• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tamam nehirim :)) öyle yaparız.. beğenmedim diye üzme sen kendini kaydirigubbakcemile3
bebiş gelsinde nerede yatarsa yatsın yaw dimi :asigim:

Bi dakika neye kafan bozuldu da gitmeme kararı aldın açıkla hemennnn :mymeka:
İnternetten yapılan işbaşvurularını ben saymıyorum nehirim :roflol: hiç sallamıyorlar çünküm :delphin: .. Ne işi peki?

Ohhh süper süperr ilk adımlar da atılmışşşş opuyorumnanaktan
Gözün aydın bitanem
Ama senin önceden kesin haberin vardı dimi :))
Ee annen ne diyor, memnun kaldımı konuşmadan?

Olsun canım 25-30 dk sonra annendesin, ya da o sende a.s . Çokta sorun değil bence..
Alışınca zor olacak ama bi otobüs olması güzel..

İnternet olayına da çok sevindim, ev sahibimi söyledi böyle olacağını?

a.s :1hug: Şeniz

Çok iyi maşaallah berincim
Herşey yolunda şükür, ee geçen sordum hala anlatmadın doğum hikayeni :umursamaz:

Boşver işte gitmicem doktora düşünmüyorum. Beklerim gelmesii adetimin. Menapoza girmedim ya gelir elbet:umursamaz:

Biliyordum gamzem bilmem mikaydirigubbakcemile3 Annemde biliyordu arayacağını ama genede çok heyecanlandık.
Annemi bir görseydin kıpkırmızı oldu konuşurken heyecandankaydirigubbakcemile3
Benim annem çook memnun kaldı. Sinanımın anneside çok memnun kalmış.
Annesi çok güzel bir davranıştı diyor, hem geçmiş olsun demek için araması hemde gelmek istediklerini kendisinin söylemesiopuyorumnanaktan

Ya karar verdim gamzem çalışmak istiyorumCADIARZU

Hiç görümcenden bahsetmiyorsun kız. Nasıl gidiyor bakiiiiiim?
Yemekleri nerede yiyorsunuz, oturup muhabbet ediyor musunu? nasıl aranız?

Yaa çileeem şu rütbende yazan yazıda kalbi nasıl yapıyorsun bende istiyorum:sinifsinif:

Boşver işte gitmicem doktora düşünmüyorum. Beklerim gelmesii adetimin. Menapoza girmedim ya gelir elbet:umursamaz:

Biliyordum gamzem bilmem mikaydirigubbakcemile3 Annemde biliyordu arayacağını ama genede çok heyecanlandık.
Annemi bir görseydin kıpkırmızı oldu konuşurken heyecandankaydirigubbakcemile3
Benim annem çook memnun kaldı. Sinanımın anneside çok memnun kalmış.
Annesi çok güzel bir davranıştı diyor, hem geçmiş olsun demek için araması hemde gelmek istediklerini kendisinin söylemesiopuyorumnanaktan

Ya karar verdim gamzem çalışmak istiyorumCADIARZU

Hiç görümcenden bahsetmiyorsun kız. Nasıl gidiyor bakiiiiiim?
Yemekleri nerede yiyorsunuz, oturup muhabbet ediyor musunu? nasıl aranız?
İyi gitme doktora sen :1closedeyes:

Bence de annesinin arayıp bunu söylemesi ve geçmiş olsun dileklerinde bulunması çok yerinde ve güzel olmuş :lepi:, iyi bir başlangıç a.s

Çalış canım çalışta, nerede düşünüyorsun?

