Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ne nehir sen görücüyemi çıkıyorsun canım hımmmm
zamanı geldi yani artık ölemi ama sen bizim hep küçük nehirimiz olarak
kalacaksın çünkü sen en küçükümüüzsün

Amin inşallah..Allh razı olsun..
Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah..
Twilighter kaydirigubbakcemile5

Ayy aynı yerde olursunuz diyorunuzya yerimden zıplıyorum inanki:olmaz:
Ayy fena oluyorum düşündükçe, aynı yerde:1shok:
Ablam orada olacak:1shok: eniştemde cabası:1shok:
Bende orda tanımadığım bir insanla evlilik başlangıçlı tanışma konuşması yapacağım:1shok:
Ayy bana birşeyler oluyor radym..

2. şık iyidir iyi..Öyle olacak gibi gözüküyor zatena.s

sag ol canım yaa .. opuyorumnanaktan amin ınsallah :Saruboceq: TWıLıGHT kaydirigubbakcemile5

rady sen ismnimi değiştirdin canım sen
ayşemisin seen kimsin ayşeye noldu radyoloji nerdesin
nasılsınız kızlar bacınız yarın doktor yolcusu
sonunda kotrol günü geldi çattı yarın pıt pıt günü
dua edin bize sizi çok seviyoruz

Radyoloji Teknikeri = Rady = Ayşe
Değiştiricem demiştiyaopuyorumnanaktan
Hayırlı haberlerle gel inşallah..

ne nehir sen görücüyemi çıkıyorsun canım hımmmm
zamanı geldi yani artık ölemi ama sen bizim hep küçük nehirimiz olarak
kalacaksın çünkü sen en küçükümüüzsün

Yok be nazım zamanı geldi gibi bi düşünceden değil, ben bekarlığı seviyorum aslenopuyorumnanaktan
Ama anlattılar falan, bunca zaman herkesi hiç görmeden geri çevirdim.
Bunu çevirmek gelmedi içimden görmeden bilmiyorum yanikaydirigubbakcemile3

anammm twilight buraya da sarkmış....... :1shok:
gidin nan topiğinize..... :oklava:
şaka şaka opuyorumnanaktan
ben de edfırta :asigim: kaydirigubbakcemile5

kızlar temizlik yapcem dedim biriniz kolay gelsin dememişiniz ben de küstüm..... :umursamaz: :1closedeyes:

yine bir küsgenlik geldi bana Allah hayırlara çıkarsın..... kaydirigubbakcemile3

kızlar temizlik yapcem dedim biriniz kolay gelsin dememişiniz ben de küstüm..... :umursamaz: :1closedeyes:

yine bir küsgenlik geldi bana Allah hayırlara çıkarsın..... kaydirigubbakcemile3

kolay gelsın canım.. :1hug: ben henuz yenıyım azcuk aranızda.. :utangac: gormemısı ıdım.. :gitme: valla artık kkya gırdıgımden berı bana cok buyuk bı yuk olmaya basladı temıslık.. :sinifsinif:

yok kız ole tasınan fılan .. :kedi: sadece belırttık okaa
.. :jeyyar:

hayırlı akşamlar bacular....ben geldim nasılsınız.geçmişi okuyamadım.kusura bakmayın.neler yapıyonuz.benim işlerim çok şükür yarın bitiyo.ondan sonra bol bol kaynatacaz insallah...nehirim özle görev en kısa zamnda bitecek bacım...ramazan ayı insallah bereketli ay olur topigimiz için.ben buralardayım biraz turlayayım kkda

hoşgeldin beren...................
ben de 20.11.09 u hem merak hemi de heyecanla bekliyom valla.........................

sag ol canım hos buldum.. opuyorumnanaktan sorma ben merakı da gectım ınanırmısın.. :jeyyar: esımın arkadası var gıse gorevlısı ılk gun ıcın bılet bıle ayırttırdık.. delikafadulden o derece yanı.. :delphin: kac aydır beklıyorum valla.. :asigim:

kızlar temizlik yapcem dedim biriniz kolay gelsin dememişiniz ben de küstüm..... :umursamaz::1closedeyes:

