Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hadıı yaa bende yaptıracagım o smear testınden :sinifsinif: ama o spatuladan cok tırstım bı kere.. :gitme: hatta randevu aldım ama sonra ıptal ettırdım cok tırsınc oldum ondan ben. :delphin: azıcık da canım azdır benım zemuszemus canım sag olsun.. :lepi:
spatula mıı:1shok:ben ilk kez yaptıracamm şimdi bende tırstım işteeee:bbo:
kızlar smear testinin gözü korkutacak hiç bi yanı yok kiii ....
eminmisinnnn vazcayasım bilem geldi yaniiiifisfisfis
nevin kolay gelsin.... :jeyyar:
elini korkak alıştırma kaydirigubbakcemile canına oku nehirin.... kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:
radyimm buda senin içinnnnnnnnopuyorumnanaktan

allahım güzelliğe bak yaaa.
41bin kere maaşallah :)))
sağol annesi.
ya o dediğiniz şey var ya ((spekulum)) hiç hi kokulacak bişey değil.gözünüzde büyütmeyin.şahsen ben gerdek gecesinde onun kırkkatı acı çekmiştim söylemesi ayıp :kedi:
yaptırın bitsin gitsin yaww.ne var bunda korkulacak.hem rahim filmi kadar da acımıyodur yani.yaptıranlara söylüyorum bunu da

hadi ben kaçar
off.bu akşam çabuk bitsin

Nehirden kaptım bilgisayarı...
Şimdi iş başına koyulayım..
Başladı bile midem bulanıyo demeye,daha başlamadan..Halimiz nice olacak bakalım...zemuszemus
:))) tekrar kolay gelsin
canını fazla acıtma olur mu abbasıı :))
merhabalar bebeğimin teyzeleri nasılsınız bakalım
biz çok iyiyiz elhamdülillah pıtpıtımızı da gördük bugün
bütün tekkiklerimiz yapıldı tahlillerimiz vs inanmıcaksınız ama
2li 3lü test ve dobler ultrasonun bile randevusunu aldık
çok yoğun olduğu için doktorum hemen alında sıkışmayalım dedi
çok iyi bir kadı acilde de o ilgilenmişdi allah gene karşıma çıkardı
annem tahlil sonuçlarını yarın alıp gösterecek doktora bizden bu kadar
sizler nasılsınız anlatın bakalım
gözün aydın nazcım.. çok sevindim
maşaallah çok hızlısınız yahu, tüm tetkikler ok
ne güzel doktorundan çok memnunsun.. bu çok önemli
bize de yakın olsa gelirdim zeynep kamile

tabikii eminim ve de son kararımmm
sen doğum sıkıntılarına katlanmış insansın
bunu söylediğinine inanasım gelmiyor..

bu arada maşaallahh oğluşunaaa alkisalkisalkis
ya o dediğiniz şey var ya ((spekulum)) hiç hi kokulacak bişey değil.gözünüzde büyütmeyin.şahsen ben gerdek gecesinde onun kırkkatı acı çekmiştim söylemesi ayıp :kedi:
yaptırın bitsin gitsin yaww.ne var bunda korkulacak.hem rahim filmi kadar da acımıyodur yani.yaptıranlara söylüyorum bunu da
yaaa :1ninca:

:roflol::roflol::roflol:

Gel anam gel..Nehir bebişe bakar,bende sana bakarım kaydirigubbakcemile3

Evet evet acımıcak ablası,gel ablanın kollarına:roflol:
Sağol gamzemmm....Şeniz

Yavrum hani dipçik gibiydin,no oldiiiiiii....
Korkma korkma bişicik değil o...
Ben çok severim kendilerini...
Doktorun simir istediyse tamamdır,konu kapanmıştır.
Tırsmak felan yok,gidiyosun doktora hemen..
Haydiiii bakam...
Burda böle,doktora gitmeyeni dövüyoz biz,dimi tıslar...:roflol:

Nehirden kaptım bilgisayarı...
Şimdi iş başına koyulayım..
Başladı bile midem bulanıyo demeye,daha başlamadan..Halimiz nice olacak bakalım...zemuszemus

bende ınsanım demı ama.. :kedi: valla bazı konularda evet cıddı cıdı korkuyorum.. :sinifsinif: bende aynen myhope gıbı ılk defa yaptıracagım oyuzden endıse yaptım sanırım.. :gitme:

evet ya ben gordum bı kac kere onun resmını ve fena tırsınc oldum.. sende bı bak bakalım netten.. CADIARZU ama kızlar korkacak bısı yok dıyolar ama ıste ne bılım yaa ılk defa yaptıracagız yaa ondan heralde.. :gitme:

canlarım hayırlı akşamlar...

dünden beri neti açamamıştım...tefriciyeyi bugünden başlarım okumaya...Allah şimdiden kabul etsin...kelebeğimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...

geçmişe bir bakayım kociş gelmeden..

nevin kolay gelsin.... :jeyyar:
elini korkak alıştırma kaydirigubbakcemile canına oku nehirin.... kaydirigubbakcemile3

Okudum canım merak etme sen:jeyyar:

merhabalar bebeğimin teyzeleri nasılsınız bakalım
biz çok iyiyiz elhamdülillah pıtpıtımızı da gördük bugün

Çok şükür nazcım...sadece gördünüzmü yoksa aynı zamanda duydunuzmu?
Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin...

