- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
- #15.941
nevinim hoşgeldin bitanem opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beren hoş geldin tatlum.opuyorumnanaktan..sen de gelecegin anne adaylarındanmısın.anlat bakem.tanıyalım senide bacım..
Berencim uzak mı gelin gittim bakam sen?
Çok mu uzak ailen?
şeeeeyyyyyyy :kedi: affettim gittiii :kedi:
sen benim bitanecik canım arkadaşımsın yaa opuyorumnanaktan
biliyordum acele çıktığını Şeniz
amin inş. kuşum
nasıl geçti.. dişçideki günün.. ne işlemler yapıldı
ayrıca da radynin durumuna kafan karışmasın.. hiççç büyütülecek korkulacak bir durum değil
relax olmak = acı çekmemek eş değer şeyler yerimseniben
hey Allah ım ya
hesaba bak :roflol:
bu konuyu daha önce enine boyuna konuşmamış mıydık :mymeka:
canımmm beniimmm:kedi::kedi:
Boşuna gittim dişçiyekaydirigubbakcemile3
Ben temizletmek istiyordum dişlerimi, ama sende bişi yok dedi:roflol:
Çok az bi diş taşı var 1-2 yerde ama gerenk yok dedi.
Lekede yok dedi ama dişlerin kendiliğinden sarı dedimafoldumben
Bende beyazlatma yaptıracağım karar verdim.
600 TL imiş, anama yanaşıyorum, annemde taksit yapmıyorlar mıymış diyor:roflol:
Dedim zararlı diyorlar diş beyazlatmaya siz ne diyorsunuz?
Bizim kullandığımız ilaçların hiç bir zararı yok endişeniz olmasın dedi doktor.
Geçenlerdede TV'de izlemiştim, doğru yere gidildikten sonra beyazlatmanın hiç bir sakıncası yok diye.
Bakalım çook istiyorum çook:sinifsinif:
:roflol: :roflol: :roflol:
canımmm beniimmm:kedi::kedi:
Şu şey işinede öyle diyorlar genelde. Ablamda öyle diyor ama korkutanlarda var işte. Rady'de tuz biber oldu sağolsun:roflol:
Yaşayıp görcezopuyorumnanaktan
Merakla bekliyorum:roflol::roflol:
günaydııınn
nevin bu topikte sende olmasan halimiz nice olur bilmem inan ki.
valla süper motive ediyosun insanı.ben de hsg den çok korkuyorum.ama o cidden birazcıkın acıtıyo galiba.
neyse bizde dün akşam kaynanadaydık dediğim gibi.kaynanayı ilk kez bu kadar misafir perver gördüm.hayret etttim.
şimdi sizde pek bilmediğiniz ,tanımadığınız için neden diye sorceksiniz doğal olaraktan.şöyle ki;
bu hanımefendi kayınpederimin ikinci evliliği.yani benim asıl kayınvalidem değil.bizim kaynanadan ayrılıp bununla evlenmiş peder.ama görüşüyoruz biz.kendisi çoookkk çok cimridir.ama haddinden fazla.anlatmakla olmaz yaşamak lazım.evine gidince yenilenin içilenin hesabını yapar felan yani.evindeki eşyalar çok kıymetlidir.kirlenecek batacak diye misafir kabul etmez.gelenin de burnundan getirir.diken üstünde oturtur.şimdi ramazanda iftar yemeklerini dışarda verecekmiş.düşünün artık.evinin kirlenmemesi için bi dünya parayı da gözden çıkarmış delikafadulden:roflol:
bu arada kızlar dün söylemeyi unuttum.iki gün önce dedemi ağız ve burundan kan geldiği için acile kaldırmışlar.mide kanaması olduğuna karar verilmiş.ama kanama fazla olduğu ve de uzun sürdüğü için kan verilmesi gerekmiş.kan grubu da A RH (-).dayılarımın ki A ymış ama pozitifmiş.işe yaramadı.çünkü hiçbir hastane pozitifi alıp yerine negatif vermiyor.
