Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın şekerler denefcim artık evde olcakmışsın dinlen boşer birazda hayırlsı olsun cnm

myopecim saol iyi olmaya çalşıyorum ama bu devlet hastanlerinde koşturuup koşturuta bi doktorun tedaviye başlıyacağız diğer gün gittğimde gerek yok kendi kendine iyileşir demesi insanı maffediyor nasıllsın yeğenim nasıl canım

herkese öpücükler

günaydın canlarım.
ya dün akşam siteye ne kadar uğraştıysam da giremedim.siz nası girdiniz anlamadım valla.
denefim üzülme be canım.allah sana bi meşguliyet versin de evde bebek bezle,çamaşır ütüle,mama hazırla.zamanın nası getiğini anlama inş.

kızlar alhanı dün acile yatırmışlar.bugün safra kesesinden ameliyat olcak.allah yardımcısı olsun.şifa versin.canım benim

günaydınnn
alhanımıza acil şifalar..geçmiş olsun.bizi haberdar bi haber alırsan radyolojim....
zühalim bacım sen nasılsın..

günaydın
nasılsınız.
son sayfaya baktım alhanımıza acil şifalar dilerim.
birde anladığım denef evdesin artık.
inşallah hpeiniz hakkında hayırlı olur.
şimdi kahvaltı yapıp geçmişi okumaya çalışacağım
öptüm hepinizi

Aaaaaa ameliyat mı olacak??????
Ayyy çok ani oldu yaa..
Demek gene sancılandı..
Allah şifa versin..
ınşallah sağlığına kavuşur inşallah..Hayırlısıyla atlatır ameliyatı inşallah..

Aman rady haberdar et bizi..Ayy bebeğimizde çok küçük..
Gene narkoz alacak alhanım..

Günaydın rady, günaydın swet, günaydın berin, günaydın zuhal, günaydın cingaane :D

Swet kızımız nasıl? Emiyor mu? Neler yapıyor, uyutuyor mu seni?

Ben biliyorsunuz 2 gün önce güya adet oldum..
Ama maalesef devamı dünden beri gelmiyor..
Hala başım ağrıyor, hala midem bulanıyor, hala başım dönüyor ve her tarafım ağrıyor..Yok yok yokmafoldumben

evet yaa malesef.dün iki kere acile götürmüşler.artık kaçarı kalmamış maalesef.
henüz aramadım.birazdan arıycam

nehirim sen de bi doktorunu arasan mı ki acaba.kistte bi büyüme olmuş olabilir belki.o yüzden olamadın belki de.inşallah önemli bişey yoktur yaa.

nevicimi görüyorum.

cingaane hoşgeldin.inşallah sende anne olursun bigün.

berincim güle güle git gel canım

benimde canım sıkılıyo.hi hasta yok.boş oturmak çok sıkıcı.
asinin finalini seyredememiştim.onu seyrettim.çok güzel bitmiş.keşke bitmeseydi.

Back
X