Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı sabahlar canım arkadaşlarım.berat kandilimiz mübarek olsun.dualarımız kabul olsun.
arkadaşlar.bu kandil, kadir gecesinden sonraki en önemli geceymiş.önümüzdeki 1 yıl içinde yaşayacaklarımızın belirlendiği gece yani.bazı şeyleri duanın gücüyle değiştirebileceğimizi düşünüyorum.noolur bu gece hepimiz,hepimiz için dua edelim.hepimizin de buna çok ihtiyacı var.rabbim kabul eyler biz yeter ki istemesini bilelim.

canım ya radyoloji teknikeri çok uzun değil mi.rady daha güzel.zaten farklı bir nick seçmedim.siz zaten bunu da kullanıyorsunuz.

hehe ben zaten sana rady diyordum....
nickin çok uzun yazmak zor geliyordu ne yalan söyleyim....:kedi:
bence de rady daha güzel.... opuyorumnanaktan

rabbim ona açılan elleri geri çevirmez dualarmızı kabul eder inşallah......

Günaydın canlarım....

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz mübarek olsun!
Bu gece birbirimize de bol bol dua edelim.....Allahım bizlere önce sağlık,evlerimize huzur,mutluluk ve hayırlı sağlıklı birer evlatlar nasip et yarabbimmmm:Saruboceq::Saruboceq:

Heee çok aşkla şevkle yaparım ben ütüyü:))))

Gülyüzüm ebruyla yapıyordum önceden zaten ama şimdi o ileri seviyede baya...Onun yaptıklarını bu ham vücutla yaparsam mahfolurum sanırım...Daha hfiften başlayıp yavaş yavaş ağırlaştırayım diyorum...
Aynen ,havalar çok sıcak,yürünmüyor bu havada...Güneş müneş çarpar felan..Annem akşamları yürüyelim,bizim burda diyor..Ondanda da menisküs var,nere yürüyon diyorum:))))

canım benim en güzel spor yürüyüş...göbeğimi eritecem diye kendini fazla zorlama sakın,her an hamile kalma ihtimalinde var ona göre spor yap canım bellimi olur belki yavrularımız kendiliğinden gelir bizlere...

günaydın kızlarr....
kandiliniz mübarek olsunn....
ben geçmişi okuyup geliyorum....

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı kandiller kızlar dualarımız kabul olsun inş

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anaaa niye kimsecikler yok yaww.
nehiiirrrr seni lobi de yakalamıştım.yazmadan kaçmışsın.sıyırdım zannetme hee ona göre.
evet kelebeğim ben de moderatöre öyle dedim zaten :)) arkadaşlarım bana rady derler dedim :)))))
gülyüzüm aminnnnn inşallah canımcıım.

Hayırlı kandilleeerrrr...
Hayırlı günler inşallah..

Evet geçen sene Berat gecesinde ablm için dua etmiş vedefterlerin değiştiği, 1 sene içinde yaşayacağımız olayların belirleneceği mübarek gecede dua etmiş ve düşünmüştüm.

Eğer duamız kabul olursa 1 sene içinde ablam bebeğine kavuşacaktı..
Ama o sene, geçtiğimiz sene değilmiş..

Şimdi gene 1 senelik kader yazılacak, ölüm,doğum evlilik ve kaza..

ınşallah Rabbim bu mübarek gecede kaderlerimizi hayırlı sağlıklı,mutlu bir sene geçireceğimiz üzere değiştirir..
Dinimiz için daha fazla şey yapabileceğimiz, günahlarımızın affolunacağı ve sizlerinde tüm isteyenlerinde hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuştuğu bir yıl...

Evet erkidişler bu akşam yazıldı yazıldı, yazılmadı seneye:roflol:

Önce bir çıktımda şimdi geldim radyciiim :D

Net kesiliyor sürekli zaten..

Nick değiştirmek var, istediğin nickle değiştirebilirsin, kabul ediyorlar yanii..
Vee bencede daha güzel rady.opuyorumnanaktan.

Ayy en çok çilek sevinecek bu işe:sm_cool:

Hayırlı kandilleeerrrr...
Hayırlı günler inşallah..

Evet geçen sene Berat gecesinde ablm için dua etmiş vedefterlerin değiştiği, 1 sene içinde yaşayacağımız olayların belirleneceği mübarek gecede dua etmiş ve düşünmüştüm.

Eğer duamız kabul olursa 1 sene içinde ablam bebeğine kavuşacaktı..
Ama o sene, geçtiğimiz sene değilmiş..

Şimdi gene 1 senelik kader yazılacak, ölüm,doğum evlilik ve kaza..

İnşallah Rabbim bu mübarek gecede kaderlerimizi hayırlı sağlıklı,mutlu bir sene geçireceğimiz üzere değiştirir..
Dinimiz için daha fazla şey yapabileceğimiz, günahlarımızın affolunacağı ve sizlerinde tüm isteyenlerinde hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuştuğu bir yıl...

Evet erkidişler bu akşam yazıldı yazıldı, yazılmadı seneye:roflol:

güzel dileklerin için :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sana da hayırlı kandiller canımcım...yüce mevlam sana da hayırlı bir eş verir inşallah....
ablan için dua etmeyi hiçbir zaman bırakma,Yüce mevlam herşeyi bizden daha iyi biliyor,o ne eylerse güzel eyler...inşallah bu yıl kaderimize sağlıklı birer evlat yazar da bizi bu sıkıntıdan kurtarır...