Yav tırsmayın be yaaa..Bişecik yok yaaa,gerçekten...
Oy oy oy,Allahım,bizim bebişlerimiz ne kadar güzel böyle..
Rabbim ne güzel yaratmış hepsini,çok şükür...
Maşallah sübhanallah...Tam tosun tam...
Bide yok küçük müçük diyolardı,halt etmişler...:dilcikar:
Bomba gibi bombaaaaa....

:roflol::roflol:Allah iyiliğini versin kızzz...
Bencede katılıyorum yani...O iş tamamsa bu da tamamdır:roflol:
Kızlar ben canılı canlı rahim filmi çekildim ve canlı canlı kist aspirasyonu yaptırdım..
Spekulumun onlarla alakası yok,çok ciddiyim...
Ama şöyle bir şey var..Bazı kadınlarınrahmi farklı olabiliyormuş ve spekulumu yerleştirmesi,doğru yerini alması zor olabiliyormuş,doktorları uğraştırıyormuş.Böyle bir şey olursa az biraz canınız yanar ama dayanılmayacak bir şey değil..
Eğer tek seferde yerleşirse,bi cızzz tamam,oldu bitti...Kendinizi kasmayın yetersositososito

:))) tekrar kolay gelsin
canını fazla acıtma olur mu abbasıı :))

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
he he tamam tamam yakmadım...

Derrrrrmişimmmm...
Oldu bitti yav,biraz sızlandı arada bağrış çığrış oldu ama hallettik..
tek tek anlatacam bunları topikte dedim,he tağam ozaman dedi sustu ve gülmeye başladıkkkk....
tabikii eminim ve de son kararımmm
sen doğum sıkıntılarına katlanmış insansın
bunu söylediğinine inanasım gelmiyor..

a.sa.s
Bencede..
İşin en zor kısmına dayandınız yaniiiiiiiicimeee....

bende ınsanım demı ama.. :kedi: valla bazı konularda evet cıddı cıdı korkuyorum.. :sinifsinif: bende aynen myhope gıbı ılk defa yaptıracagım oyuzden endıse yaptım sanırım.. :gitme:
evet ya ben gordum bı kac kere onun resmını ve fena tırsınc oldum.. sende bı bak bakalım netten.. CADIARZU ama kızlar korkacak bısı yok dıyolar ama ıste ne bılım yaa ılk defa yaptıracagız yaa ondan heralde.. :gitme:

Endişe yapmanız normal tbiki...Ama endişeleriniz,ihmale sebep olmasın lütfen..
Sağlık hele hele kadın sağlığı ihmale gelmez arkidişlerim....
Gözünüzü karartın gidin..Sonra ayy hakkat bişecik yokmuş diceniz..

Görüntüsü kötü,onu kabul ediyoruma.s

günaydııınn
nevin bu topikte sende olmasan halimiz nice olur bilmem inan ki.
valla süper motive ediyosun insanı.ben de hsg den çok korkuyorum.ama o cidden birazcıkın acıtıyo galiba.
neyse bizde dün akşam kaynanadaydık dediğim gibi.kaynanayı ilk kez bu kadar misafir perver gördüm.hayret etttim.
şimdi sizde pek bilmediğiniz ,tanımadığınız için neden diye sorceksiniz doğal olaraktan.şöyle ki;
bu hanımefendi kayınpederimin ikinci evliliği.yani benim asıl kayınvalidem değil.bizim kaynanadan ayrılıp bununla evlenmiş peder.ama görüşüyoruz biz.kendisi çoookkk çok cimridir.ama haddinden fazla.anlatmakla olmaz yaşamak lazım.evine gidince yenilenin içilenin hesabını yapar felan yani.evindeki eşyalar çok kıymetlidir.kirlenecek batacak diye misafir kabul etmez.gelenin de burnundan getirir.diken üstünde oturtur.şimdi ramazanda iftar yemeklerini dışarda verecekmiş.düşünün artık.evinin kirlenmemesi için bi dünya parayı da gözden çıkarmış delikafadulden :roflol:

nehirriiiimmmm.geçmiş olsuuunnnn.
acı var mı acıııı.
geçmiş olsuna gelelim mi cicim.gelirken ne istiyosun en getirelim.
((bi torba buzz diyomuş hehe :roflol: :roflol: :tomato: ))

nazcım.
çok sevindim bebişinde seninde iyi olmana.sonuna kadar böyle devam etsin inş.
randevuları almakla da iyi etmişsin.devlet hastanelerinde randevu krizi yaşanıyo zaten.