Görümcemden bahsetmiyorum çünkü şimdilik bir aksiyon yok şükür.. Herşey olağan ilerliyor..
Annem görümcen alışana kadar 1 hafta gelin bizde yeyin dedi, arada orda yiyoruz.. Arada görümcem yapıyor öyle işte ..
Oturup muhabbet ediyoruz tabii, zaten aramızda sorun yoktu ama gözde zor bir insan ve aynı evde yaşamak farklı bi durum olduğu için tedirgindim.. Neyseki şimdilik sorun yok :delphin:

kopyala yapıştır yöntemiyle yavrum :roflol:

Allah iyiliğini versin:roflol::roflol::roflol: Hiç aklıma gelmemişti:roflol::roflol:

Allah daim etsin inşallah muhabbetinizi saygınızı sevginizi.
İnşallah hiç ama hiç bir sorun çıkmaz canım inşallah..
Demek yemek yapmayı biliyor.
Birtek ben mi bilmiyorum acaba:roflol:

Allah iyiliğini versin:roflol::roflol::roflol: Hiç aklıma gelmemişti:roflol::roflol:

Allah daim etsin inşallah muhabbetinizi saygınızı sevginizi.
İnşallah hiç ama hiç bir sorun çıkmaz canım inşallah..
Demek yemek yapmayı biliyor.
Birtek ben mi bilmiyorum acaba:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
bu arada güzel olmuşş :jeyyar:

Allah razı olsun canımcım inşaallahhhh
Biliyor çok şükür a.s
Sen mi yemek yapmayı bilmiyorsun.. Kesinlikle inanmam :1ninca:

Hayde ben çıkıyorum
hepicinize hayırlı akşamlarr

evet cılekım dogum hıkayemi anlatayım anlatmaya calışayım daha dogrusu bıraz anlatma ozurluyumdurde
ıŞTE BENıM DOĞUM HıKAYEM
muh dog tarıhım 11 ekımdı fakat bebek gelmedı bızde ertesı gunu 12 ekım pazartesı eşimle bırlıkte dr gıttık
tansıyonum yıne havalarda defalarca nst ye bagladılar stresten dolayı sancı yok
bana yatış verdıler sozde tansıyonum kontrol altına alınacaktı ama olmadı salı sabahı dogumhane dr degıştı ve benı erk dr ılk kez alttan kontrol ettı catın dar dedı .kontrolden once 14 olan tansıyonum utandıgım ıcın sonrasında 18e fırladı sen bu tansıyonla normal dogum yapamazsın felc olursun dedı.bende normal dogum olmazmı dıye tutturdum cok bılıyorum ya dr sınır ettım buarada.... ogleden sonra sezeryan olmayacaksan çıkışını ımzala nerde dogurmak ıstersen orda dogur dedı.. Allah razı olsaun dr benım gıbı bı delıyle ugraştıgı ıcın
hemşıreler sezeryanın daha kolay oldugunu , normal dogumun pekte normal olmayacagını soyledıler en ıyi dr.un bu dr oldugunu falan
neyse ben eşimi aradım ogleden sonra amelıyata gırecegım bebek eşyalarını al gel dedım..

amelıyat saatı geldı cattı
ben gelecegın anne adaylarına ayrı ayrı dua ederek
1 de amelıyata gırdım ceyrek gece bebegımı babasının kucagına vermışler toplam 45 dakka amelıyat surdu
cok şukur bebegıme kavuştum

Allah tum anne olmak ısteyenlerın dualarını kabul etsın inş

(annelık bambaşka bi duygu)

İŞTE BENİM DOĞUM HİKAYEM
muh dog tarıhım 11 ekımdı fakat bebek gelmedı bızde ertesı gunu 12 ekım pazartesı eşimle bırlıkte dr gıttık
tansıyonum yıne havalarda defalarca nst ye bagladılar stresten dolayı sancı yok
bana yatış verdıler sozde tansıyonum kontrol altına alınacaktı ama olmadı salı sabahı dogumhane dr degıştı ve benı erk dr ılk kez alttan kontrol ettı catın dar dedı .kontrolden once 14 olan tansıyonum utandıgım ıcın sonrasında 18e fırladı sen bu tansıyonla normal dogum yapamazsın felc olursun dedı.bende normal dogum olmazmı dıye tutturdum cok bılıyorum ya dr sınır ettım buarada.... ogleden sonra sezeryan olmayacaksan çıkışını ımzala nerde dogurmak ıstersen orda dogur dedı.. Allah razı olsaun dr benım gıbı bı delıyle ugraştıgı ıcın
hemşıreler sezeryanın daha kolay oldugunu , normal dogumun pekte normal olmayacagını soyledıler en ıyi dr.un bu dr oldugunu falan
neyse ben eşimi aradım ogleden sonra amelıyata gırecegım bebek eşyalarını al gel dedım..

