- Konu Sahibi bebekecem17
- #15.341
günaydın canım arkadaşlarım.
dün hepiniz için dua ettim.allah kabul etsin inş.kötülükler gitsin inş.hep güzel şeyler bulsun hepimizi.
nevinim aslında çok yoğun değildim ama stajyerim var yanımda.onla ilgileniyorum mecburen.aynı zamanda da önceden beri arkadaşım olduğu için boş olduğumuz zamanlarda da muhabbet felan ediyoruz işte.onu bırakıp ta pc ye de oturamıyorum.öyle işte canımcım.eskisi gibi şurda şen şakrak muhabbetlerimizi özledim bende yaa.
bu yazımız mutlu geçti ama sevinçlerimiz biraz burukluklarımızın gölgesinde kaldı galiba.
inşallah herks yine eski günlerdeki gibi mutlu olur.herşey yoluna girer de yine toplaşır ,yine kaynatırız burada.
dün hepiniz için dua ettim.allah kabul etsin inş.kötülükler gitsin inş.hep güzel şeyler bulsun hepimizi.
nevinim aslında çok yoğun değildim ama stajyerim var yanımda.onla ilgileniyorum mecburen.aynı zamanda da önceden beri arkadaşım olduğu için boş olduğumuz zamanlarda da muhabbet felan ediyoruz işte.onu bırakıp ta pc ye de oturamıyorum.öyle işte canımcım.eskisi gibi şurda şen şakrak muhabbetlerimizi özledim bende yaa.
bu yazımız mutlu geçti ama sevinçlerimiz biraz burukluklarımızın gölgesinde kaldı galiba.
inşallah herks yine eski günlerdeki gibi mutlu olur.herşey yoluna girer de yine toplaşır ,yine kaynatırız burada.
canım yaa. senin yaşadıklarını yaşamadım ama seni anlayabiliyorum sanırım.çok haklısın.hep olumsuz şeylerle karşılaşınca insan hibişeyin düzeleceğine ihtimal veremiyor.ama aynıları herkesin başına gelecek diye de bişey yok ki be güzelim.herkes kendi kaderini yaşıyor.onun alın yazısıymış bunlar.allah bol sabırlar ihsan eylesin.kimseyi böyle imtihan da etmesin.ama sen ve senin kaderin daha farklı.herkesin yaşadıkları yaşıyacakları farklı.ayrıca bunlar senin veya da bizlerin de kaderine yazılmışsa normal yolla hamile kalsak bile yaşanacak.kaçış yok bundan.bak topiğimizde kaç kişi tüp bebek yaptırdı ve de bebekleri şimdi kucaklarında.inşallah senin de sorunsuz olur bu sefer.allah yardımcın olsun.22 ağustos ramazana geliyor.mübarek ayların günlerin hürmetine inşallah bu sefer güler yüzün.kızlar ben dün hastaneydim.muayene oldum.hormon testleri dahil yığınla test yaptırdım.sonuçlar bugün çıktı ama sıcaklardan gidip alamadım .....belki yarın giderim....
haftaya salıya sulu ultrason var...dr umla konuştum....beni hatırladı hemen. çok üzüldün biz de çok üzüldük, tekrar denemeye hazır mısın dedi.....ben hık mık deyip yutkunurken dosyamı inceledi.aynı tedaviyi uygularız dedi.hemşire arkadaşlardan biri de lucrine başlama tarihimi kağıda yazdı elime tutuşturdu.....22 ağustos..........ben de tamam dedim ....
ama ne bileyim iyi mi yapıyorum kötü mü............
offf bugün çok karmaşık duygular içindeyim....geçen sene bu tarihlerde gebe olduğumu öğrenmiştim....sevinçten uçuyordum resmen.....sonra bebeğimi kaybettiğim o gün geldi aklıma..........yeni bir olumsuzluk yaşarım diye çok korkuyorum.....cesaretim,gücüm yok.....sonra bir arkadaşın acı hikayesini okudum başka bir topikte.erken doğum yapmış kanaması durmamış ve rahimini almak zorunda kalmış dr lar.birkaç gün sonra da bebeği ölmüş.....ne büyük acı....Allahım sen bu arkadaşımıza bol bol sabır ver....bizleri beterinden koru........
sonra dedim ki kendi kendime.....umut dünyası bak....rabbime hamdolsun zahmetli de olsa bir çarem var....küçük de olsa bir umudum ,ihtimalim var.ve burada beni anlayan bir sürü arkadaşım var......
duaların gücüne çok inanıyorum....bugün önce şükür sonra dua edicem.......hem kendim hem de sizler için............