bu arada kızlar dün söylemeyi unuttum.iki gün önce dedemi ağız ve burundan kan geldiği için acile kaldırmışlar.mide kanaması olduğuna karar verilmiş.ama kanama fazla olduğu ve de uzun sürdüğü için kan verilmesi gerekmiş.kan grubu da A RH (-).dayılarımın ki A ymış ama pozitifmiş.işe yaramadı.çünkü hiçbir hastane pozitifi alıp yerine negatif vermiyor.
bütün aile gecenin 12sinde seferber olduk.aramadığımız sormadığımız ne kimse ne de hastane kaldı.hiçbiryerde bu kan yok.sonunda benim aklıma geldi.radyolara anons verdirelim dedim.lalagül ve moral fm i aradık.sağolsunlar anında anons geçtiler.inanırmısınız eşimin telefonu kilitlendi.o kadar duygulandık ki.bi kaç kişi de hiç bizi aramadan direk hastaneye gitmiş.allah binlerce kere razı olsun.pozitif olanlar bile işe yararsa biz verelim hastane negatifle değiştirsin diyolar.ne duyarlılık dimi.

işte aslında zor gününde müşkül duruma düşmemek için, iyi gününde önlem almak lazım.kan bağışı hakikaten çok önemliymiş.bunu anladım.hele hele de zor bulunan grupların bağışı daha da önemli bence.

Son düzenleme:
eeee hadi gelin yaaa.bütün gün yalnız mı konuşucaamm.buralardayım ben.bugün sakiniz gibi gözüküyor.inşallah ta öyle olur.bu hafta bittim resmen yaa.

He he çok komik.
Benim oram çok acıyor napiim..
Başka her tarafıma yap gıkım çıkmaz, tavuk gibi yol istersen, oraya gelince ölüyorummmmmm:1shok:

Sağolsun ablacımm yaktı canımı içiniz rahat olsunnaniknanik

Radycim çok geçmiş olsun dedene. Allah acil şifalar versin.
Ben hep düşünüyorum ama kaldırabilir miyim kan vermeyi onu bilmiyorum.
Gerçi en çok bizim kan grubundan var herhalde A+ :D
Ama hazır gençken ilaç içmiyorken vermek lazım gerçekten.
Gelenlerden Allah razı olsun..

Nazcım gözümüz aydın..Çok sevindim..
Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

Esracım günaydın,
Gülyüzüm günaydın..

Ben şimdi dişçiye gidiyorum arkidişler, ramazandan önce son gün..

Yani akşama teravih var sahur var hepimizi hayırlı olsun inşallah..

Çok öpüldünüz efemmm

günaydın radycim ve esracım....

esracım bugün güne iyi başlamadım,kimseyi pek görmek istemiyorum ama seni kabul edebilirim,gel iki hanekliyelim de rahatlarım belki.......

radycim...çok şeyler kaynatmışsınız ama benim kociş gelince onunla ilgilenmek zorunda kaldım ve dün hiçbirşey yazamadım...

hsg yi canlı canlı çektirmeyi düşünmüyorsundur inşallah......çektirenlere de cesaretlerinden ötürü de madalya verecem valla.....
dedenede geçmiş olsun canım...kan bağışının önemini bende çok iyi bilenlerdenim...ameliyata girmeden önce benden 4 ünite kan istemişlerdi...hastanedede,kan merkezinde kan yok...yabancı bir şehirdeyiz,kimseyi tanıdığımız yok...yanımda o zaman lotusum vardı...onun eşi,benim kociş,benim bir akraba,lotusun bir akrabası adanayı çorbaya çevirmişlerdi...uzun uğraşlar sonucu,5-6 kişi birden kan verdi...ama o saatler geçmeyi bilmemişti...anılarım canlandı......offff offfff benimde başıma gelmeyen iş kalmadı yawwww

nevincim ne o ağda işinemi başladın şekerim...iyi para var amaopuyorumnanaktan

nehircim,sen bu işi ilk kezmi yaptırıyorsun...ilk olduğu için acımıştır,ama 1 ay rahat edersin,ellerine sağlık ablanın...benimki hiç acımıyo inan,kaşarlandık tabiki.....

arkadaşlar ramazanınızda hayırlı olsun....iftar,teravih ve sahur...bu sıcaklarda allah kolay geçirsin hepimize,helede çalışanlara......

Back
X