Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nehirim alhanım myhopem radyolojim denefim gülyüzlüm lotusum çileğim nevinim
ismini yazmadığım diğer arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun bu gece evlerinize huzur mutluluk
dolsun kalbinizden geçen bütün dualarınız kabul olsun inş.bu gece dualarımız gökyüzünde birleşsin
bütün müslümanların duaları kabul olsun inş.sizleri seviyorum.
bu arada doktora gene gidemedim çünkü bi arkadaşım dün benden önce izin almış
sıkışırız diye erteledik gene bakalım yarın inş.
benin bebeğim doktor görmeden büyücek heralde öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın
akşam evden görüşürükkkkk.

:roflol::roflol:benden mi bahsediyon dedim bir an girdim oğluşum uyandı çıktımm uyuttum tekrar geldimmmm nasılsın canımmm:1hug:

Yok canım şahsi değildi o,genel anlamda söyledim...Ben gelince kimse kalmıyor o saatlerde oyüzden dedim...Kimseye değil yani...

bir yumoş çatlamış.diğerleri de artık büyümüyor.belki onlardan da çatlayanlar olabilir.ağrılarım da hafifledi.şişlikler de iniyo yavaş yavaş.şükürler olsun a.s yerimseniben

Hadi bakalım hayırlısı inşallah...Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller nasip etsin...
Düzelcek inşallah yavaş yavaş...

çok özlüyorum eski günlerimi offf offffffff
inşaallah işler hayırlısyla düzene girer

canım arkadaşlarım hepinizin berat kandili mubarek olsun inş.
Bu günün özel hediyesi olan BERAAT müjdesi ile müjdelenen kullardan ve HAK'ka her gün biraz daha yaklaşan ve O'nu idrak edebilenlerden olmanızı diliyorum.

Bugün edilebilecek bir dua : ’’Allahümme inneke afüvvün tuhibbül –afve fa’fü anni ‘’ :Allah’ım sen affedicisin,affetmeyi seversin ,beni de affet’’ … (amin)

Gamzem hoşgeldin,nasılsın cınım...
hoşbuldum nevinimmmm
hamdolsun iyiyim elhamdülillahh..

işlerimiz rayına girene kadar çok aktif görüşemicez :((
şimdilik günler baya yoğun ve yorucu geçiyor.. bir de hamileliğin verdiği uyku hali ve yorgunluk hissi var.. 2 gündür yemekten sonra direk yatıyorum
öyyle işte kuzum :delphin:

ınşallah öyle olur radym inşallah..

Gamzem hiç kolaylanmadı mı yaaaa..
Özledim yaa:çok üzgünüm:

Naz hayırlısı olsun, belki göremezdiniz keseyi erken diye, hem oda oluşmuş olur inşallah..

Bebeğim hoşheldin..Allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun..

çilekçim o uyku halini hiç sorma gözlerimi açamıyorum nolcak bizim halimiz
bu böle gidecek sanırım allah hayırlısını versin.
nevincim zaten daha erkenmiş kese görünmez dedi denefim henüz 5 gün geçti
adetimden diyorumki az dahamı beklesemki bilmiyorum

bugün yarın gözükür sanırım kese ama vajinal ultrasonla tabi...Gamze daha iyi bilir...

Olsun Gamzecim,iş bu napalım,toparlanacak elbet..Sen evde de istirahatine,dinlenmene,keyfine bak kuzum...Bugünleri kaç sefer yaşarki insan,keyfini çıkarmaya çalış...Geçicek inşallah...

Radym de bugün çok yoğun galiba ve sanırım nehirde....Başım ağrıyor,canım sıkılıyo...Birazdan anneme gidicem inşallah...

Gamzem hiç kolaylanmadı mı yaaaa..
Özledim yaa:çok üzgünüm:

bendeee :gitme:
taşınma olayından dolayı toparlanamıyoruz kuzum bi türlü,
yeni masa ve bilg. bugün geldi ama yarın kurulacak
ayrıca yeni gelen arkadaşada yardımcı olmak için yanında durucam 1 hafta 10 gün kadar
:delphin:
çilekçim o uyku halini hiç sorma gözlerimi açamıyorum nolcak bizim halimiz
bu böle gidecek sanırım allah hayırlısını versin.
nevincim zaten daha erkenmiş kese görünmez dedi denefim henüz 5 gün geçti
adetimden diyorumki az dahamı beklesemki bilmiyorum
evet nazcım yaa hamdolsun 1-2 gündür daha iyiceyim maşaallah diyeyim
sen bi de bulantıların başlayınca anlayacaksın asıl kafamçokkarıştı hele işyerinde çokkk zor oluyor...
inş. senin olmaz ama olmama durumu nadir :sinifsinif:
bugün yarın gözükür sanırım kese ama vajinal ultrasonla tabi...Gamze daha iyi bilir...