bütün aile gecenin 12sinde seferber olduk.aramadığımız sormadığımız ne kimse ne de hastane kaldı.hiçbiryerde bu kan yok.sonunda benim aklıma geldi.radyolara anons verdirelim dedim.lalagül ve moral fm i aradık.sağolsunlar anında anons geçtiler.inanırmısınız eşimin telefonu kilitlendi.o kadar duygulandık ki.bi kaç kişi de hiç bizi aramadan direk hastaneye gitmiş.allah binlerce kere razı olsun.pozitif olanlar bile işe yararsa biz verelim hastane negatifle değiştirsin diyolar.ne duyarlılık dimi.
işte aslında zor gününde müşkül duruma düşmemek için, iyi gününde önlem almak lazım.kan bağışı hakikaten çok önemliymiş.bunu anladım.hele hele de zor bulunan grupların bağışı daha da önemli bence.
hsg yi canlı canlı çektirmeyi düşünmüyorsundur inşallah......çektirenlere de cesaretlerinden ötürü de madalya verecem valla.....
nevincim ne o ağda işinemi başladın şekerim...iyi para var amaopuyorumnanaktan
radycim,aman bakma bana canımın sıkılacağı tuttu galiba...sabehın köründe biri aradı da,bizim bir tanıdık vardı kızı hamileymiş,onu söylüyor bana,bana ne söylersin be kadın,banane hamileyse kendine hamile...canımın sıkılası varmış,biraz sonra arkadaşım geleckiçersem rahatlarım
günaydınlar olsun
ben düşük yaptığımda çok kan kaybettimya hst abim geldiğinde sigara içme abicim birkaçgün bak kan lazım olabilir aynı kan grubunda olduğumuz için kan verebilirmisin dedim ama şakayla karışık öylesine bir sözdü bu
hemen yengem atladı abin daha dün kan vermiş üç aydan önce kan veremez
YA RABBİM hastaya moral mi verilir sinir mi edilir yani abim bana kanını bile veremiyor yengemden izin almadan
selam canlarım nasılsınız yarın dr randevum var öğlen 1 de bana dua edin bir engel çıkmasın tedavime inş olurmu rakadaşlarım dualarınıza ihtiyacım var
merhaba arkadaşlarım :1hug:
pek merak eden olmamış ama ben diyeyim yine :umursamaz:
bugün kontrolümüz vardı.. o yüzden geciktim
bebikimiz 2,5 cm olmuş :)) herşey yolunda maşaallah alkisalkisalkis
bulantı bilekliğini kullanabilirsin dedi.. yalnız normalde hamilelerin karnı açken bulantı olurmuş, yediklerinde geçermiş..
benimse tam tersi yemekten sonra bulantı başlıyor
gastirit olabilir dedi.. mide şurubu verdi..
folik asiti bıraktırdı.. başka bir vitamin yazdı.. isimleri aklımda değil reçete eşimde..
onun dışında 3 hafta sonra 2 li test için çağırdı.. bununla ilgili baya bi açıklamada bulundu
yani 2 li test sonucu riskli çıkarsa ve sonuç olarak fikrinizi değiştirmeyecekse (bebekten vazgeçmek gibi-- Allah korusunnnn).. yaptırmayabilirsiniz isterseniz dedi.. falan filan
böyle işte
bu arada bikaç kg vermişim...
aynen canım yaa .. :kedi: bır de benım derdım yalnız gıtmek bılıyormusun.. :gitme: yanımda annem olsa belkı bıraz daha rahat olurum ama ıste. farklı yerlerde olunca bole oluyor.. :gitme: neyse bakalım hayırlısı.. kaydirigubbakcemile5
açılın ben geldimmmmmkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım.ben çok iyiyim.evde olmak gibi varmı ya.çalışanlar çatlasın dermişimmm.:roflol::roflol:
sadece küçük görümceme sinirlenip oturuyom...kadın taktı bana ya...ya bişey dicem kişiligime sıgmıcak.benle ugraşıyo.işten de çıktım ya anasına bende bakacakmışım.bezlicekmişim.haber gönderiyo sinir şey....
