım benim yarın iş var sana,yat dinlen biraz canımcım...iyi uykular,tatlı rüyalar desemde sen şimdi sızar kalırsın rüyada görmezsin...

berincim nerde resimlerin???

sağol canım,bende çıkıyorum...iyigeceler

günaydın gzel topiğimin güzel insanları.
kontrolümü oldum geldim.önde giden 3 tane folikülümüz var.12 mm ler.2 gün sonra tekrar kontrol var.dozumuz biraz arttı.ööle işte

bu arada doktoruma aşılamaya geçip geçmeyeceğimizi sordum.şu aşamada aşılama bize birşey katmaz dedi.problemin yumurtanın gelişimiyle alakalı olduğu için.bu ay olmazsa hsg çekilip iğnelere devammış yani.

sizler nasılsınız.
nehirim nevinim denefim nirdesiniz
nevin uyuyodur gerçi de
diğerleri de meşguldür heralde

Baktım çıktım, radycim, ehr zaman giremiyorum sürekli olarak..
Tam cevap yazacaktım bilgisayarı terk etmem gerekti..

Hımm doktor senin yumurta gelişiminin önemli olduğunu söyledi yani..
Hımmmmmm....

Kelebeğim hoşgeldin nasılsın?
Ben Edward manyağı ötesi oldum:roflol:
Yeni filmin fragmanları yavaş yavaş çıkıyor..
Kitabı okuyup konusunu bidliğimiz için tüylerim diken diken oluyor yaa seyrederken..
Edward çok ağlatacak bufilmde bizi çookmafoldumben

Her yerim ağrıyorr....Lunaparka gittik akşam, ne varsa bindim en korkunçlarından :D
Zaten dönerkende yanlış otobüse bindik, yığınla macera..
Dayımın oğluda twilight seyretmek istedi, gece 12'den sonrada onu seyretettik gene ve gene..Sabaha kadar edwardlaydım rüyamdaopuyorumnanaktan

Bu arada ablam bugün gelmez nete herhalde..
Annemle teyzemlere kahvaltıya gitçeklerdi..Off bende gidebilseydim keşkem:gitme:

Back
X