Önce bir çıktımda şimdi geldim radyciiim :D

Net kesiliyor sürekli zaten..

Nick değiştirmek var, istediğin nickle değiştirebilirsin, kabul ediyorlar yanii..
Vee bencede daha güzel rady.opuyorumnanaktan.

Ayy en çok çilek sevinecek bu işe:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 evet galiba
onun da pc si gelmedi heralde daha.hiç uğrayamaz oldu buralara.izin dönüşü çalışmak cidden zor yaa.hele de işler biriktiyse

sana da hayırlı kandiller canımcım...yüce mevlam sana da hayırlı bir eş verir inşallah....
ablan için dua etmeyi hiçbir zaman bırakma,Yüce mevlam herşeyi bizden daha iyi biliyor,o ne eylerse güzel eyler...inşallah bu yıl kaderimize sağlıklı birer evlat yazar da bizi bu sıkıntıdan kurtarır...

ay amiinn.ikisi için de amiinn.inşallah

uykucular uyandı bu arada :umursamaz:
günaydınlar efemmm

Dua etmekten başka elimizden gelen birşey yokki zaten:çok üzgünüm:
1 sene içinde kendimi evli hayal etmiyorumsırnaşık şey.
ben bekarlığı sevdim kiiiidelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 evet galiba
onun da pc si gelmedi heralde daha.hiç uğrayamaz oldu buralara.izin dönüşü çalışmak cidden zor yaa.hele de işler biriktiyse

Bencede:çok üzgünüm:
Daha baya sürer herhalde tam zamanlı gelmesi:çok üzgünüm:

ıyi günler...

Kandiliniz mübarek olsun....

Rabbim hayırlı yazılar yazsın...Hayırlı olaylarla değiştirsin...

Benim için hepsi uygundur isimlerin...Bazen radyolojim,bazen rady bazen de ayşem diyorum zaten...Benim de 2 ismim varya,hangisini kullanıyorsun diye sorarlar bazen..Valla siz hangisini kullanmak istersiniz onu kullanın,benim için farketmez diyorum:)))Seninki de öle oldu biraz...

Şşşşşşşş sevgili işyeri sahipleri,Gamzenin bilgisayarını getirin çabukkkkkkkk,özledik yahu....

Buarada Berin ve Mumu nezaman gelecekler acebaaaaa.....

Hepinizin berat kandili mübarek olsun tüm dualarımız kabul olur inşallah

kandil1q.jpg
[/URL][/IMG]
beratkandilix.jpg
[/URL][/IMG]

bu arada elif simay amelıyata yatacagm gün emzık aldı okadar ugrastım değdi ama.şidi gece uykularımz çok iyi masallah.emip uyuyor kızım.oda annesının hasta oldugunu hissediyor sanırım.aglama nöbetlerimzde yok oldu.ahh emzik ahh sen ne büyük nimetsin :))))
canımm kontrolün nasıldı izin çıktımı bıcıbıcıyaaa elif simayımız da iyidir inşallahh ben o kadar deniyorum ama bizimkinde tık yok almıyo emziği diliyle itekliyo resmennn hani gezmelerde vs lazım malum heryerde hoppp çıkartıp emziremeyiz kiii ama inatla denemeye devam ediyorum bakalım kim kazanacakkk:emir_bebek::emir_bebek:
Myhopeçum,Allahın izniyle herşeyi tertemiz çıkacak Alaperenin...Rabbim sağlıkta ayırmasın kimseyi...

Bende buarda bissssssürü iş yaptım geldim...Ütüye dalmışın az daha yemeği yakıyordum yawww...
inşallah canımmm aminnnnn:1hug:
ütümü dedinnn 3 gündür ütü yapacam ama anam öyle sıcakki bide onu düşünemiyorum sabah oluyo akşam serinde diyorum akşam oluyo oğluşum eşim vs fırsat olmuyo daha kaç gün daha sürünür böyle bilmemmm ah hülüşüm ah ne vardı ankaraya gidecekkk ne güzel o yapıyodu ütüyüüüü:roflol::roflol:
güzel temennileriniz için tesekkürler bacılar...insallah temiz çıkar.çok dua ediyorum.
myhopem ya kusura bakma.ne oldu ogluna ben atladım galiba o konuyu.benneyaptımkirahatsızmı yoksa..genel kontrolmü...
canım nehir sormuştu azram belirti vermediğinden içimiz rahat olsun diye genel kontrol için gidecez doktora kalp ağırlıklı tabii inşallah hiçbişi çıkmayacakkkk:Saruboceq::Saruboceq:

Ben gelince kaçın zaten hepiniz....:1closedeyes:
:roflol::roflol:benden mi bahsediyon dedim bir an girdim oğluşum uyandı çıktımm uyuttum tekrar geldimmmm nasılsın canımmm:1hug:
merhabaaaaaaaaaa zemuszemus
yorgun savaşçınız geldiiii :bbo:

hoşgeldin canımmmm:1hug:

bir yumoş çatlamış.diğerleri de artık büyümüyor.belki onlardan da çatlayanlar olabilir.ağrılarım da hafifledi.şişlikler de iniyo yavaş yavaş.şükürler olsun a.s yerimseniben

Son düzenleme:
Hoşgeldiin çileğiiiiimmmmopuyorumnanaktan

Radym hayırlı olsun iyi birşey değil mi bu?
Peki çatlamayan yumurta arkadaşlar ne olacak?

Back
X