amelıyat saatı geldı cattı
ben gelecegın anne adaylarına ayrı ayrı dua ederek
1 de amelıyata gırdım ceyrek gece bebegımı babasının kucagına vermışler toplam 45 dakka amelıyat surdu
cok şukur bebegıme kavuştum

Allah tum anne olmak ısteyenlerın dualarını kabul etsın inş

(annelık bambaşka bi duygu)

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
seni bunca zaman muayene eden dr.çatının dar olduğunu nasıl farkedememişki ya...neyse herşeyde vardır bir hayır ,şimdi çok şükür iyisin ya,bebişimizde iyi ya gerisi boş...

Selam cicişler...

Biz ev tuttukkkkkk:dance::dance::dance:Çok şükür...

Biraz işleri var tabi yine..Kiracı çıktı,ev baya zarar görmüş..

Yerleri tahta,onlara zımpara cila yapılacak..
Banyodan küvet kaldırılıyor,duşakabin yapılacak..
Lavabolar değişecek ve benim için en önemlisi klozet değişecek hihihi..
Mutfak tezgahı yükseltilecek,bul.mak.sığmıyor çünkü,prizler lamba düğmeleri değişecek,camlar elden geçiyor,mutfak dolapları elden geçiyor..
Ev sahibi biraz pimpirikli anlıcanız ama bu güzel bişiy..Hemi 400 lira...
Dükkanımızla karşı karşıya..En çok eşime yarıyacak bu iş..En azından yemeğe falan gelir,boğazından ev yemeği geçer..
Bizim taşınmamız yine sürer baya..Annemde tamamen iyileşmiş olur ozamana kadar,daha iyi olur hem inşallah..

Böle işte..

Radym,Gülyüzüm geçmişler olsun,acil şifalar inşallah...

B]

sağol canım benim...yeni evin sana uğur getirsin canım...

gülyüzüm geçmiş olsun cnm sıcak su torbasını denemişsindir ama mümkünse sıcak tutmaya çalış kendini inş RABBİM şifalar verir

dün okul çıkışı eşimin amca kızıyla beraber yıldıznameye bakan bir kadına gittik

artık dr lardan care bulamıyorum ya hacı hocaya baktırmaya karar verdim gerçi yıldızname farklı neyse

benim görünüşüm heybetli olabilirmiş ama çok narin ve hassas bir insan olduğum için henüz hazır değilmişim
hamile kalmaya yıldızım çok düşükmüş kalabalık ortamlara girmemem gerekiyormuş yoksa nazardan çatlarmışım vs
başka neler söylediğini unuttum neyse eşim hiç inanmaz böyle şeylere
bana diyor aslında sanada böyle bir tezgah açalım senin de güzel ikna edici konuşmaların var

teşekkürler canımcım...sıcak su torbasını hiç denememiştim...deneyeceğim ama...yıldıznameye yıllar öncesinde arkadaşımın annesi bakmıştı,evliliğimin çok güzel olacağını,5.katta ev sahibi olacağımı ve de iki çocuğumun olacağını söylemişti,herşey çok güzelde son dediği olmadı hala,bekliyoruz bakalım...

