Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ne oldu bacım.iştemi sorun vardı.hayırdır...
ben çok şükür iyiyim....işten ayrılma depresyonunu yaşıyom...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya bi hastamız vardı bugün.anestezili yaptık çekimini.kustu bilmem ne felan işte.2 buçuk saat sürdü çekimi ama mideme kramplar girdi bitene kadar.çekim bitti bende bittim.
neyse iş stresi bitmez .
hayırlısı olsun senin içinde canım yaa.ev hayatının da güzellikleri var.bi alışan bi daha bırakamıyo zaten.ben çok evcilim evi seviyorum.gerçi adam akıllı hiç kalamadım ama neyse.bebişimiz felan olursa kalırız artık.
hem sen de güzel bahaneler için kalacaksın evde.biz topik olarak üzülmüyoruz senin işten ayrılmana.çünkü çalıştığın sürece tedavini erteleyeceksin sen.belli oldu bu

ya bi hastamız vardı bugün.anestezili yaptık çekimini.kustu bilmem ne felan işte.2 buçuk saat sürdü çekimi ama mideme kramplar girdi bitene kadar.çekim bitti bende bittim.
neyse iş stresi bitmez .
hayırlısı olsun senin içinde canım yaa.ev hayatının da güzellikleri var.bi alışan bi daha bırakamıyo zaten.ben çok evcilim evi seviyorum.gerçi adam akıllı hiç kalamadım ama neyse.bebişimiz felan olursa kalırız artık.
hem sen de güzel bahaneler için kalacaksın evde.biz topik olarak üzülmüyoruz senin işten ayrılmana.çünkü çalıştığın sürece tedavini erteleyeceksin sen.belli oldu bu

hastaların kusmalarına eskiden pek alışamamıştım.ama şimdi tınlamıyom...mide flimi çekerken baya kusan oluyodu..:bbo:
evet haklısınız bacım.çalıştıkça ertelicem bebiş işini...bugün bi klinikten teklif aldım.ama kabul etmedim...bu sefer kesin bebiş tedavisine başlıcaz.eşimde artık kızıyo.hatun diyo bak yaş geçiyo haberin olsun diyo...kaydirigubbakcemile3

hastaların kusmalarına eskiden pek alışamamıştım.ama şimdi tınlamıyom...mide flimi çekerken baya kusan oluyodu..:bbo:
evet haklısınız bacım.çalıştıkça ertelicem bebiş işini...bugün bi klinikten teklif aldım.ama kabul etmedim...bu sefer kesin bebiş tedavisine başlıcaz.eşimde artık kızıyo.hatun diyo bak yaş geçiyo haberin olsun diyo...kaydirigubbakcemile3

İyi diyo denef abla..
Bencede, çalış çalış nereye kadar..
Bebek lazım bebeekkkkaydirigubbakcemile5

şişttttt edwartımı arıyorsun????

Sorma gülyüzüm deminden beri imza yapmaya uğraşıyorum, çok büyük oldu şimdi küçülttüm..Bu sefer tam oldu ama, çok biğendim çookkkkaydirigubbakcemile3

Radym demek açık ameliyat olmuş alhanımız hee..
Niye bugün çıkardılarki acep? Daha çok yatması gerekmez miydi..Neyse doktorlar doğru olanı yapmışlardır..
Ben sütünü merak ediyorum, bi azalma falan oldumu acaba??

hııı şimdi gördüm nehirim.

alhan sütümde bi azalma yok dedi.
sadece dün emzirememiş.mama vermişler bebişimize.bugün emziriyorum,şükür bi problem olmadı dedi

kızlar ben çıksam iyi olcak.bugünlerde çok uykusuz kaldım.çok yoruluyorum o yüzden.
gözlerim kapanıyor.sabahta erken kalkıcam.muayene var yine yarın da.

bu arada bugün ki muayenemi oldum ben.en büyüğü 17 mm olmuş.bugün iğne yapma dedi.yarın bi daha bakacak.belki çatlatma iğnesini yaptırmayabilirim,spontana bırakabilirim dedi.bi tahlil vercem yarın.((estradiol)).sonra da karar vericek.çatlatma iğnesini yapıp yapmamaya.
sadece ve sadece hayırlısı

radyolojim hakkında hayırlısı olsun...inşallah isteğine biran önce kavuşursun.......

denefcim,canını hiç sıkma canım,hamile haberleri arka arkaya gelmeye başladı,inşallah haber verme sırası önce rayolojide sonra da sende canım....

nazcımmmm
inanamıyorum.bende de çarpıntı oldu sende nası titreme olmasın
çok tebrik ederim canım.allah kucağaına almayı nasip etsin.sorunsuz sağlıklı bi hamilelik bi bebek nasip etsin inş.
allah razı olsun ayşecim sevincimi paylaşdınız benimle
abartısız 1 saat titrediim iş yerinde yeni yeni alıştım çok tuhaf bi duygu
allah en kısa zamanda hepinize yaşatsın inş:Saruboceq::Saruboceq:
alhanın çok selamı var.
nasılmış diye aradım hem de müjde verdim.çok sevindi o da.
bugün hastaneden çıkıcakmış.
alhanıma çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin

Çok şükür iyiymiş..
Nasıl bi ameliyat oldu acaba..Laparoskopi dimi?
Hepimize geçmiş olsun inşallah..