Aşkolsun kelebek kolay gelsin hemde çok çok kolay gelsinkaydirigubbakcemile3

kolay gelsın canım.. :1hug: ben henuz yenıyım azcuk aranızda.. :utangac: gormemısı ıdım.. :gitme: valla artık kkya gırdıgımden berı bana cok buyuk bı yuk olmaya basladı temıslık.. :sinifsinif:

yok kız ole tasınan fılan .. :kedi: sadece belırttık okaa
.. :jeyyar:

Eveett sadece belirttik:kedi:

Bakııın izleyin sizde.
Yeni filmin yeni fragmanı
New Moon Yeni Fragmanı (Türkçe Altyazılı) | Sinetif.com :asigim:

hoşgeldin beren...................
ben de 20.11.09 u hem merak hemi de heyecanla bekliyom valla.........................

Birde bize diyor:kedi:

hayırlı akşamlar bacular....ben geldim nasılsınız.geçmişi okuyamadım.kusura bakmayın.neler yapıyonuz.benim işlerim çok şükür yarın bitiyo.ondan sonra bol bol kaynatacaz insallah...nehirim özle görev en kısa zamnda bitecek bacım...ramazan ayı insallah bereketli ay olur topigimiz için.ben buralardayım biraz turlayayım kkda

Hoşgeldin denef ablacım..Gel artık yaa..Çalışmıyorsun evdesin dedik ama çalılırken daha çok görüyorduk seni:çok üzgünüm:

sag ol canım hos buldum.. opuyorumnanaktan sorma ben merakı da gectım ınanırmısın.. :jeyyar: esımın arkadası var gıse gorevlısı ılk gun ıcın bılet bıle ayırttırdık.. delikafadulden o derece yanı.. :delphin: kac aydır beklıyorum valla.. :asigim:

Bizde İzmitte gece seans koyarlarsa perşembe gecesi 00:00'da seyredeceğiz inşallah..
Sonrada Alacakaranlık topiğiyle istanbulda buluşacağız inşallah onlarla berbaer seyredicez:teytey:

yuh ...çılgınsınız kızım siz yaa......
ben de bir gişe görevlisi bulsam iyi olacak galiba........... alkisalkisalkis

ole valla.. delikafadulden ızledıgımden berı adamın basının etını yıyorum.. :lepi: buluruz kız sana da de bakım hele sen nerdesın bızım burdaysan ayarlarız sana da bı bılet hemde ılk gunden.. :jeyyar: amma var ya mıllet sahı sahı psıkoya baglamıs kız.. rezervede olay oldu valla patlama var.. :roflol: mıllet bılek alacagız dıye bırbırıne gırıyormus.. :sinifsinif:

Aşkolsun kelebek kolay gelsin hemde çok çok kolay gelsinkaydirigubbakcemile3

Eveett sadece belirttik:kedi:

Bakııın izleyin sizde.
Yeni filmin yeni fragmanı
New Moon Yeni Fragmanı (Türkçe Altyazılı) | Sinetif.com :asigim:

kaydirigubbakcemile5 :1hug: kız ne verıyosun lınk fılan ne ugrasıyorsun.. :delphin: benım ımzada da var ya kısa da olsa.. :utangac:

ole valla.. delikafadulden ızledıgımden berı adamın basının etını yıyorum.. :lepi: buluruz kız sana da de bakım hele sen nerdesın bızım burdaysan ayarlarız sana da bı bılet hemde ılk gunden.. :jeyyar: amma var ya mıllet sahı sahı psıkoya baglamıs kız.. rezervede olay oldu valla patlama var.. :roflol: mıllet bılek alacagız dıye bırbırıne gırıyormus.. :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile5 :1hug: kız ne verıyosun lınk fılan ne ugrasıyorsun.. :delphin: benım ımzada da var ya kısa da olsa.. :utangac:

Aşkolsun yeni fragman çıktı.
Seninki değil kızzz
Sende izlekaydirigubbakcemile5

nehircim ben o fragmanı izlemiştim ama ing. olarak .... zemuszemus
eserinle gurur duy...edfırt diye diyee......beni de edfırtçı yaptın mannak senii................. kaydirigubbakcemile
transfer dönemimde okuyacam kitapları ,henüz almadım özellikle.....