kızlar bu sene çok güzel fındıgımız çıktı.biraz yoruldum ama bebişim için deger.kredi çekmemize gerek kalmadı....2 ay sonra satıyoruz.biraz bekletelim dedik .para etsin de tüp bebek tedavisine yetsin diye...kimseden borç almadan bankadan kredi çekmeden bu işi halledelim istiyoruz...benim için dua edin bacılarım...fındık 5 milyondan satılsın diye..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hoşbuldum,datlım kıymatlım...:asigim:nevinim hoşgeldin bitanem opuyorumnanaktan
![]()
![]()
![]()
Mersiler efemmm...
Senin kaynanatör işi biliyomuş anacım...
Misafir gelecek diye temizlik yap,gittikten sonra tekrar temizlik yap..Ohhh dışarda mis gibi:roflol:
Geçmiş olsun canım...Allah şifalar versin...
Ben de istiyorum çok,kan bağışı yapmak ama bir türlü kısmet olmadı..
İhmal ediyoruz işte..Ama vericem inşallah..
Gerçi bende kan pıhtılaşma sorunu var yaacaba o engel olurmu diye düşünüyorum.
Önce bunu öğrenmek lazım..
Kan verenlerden de Allah razı olsun...
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Dövdüm ben onları şimdi..
İnsan yeri gelince söyler elbette ama sabahın köründe telefon etmek de nesi yani...
Hayret bişi...
Hee kız parayla yapam bari dimii...
Ohh ohh zengin olurum ufaktan ufaktan...
O yengeyi var ya o yengeyiiiiiiÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Bugün dayak atma günüm galiba:)))
Çok şükür canım,sağ salim sağlığınla atlattın o günleri...
Herkes ettiğini bulur merak etme...
Pinkim hayırlısı olsun canım...
Hayırlısıyla sağlığınla,Allahın iznyle bebğin,yavrun gelsin sana canım...
Kiloları dert etme kuzum,alacaksın merak etme:jeyyar:
Maşallah sübhanallah bebişimize...
Ama resim yokkkkk..
Ben resim istiyorum illaki biliyorsun...Hadi bekliyorum..
Biz bugün mukabeleye başladık,annemin bir komşusunda..
Oraya gittiğimiz için geç girdim canım benim..
Aşkolsun yani..
O bizim minicik,tatlımı tatlı,şekermi şeker yeğenimiz.Merak etmezmiyiz hiç...
Şeniz
canım eşin müsait olamıyormu?
Eşinle gitmen daha iyi olur bence..
Benim doktorum eşimide alıyor muayeneye,yanıma..İyi oluyor öyle,manevi destek en azından..Elimi falan tutar,iyi gelir bana...
Ohh ohh maşallah Denefim..
Senin görümceyede bi yumruk sallıyımmı bacım...
Bereketli olsun fındığınız canım..
İnşallah istediğiniz fiyattan satabilirsiniz..
Rabbim ne kada büyük..Nasılda yetişti,çok şükür...
Bebeğimiz de geleck inşallah canımmm...
Hoşbuldum,datlım kıymatlım...:asigim:
Hım anladım canım..
Evet kontrole gitmekte fayda var tabiki..
Simir testinin yılda bir kez tekrarlanması gerekiyor gerçektende..
İnşallah canım,annecinn yanına gittiğinde,doktorada gidersin inşallah...
biliyorum kuzum kilo alacağımı.. dert eder miyim hiç böyle bir konuyu...Kiloları dert etme kuzum,alacaksın merak etme:jeyyar:
Maşallah sübhanallah bebişimize...
Ama resim yokkkkk..
Ben resim istiyorum illaki biliyorsun...Hadi bekliyorum..
Biz bugün mukabeleye başladık,annemin bir komşusunda..
Oraya gittiğimiz için geç girdim canım benim..
Aşkolsun yani..