Bizde çileğimle konuştuk bugün :D
Çok fenaymış çok, mide bulantıları çokmuş..
Hiç birşey yiyemiyormuş, zorluyormuş kendini ama yediklerindende tad almıyormuş canımm..
Kayınvalidesi hep en sevdiği şeyleri yapmış ama hiç doğru düzgün yiyememiş..
Hep uyumak istiyormuş..
Cumartesi gecesi yola çıkacaklarmış inşallah

Giderkende şal almayı unutmuş yanına..Sen dedinya ben unuttum diyor..
Donmuş donmuş giderken klimadan..
Molada valizden hırka almışkaydirigubbakcemile3 aman dedim unutma bir daha:olmaz:

Ve naz seni çok tebrik ediyor, çok sevindi çokkaydirigubbakcemile5 beni mi bekliyormuş diyorkaydirigubbakcemile3

Alhanada çook geçmiş olsun dileklerini iletti..
Hepinize selamı var:içelim:
valla nehirim buluşmada seni geçicem dedi geçti ama ben onu ucundan yakaladım:jeyyar:
ben geri kalırmıyım hiç aynı anda büyütürüz inş:CüvCüv:
Miriba miribaaa...

Kız Naz,birde ayy çok yorgunuz çalışma yapamıyoz diye yiyodun bizi,seni seniiiii...:jeyyar:

haydi gözümüz aydın olsun...Çok şükür...Bir hamişimiz daha oldu...:teytey::teytey::teytey:

Rabbim sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin Nazım...:CüvCüv:

[/B]
:roflol::roflol::roflol: nevin alemsin heee bütüngün bu lafına güldüm durdum manyak gibi:roflol::roflol:
aklıma geldikçe güldüm aslında haklısın ama nasıl oldu bilmiyorum gamyoncuiremsu
nazcım tebrik ederim canımcım,Allah tamamına erdirsin...kısmet işi bu hamilelik ne zaman kalacağın belli olmuyor işte...senin kısmetinde bu ay hamiş olmakmış...kendine dikkat et...

alhancıma çok ama çok geçmişler olsun...açık ameliyat zordur,bebişide daha çok küçük,iyileşmesi de zaman alır,bakanı vardır inşallah...

çileğim de zor günler geçiriyor demek,kilo verdim diye gelir şimdi...sık dişini canım bu ayı atlatırsan hiçbir şeyin kalmaz...

nevincim nasılsın canım?
gülyüzlüm sağol canım inş hepinize nasib eder yaradanım dualarım sizinle
selam bacılar .
nazım tebrikler canım.bugün aradıgında hasta ve patron olmasaydı sevinçten bagıracaktım.ALLAHIM SENİN YÜZÜNEDE GÜLDÜ BACIM.darısı tüm isteyenlerin başına....yüce mevlam kucagınada almayı nasip etsin insallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
denefim eşimden sonra ilk seni aradım senle konuşmak çok iyi geldi :teselli:
senin yerin bende bambaşka hepinizi çok seviyorum en kısa zamanda yaradanım sana nasib etsin:Saruboceq::Saruboceq:
hep dua edicem sizler için :Saruboceq:
kişisel profilde yazdıklarımızı koymuşlar...abooowww yeni gördümmm.ya benim eşimde acep niye gelmedikiii..:delphin:

aaaaaa evet bende şimdi gördüm-tatlicadiarzu-
belim çok ağrıyor kızlar müsadenizle yatacağım öpüyorum hepiniziŞenizŞeniz
iyigeceler:asigim:

günaydın kızlar hayırlı cumaalar
biraz canım sıkıldı.
doktorum yumoşların istediğimiz gibi gelişmediğini söyledi.iğnenin dozu azken yavaş geliştiler,artırınca da çok sayıda folikül oluştu.bu yüzden bazılarının kiste dönüşmemesi için çatlatma iğnesi olmıycam.kendi kendine çatlamasını bekliycez.ramazanda da ara vermek istiyorum inş.

günaydın kızlar hayırlı cumaalar
biraz canım sıkıldı.
doktorum yumoşların istediğimiz gibi gelişmediğini söyledi.iğnenin dozu azken yavaş geliştiler,artırınca da çok sayıda folikül oluştu.bu yüzden bazılarının kiste dönüşmemesi için çatlatma iğnesi olmıycam.kendi kendine çatlamasını bekliycez.ramazanda da ara vermek istiyorum inş.

Hala öğrenemedi doktorun yani yumurta takibini offffmafoldumben
Her seferinde birşey çıkartıyor yamafoldumben
Hayırlısı olsun radym sıkma canını yaa..
Sorunsuz çatlatlar hayırlısıyla inşallah..
Ne zaman çıkıyorsunuz izne?

canım önümüzdeki hafta son inş.
8 inden sonra yokum.hatta 7sinin akşamı çıkıcaz yola.
ya doktoruma güvenmiyor değilim aslında.yumoşların tam tüp bebeklik oldu dedi.ama takip için biraz fazla bunlar dedi.bende tüp yapalım o zaman dedim.bi ilaç varmış öncesinde ona başlamak lazımmış.tüp yapamayız o yüzden dedi.
bu ilaçlar ramazan da da gelişim için yardımcı olur dedi.bilmiyorum.bende mi bi anormallik var.ramazandan sonraki tedavide doz daha düşük olcak biraz uzun sürcek ama yavaş yavaş geliştircez bu sefer dedi.

selam kızlar...

Amaaannn radym,doktorunu değiştir bence yaaaa...Benim aşılamalarda bile tek yumurtam oluyordu..Doktorum istemiyordu fazlasını,bu sebeplerden dolayı...32,5 ünite gonal-f oluyordum...
okadar iğneye oluşur tabi bir sürü yumurta..e2 tahlilini yaptırdınmı?O ne çıktı acaba?
Hayırlısı olsun canım...Senin yumrta takibi işin zor valla yaaa...ıllaki çatlayan olur Allahın izniyle...
Kendini sıkı takip et canım,ağrın olursa çatlıyolar demektir...

Hayırlı cumalar......

Back
X