- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
- #15.261
selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
bizimki akşam ettirdi fırsatım olmadı gelmeye şimdi de uyuyoo kesin sabahçıyız bu geceeeedelikafaduldenneyse biz bugün aşımızı oldukk kilomuzu boyumuzu ölçtük 4500 gr 54 cm olmuşuz teyzeleriiiiiii:teytey::teytey:
radyolojimm bu kaçıncı denemendi iğnelerii ben 3 kere denemiştim hatırlarsan her seferinde çok güzel geliştiler ama iğneye inat çatlamayıp kist oldular bir ay iğne bir ay doğ. kont. hapı kullanmıştım geçen yaz doktor bile şaşırmıştı sonrada iğnenin hakkı 3 tür artık aşılamaya geçecez ama önce 3 aylık bir ara verecez demişti malum bu arada geldi oğluşum umarım seninde bu son bekleyişin olur tatilden tüm stresi atmış tazelenmiş olarak gelir ve hayırlısıyla bu sefer bebişi yakalarsın canımmmm:1hug:
çileğim holgeldinn bulantılar başladı demekki ee büyüyor yeğenimiz annesiiiia.s.
nazım işim yoğun demişsin dikkat et kendine ve de yeğenimizee yorma kendini fazlaa:1hug:
nehirimmmm sen yazdıkça içim gidiyor ama er geç alacam şu kitapları inşallahhhh edfırtt senin kitaplar benim olsunnnnyerimseniben
denefim yanlış hatırlamıyorsam yarın son gününn hayırlısı olsun canımm annen nasıl oldu bu arada şimdi daha iyidir inşallahhhh
nevinim alhanım pinkim gülyüzlüm lotusum swetem berinim mumucum zuhalim nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
Ohh ohh maşallah sübhanallah..Nasıl kilo almış sıpamız maşallah sübhanallah..
Seni üzmek istemiyorum ama sormak istiyorum myhopum yaa:çok üzgünüm:..
Azramızın rahatsızlığı vardı malummafoldumben
Yani sen diyeceğimi anladın, alperenimizde böyle bir rahatsızlığın olup olmadığı anlaşılır mı yani özür dilerim ama nasıl soracağımıda bilemedim yaa:çok üzgünüm:
Ayrıca kitaplar ahh ahh diyorum..
Biliyorum seninde nasıl sevdiğini..
Bunun anlatımı yeter mayhopum yazar gerçekten farkını hissettiriyor..
Şöyle örnek vereyim:
Alacakaranlıkta malum Bella baş kahramanımız.
Yeni bitirdiğim Gece Evi serisindede Zoey..
Zoeyin en yakın arkadaşı öldü ve ben üzülmedim yani hissetmedim acısını..
Ama eğer Alacakaranlıkta Bella'nın en arkadaşı ölseydi, ağlamaktan ve üzüntüden kesin mahvolurdum, çünkü yazar çok fena hissettiri ve ağlatırdı, kendi arkadşın ölmüş gibi olurdun.. O kadar yani..
Tebi kitaplar senin edward benim anlaştıkvereliniortak
aahhh ah ben de hissizleşsem keşke.....
durup dururken bile sinirlerim zıplıyor benim ya.....iyice psikolokluk oldum sanırsam......
Bende şaşırdım kelebeğim neden öyle oldu, nomrlade çabu sinirlenen ve çok çabuk duygulanan, sinirlendiği zamanda genelde sonunda ağlayan biriyimdir ama bu tık yoktu bendekaydirigubbakcemile3..
Çok ilginçti doğrusu ama çok güzeldi itiraf ediyoruma.s