berencim ben malesef ist.da oturmuyorum.....yine de sağol canım..düşünmen yeter.... opuyorumnanaktan

nehircim ben o fragmanı izlemiştim ama ing. olarak .... zemuszemus
eserinle gurur duy...edfırt diye diyee......beni de edfırtçı yaptın mannak senii................. kaydirigubbakcemile
transfer dönemimde okuyacam kitapları ,henüz almadım özellikle.....

berencim ben malesef ist.da oturmuyorum.....yine de sağol canım..düşünmen yeter.... opuyorumnanaktan

bende ıstanbulda deılım kı.. :jeyyar: rıca ederım canım ask olsun nedemek.. :1hug: TWLIGHT KARDESLIGI yerimseniben

ıyi geceler kızlar...
Twiligt buraya da gelmiş yaa,oh oh ne gel...
Berencim hoşgeldin tekrardan tatlım...Sen bırak edfırtı şimdi,bebek nezaman bebek ondan haber ver bakam:)))
Bilet ayırttık demişsin,nehirde başladı,"bi gidip sorsam diye ama sorarsamda saf bakarlar bana nediyon sen delimisin diye" diyooo...

denefim nrdesin bacım yaaa,nehir haklı valla,çalışırken daha çok görüyorduk seni..Neyseki işlerin bitmek üzereymiş,gelirsin sık sık inşallah...

Kelebeğim kolay gelsin kolay gelsin..Küsgenlik yapma kız bizeeeee,gel barışalım haydiyerimsenibenBak göz de kırptım sana çabuk tav olasın diye:))

Ben biraz sörf yapam kkda,bakalım neler olmuş

İyi geceler kızlar...
Twiligt buraya da gelmiş yaa,oh oh ne gel...
Berencim hoşgeldin tekrardan tatlım...Sen bırak edfırtı şimdi,bebek nezaman bebek ondan haber ver bakam:)))
Bilet ayırttık demişsin,nehirde başladı,"bi gidip sorsam diye ama sorarsamda saf bakarlar bana nediyon sen delimisin diye" diyooo...

denefim nrdesin bacım yaaa,nehir haklı valla,çalışırken daha çok görüyorduk seni..Neyseki işlerin bitmek üzereymiş,gelirsin sık sık inşallah...

Kelebeğim kolay gelsin kolay gelsin..Küsgenlik yapma kız bizeeeee,gel barışalım haydiyerimsenibenBak göz de kırptım sana çabuk tav olasın diye:))

Ben biraz sörf yapam kkda,bakalım neler olmuş

sag ol nevıncıgım yaa opuyorumnanaktan hos buldum.. :lepi: ole valla dedım ya tanıdıktıda ondan ayırttık.. :jeyyar: bebek mı? :emir_bebek: yaa aslında cok ıstıyoruz esımde bende sankı bıraz daha zamanı var gıbı gelıyor bılıyor musun? :delphin: daha yanı 1 yılımız doldu.. ve oldukca sorunlu bır yıl gecırdık hala da gecırmekdeyız.. :çok üzgünüm: ustelık bı kac defada yapalım dıye denedık Rabbım musade etmedı.. artık demek kı hakkımızda hayırlısı degıldı dogru zaman degıldı sanırım.. CADIARZU yanı bılemıyorum bırde ona moral bozuldu.en ck da esımın derken bu zamana geldık anlıycan.. :delphin: bılemıyorum yaa cok karısıgım bu konuda.. :bbo: Rabbım hakkımızda hayırlısını versın ınsallah :Saruboceq: ne dıyeyım.. :gitme:

günaydın günaydın günaydın.işe gider gibi uyanıyom ya. kaydirigubbakcemile3
artık işlerim bitti gibi bişey .ramazanda rahat oruç tutmak için işlerimi bitirmeye çalışıyom.aman dünya işi bitermi hiç..bende sizleri özledim....buralardayım bacılar görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X