Olsun Gamzecim,iş bu napalım,toparlanacak elbet..Sen evde de istirahatine,dinlenmene,keyfine bak kuzum...Bugünleri kaç sefer yaşarki insan,keyfini çıkarmaya çalış...Geçicek inşallah...
öyle tabii ama hem çalışıp hem hamileliğin keyfi pek sürülemiyor be canımm
unutuyorum bile koşturmaktan bazen bebişi
arkadaş hatırlatıyor; koşma, kaldırma, dikkat et diye ....
vajinalden yaptırmam canım ya beklerim ben normalini napalım gözükür elbet.
nazcıımmm bunlara alışman lazım ama... neler göreceğizz nelerrr kaydirigubbakcemile3

hayırlı akşamlar canım arkadaşlarımm

Rabbim dualarınızı kabul eylesin inş.
çookk öpüyorum hepinizi a.s.

hayırlı kandıller canım arkadaslarım rabbım ona acılan ellerı gerı cevırmez sızı cok sevıyorm .
bu arada dr gıttım bandajım acıldı yavas yavas herseyı yemeye baslayabılırmısım..
elıf aglıyor ben kacttım

nazım ve cılegım bu mesajım sıze kızlar.
ebe hemsıre yengem var hamılelıgın ılk aylarında yok keseymıs yok kalpmıs vs için alttan muayene yaptırmayı cok sakıncalı buluyor düşüğe sebep olabılıyormus.bence bıraz sabredın karından görün kuzucuklarınızı.suan kendısıde hamıle ama hala usg ye gırmedı bıraz daha bekleme tarftarı.bılgınz olsun istedım

hellographics02a.gif

ben geldim

kandiliniz mübarek olsun canlar

çok fena yanmış vaziyetteyim çok eğlendim bomba gibiyim yaradı tatil

eşim annesinin yanında geldikten sonra KÜTAHYA-- YONCALIYA GıTTıK TERMAL OTELLE

çok güzel bir yerdi sonra resimlerini ekleyebilirim

Son düzenleme:
kızlar ben dün hastaneydim.muayene oldum.hormon testleri dahil yığınla test yaptırdım.sonuçlar bugün çıktı ama sıcaklardan gidip alamadım .....belki yarın giderim....
haftaya salıya sulu ultrason var...dr umla konuştum....beni hatırladı hemen. çok üzüldün biz de çok üzüldük, tekrar denemeye hazır mısın dedi.....ben hık mık deyip yutkunurken dosyamı inceledi.aynı tedaviyi uygularız dedi.hemşire arkadaşlardan biri de lucrine başlama tarihimi kağıda yazdı elime tutuşturdu.....22 ağustos..........ben de tamam dedim ....
ama ne bileyim iyi mi yapıyorum kötü mü............
offf bugün çok karmaşık duygular içindeyim....geçen sene bu tarihlerde gebe olduğumu öğrenmiştim....sevinçten uçuyordum resmen.....sonra bebeğimi kaybettiğim o gün geldi aklıma..........yeni bir olumsuzluk yaşarım diye çok korkuyorum.....cesaretim,gücüm yok.....sonra bir arkadaşın acı hikayesini okudum başka bir topikte.erken doğum yapmış kanaması durmamış ve rahimini almak zorunda kalmış dr lar.birkaç gün sonra da bebeği ölmüş.....ne büyük acı....Allahım sen bu arkadaşımıza bol bol sabır ver....bizleri beterinden koru........
sonra dedim ki kendi kendime.....umut dünyası bak....rabbime hamdolsun zahmetli de olsa bir çarem var....küçük de olsa bir umudum ,ihtimalim var.ve burada beni anlayan bir sürü arkadaşım var......
duaların gücüne çok inanıyorum....bugün önce şükür sonra dua edicem.......hem kendim hem de sizler için............

Son düzenleme:
kelebeğim canım benim tedaviye başlamakla çok iyi yapmışsın...hayırlı olur inşallah...senin tutuyor canım,inşallah yine hamile kalacksın ve bu sefer bebeğini sağlıkla dünyaya getireceksin canım...umudunu hiç yitirme...bizler çok dua ediyoruz...tayfun beyi bende özledim aslında,ama ben ne yapacağımı bilmiyorum,aynı yerde yapıp yapmamakta kararsızım,ilaçlarımı bile dolapta saklıyorum,2 yıl müdeti var,iki yıl içerisinde tekrar deneyebilirmiyim acaba bilmiyorum çok kararsızım çok...

ahh gülyüzüm hemen tutacak diye bişiy yokki.....benim ilk denememde de tutmuştu ama dış gebelikmiş.ben de ne olduğunu anlamamıştım.ölüme dakikalar kala gitmişiz hastaneye.çok ağır bir ameliyat geçirdim....
tekrar yaşayabileceğim o kadar çok olumsuzluk var ki........neg. sonucu kaldırabilecek miyim onu da bilmiyorum....bu benim 5. denemem olacak.......off düşündükçe vazgeçicem sanırım.en iyisi düşünmemek........

neden kararsızsın?

iyigeceler kızlar alhancım bilgilendirdiğin için sağol canım
zaten doktor öle bişiy dese ben yaptırmam gündüzde sölemiştim gerçide
hamileyken bi sorun olmadığı sürece altdan muayene gerçekden sakıncalı
bunu bende biliyorum sağol yinede canım.

Back
X