gulyuzum benı aylık kontrollerde dr hıc alttan muayene etmemişti bı kac gun oncesınden ebeler bakmaya başlamıştı acılma varmı dıye ama onlarda dar falan dememıştı

hayırlı geceler canlar..rady canım geçen günü evet kk ya geldim .tam geçmişi okuyodum eşim geldi çıkmak zorunda kaldım...yoksa sen geldin diye kaçarmıyım hiç...
uzun zamandır bu topige gelemiyorum ..ıŞLERıMıN YOGUNLUGUNDAN......herkes kendine iyi baksın ... yine gelmeye çalışırım..ALLAHA EMANET OLUN..SEVGıLERıMLE

hayırlı geceler canlar..rady canım geçen günü evet kk ya geldim .tam geçmişi okuyodum eşim geldi çıkmak zorunda kaldım...yoksa sen geldin diye kaçarmıyım hiç...
uzun zamandır bu topige gelemiyorum ..İŞLERİMİN YOGUNLUGUNDAN......herkes kendine iyi baksın ... yine gelmeye çalışırım..ALLAHA EMANET OLUN..SEVGİLERİMLE

hoş geldın canım
umudunu yıtırme gun dogmadan neler dogar
hanı fındıgı satınca bebek yapıcaktınız vaz mı gectınız yoksa

Günaydııııınnn herkeslere...

Berincim Allah analı babalı büyütsün Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :))

Gülyüzüm oda olacak inşallah inşallah inşallah hayılısıyla...

Denef ablacım hoşegeldin kolay gelsin..

günaydınn
hayırlı cumalar
grip olmuştum doktordan geliyorum, haftasonu girmeden gidelim diye kolumdan tutup zorla götürdüler :delphin:

berincim çok şükür hepsi bitti geçti.. bebeğin kollarında..
ama ben doktorun söylediklerini çok yadırgadım, nasıl bir tabirdir o !
özel hastane mi acaba merak ettim :uhm:

denef ablacım hoşgeldin
Allah kolaylıklar versin
fındıklarınız ne durumda ?

günaydınlar kısa notlar topiği.... :)

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN

nehirle nevinin yazdıkalrını dün ben okuyamadım bi türlü yaa.ancak kızların yaptığı alıntılardan görebildim.nası bişey oldu anlamadım.
nehiiiirrrr kızzzzzzz müstakbel kayınvalideciğin aramış.bayada hızlı davranmak istiyolar demek.hayırlısı olsun hakkında canım.sen herşeyin en güzeline layıksın.allah aldığın,alacağın kararları hakkında hayırlı eylesin.

berincim bencede boşver gitsin.oldu bitti ve de bebişini kucağına aldın.doğumun ne şekilde olduğu çokta önemli değil.dünya kadar sezaryenle doğum yapan kadın var.tamam diğerinden daha külfetli olduğu kesin ama çok şükür ki bi anomali olmadan kurtuldunuz ikinizde.önemli olan bu.

çileğim günaydın.berin devlette yaptı doğumunu.devlet hastanelerini bilirsin işte.bi laf söylemek istersin ağzında bırakırlar.tamamlattırmazlar.ben hiçte yadırgamadım.3 gün kaldım ya ben kadın hastanesinde.allah düşmanımı bile düşürmesin oralara.

amin canım amin, eksikte etmesin ama
neden sordum biliyor musun.. öyle huylanmışım ki; eğer özelse kesin sezeryana mecbur bırakmak için bu tavırlanda diye düşündüm
malesef özelde normal doğum yapan kadın sayısı parmakla sayılır ölçüde az :delphin:

epey gec oldu ama herkese gunaydın
vede hayırlı cumalarr

cılegım ben devlette yattım
dr.um alanının en ıyısı normal dpogum olabılecek kışıyı kesınlıkle sezeryana almıyor
zaten normal dogum yaptıran dr.a devlet prim veriyormuş
benım tansıyonum olmasaydı eger benı zorda olsa dogurttururdu bana gıcıklıgına bakıyım normalmı kolay laelaelaelaelaedıye

Back
X