O bizim minicik,tatlımı tatlı,şekermi şeker yeğenimiz.Merak etmezmiyiz hiç...
Şeniz
tamam tatlım ekliyorum birazdan inş.Kızlar benim biraz işim var..
Sil süpür işleri işte...
Bna müsade..
gamzem resmi bekliyorum canım,müsait olduğunda ekle emi???
Radym o sözlediğin şeyide unutmadım hee:1shok:
Gerdekte ne acılar çektim diye:1shok:
Sağol çok yardımın oldu bekarcık kardeşine:roflol:
heee biz yalan söölüyos di mi
ayrıca da radynin durumuna kafan karışmasın.. hiççç büyütülecek korkulacak bir durum değil
relax olmak = acı çekmemek eş değer şeyler yerimseniben
tamam tatlım ya bişiy demedik kaydirigubbakcemile3heee biz yalan söölüyos di mi
halla allaa :sinifsinif: :umursamaz: :mymeka:
evet çok acıdı işte tamam mı.herkesinki aynı olacak diye bişey yok ki canım.benim ki bayağı zor oldu gerçekten de.
şimdi bişey daha söyliycem beni topikten afaroz edeceksiniz ama naapıyım.
şeyyy 1 ay sonra oldu bizim :hooray: :kedi:
resim gayet net gözüküyor bende :sm_confused:gamzecim resim çıkmamış canım
bende eklicekdim babası nazar değer bebeğimize dedi
aslında ben onu dinlemeyip eklicekdim ama taşındığımız için hiç bişiy bağlı değil
offfff daha yerleşemedik desem ne dersiniz::)))))
nehircim asılda bende mutlu oluyorum arada böle bulantı falan
bazen unutuyorum ya hatırlatıyor kendini minikim
pek bişiysi belli olmuyor ama buyrun bakam şutarafagitti
maşaallah demeyi unutmayın hee alkisalkisalkis
![]()
:1rolleyes: sağolasın berencimmm opuyorumnanaktanaman Allahım.. opuyorumnanaktan cok supper bısı bu..ayy kucucuk bısı bu.. Şeniz Allahım yerım ben onu masallah masallah kırk bır kere..
kac haftalık ya cok guzel bısı bu.. :gitme:
teşekkürler gülyüzlüm benimm :1hug:
çileğim,maşaallah Allah esirgesin bebişini...
heee biz yalan söölüyos di mi
halla allaa :sinifsinif: :umursamaz: :mymeka:
evet çok acıdı işte tamam mı.herkesinki aynı olacak diye bişey yok ki canım.benim ki bayağı zor oldu gerçekten de.
şimdi bişey daha söyliycem beni topikten afaroz edeceksiniz ama naapıyım.
şeyyy 1 ay sonra oldu bizim :hooray: :kedi:
gamzecim resim çıkmamış canım
bende eklicekdim babası nazar değer bebeğimize dedi
aslında ben onu dinlemeyip eklicekdim ama taşındığımız için hiç bişiy bağlı değil
offfff daha yerleşemedik desem ne dersiniz::)))))
nehircim asılda bende mutlu oluyorum arada böle bulantı falan
bazen unutuyorum ya hatırlatıyor kendini minikim
evet kuzum ya hakikaten harika birşeyOyyy Gamzem,kafası şekil almış bile.Maşallah sübhanallah yaa..
Böyle bir mucizeye bukadar yakından tanıklık etmek çok güzel yaaa...
Ayyy kuzum benimmm,nasılda büyüyor,canım miniğim...
Maşallah sübhanallah...
:roflol:
Sizi beceriksizler sizi..
Sen rahim filmi falan çektiremezsin ozaman radym..
Sana anestezi şart oldu..
Eşininde aklına geleydi keşke..
Bikaç nefes narkoz,ohh:roflol::roflol::roflol:
BEnim de azcık acıdı ama oldu bitti..çok az yani ve secede bir anlık..Bikaç dnemeden sonra tamamdır..Hatırlamıyorum bile valla...:roflol: