• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ayşem sağol bacım üzerimde hırkam var üşüyorum mecburen siyah olmasıda şart
evde açık renkle çeker gene eklerim biara inş yani gamze ekler::)))

ya bu gün bizim ufaklığın doğum günü.
hani varya benim ufak bi kardeşim.7. yaş günü.ne alsam aklıma hibişey gelmiyo.değişik bişey olsun istiyorum.kıyafetten oyuncaktan sıkıldık artık.

Aaaakannehirakannehir midenmi bulanıyor çok ilginç doğrusuakannehir
Evet cınım ogünde pardesünü giydiğin içi çook teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
Bu elbiseyle benim bu aralar pek ilgim olmaz ama tabiki görmek isterim. Hani malum pardüsünün aynısından diktirdim ama elbisenden diktirmem manasındakaydirigubbakcemile3

Bugün gittim hastaneye idrar tahlili ve film sonucunu gösterdim üroloğa. Tahlil ve film temiz bizimle ilgisi yok dedimafoldumben
Yani belimdenmafoldumben
Daha 22 yaşındayım bu yaşta belimden rahatsız olursammafoldumben

Sağol canımm teşekkür ederim sinüzitide var kışı hep hasta geçireceğiz galibamafoldumben
akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir :delphin: :delphin:

Rica ederim tatlım ni demek, hiç belli olmaz belki diktirmek istersin sana hiiçte uzak değel yani kaydirigubbakcemile3

Şimdiden telaş etme cnm, önemli birşey değildir inş.
Beyin cerrahı ne tahminde bulundu ?
Bu arada sinüzitin ameliyatı varmış, ben de yeni duydum :uhm:
ay göbeğim yayına sunuldu nihayetdelikafadulden
kız çilek demedimmi ben sana mercimek çorbası içdim gaz yapdı diyekaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim canım senin göbeğinde çok tatlıkaydirigubbakcemile3
ben mercimek çorbası felan annamammmm naniknanik
bal gibide bebişin o senin, ne güzel olmuşş maşaallahhhhh hihoyyyt

sağol çileğim evet o benim bebişim çok şükür
ama dünkü mercimek beni bitirdi hala etkisi var
ve bugün çok değişik bi durumdayım manasız böle
sıkıntı gibi içimde sanki hayırdır inş

kız nehir seninki sitresden valla canım inş geçicek kendini fazla dinleme
takdın sen kafana bu tanışmayı falan sanırım sıkıntı ettin kendine
geçmişolsun bacım

nehircim benim bel fıtığımda çok erken başladı.
inşallah yoktur öyle bişey yaa.allah korusun.berbat bişey.kas sıkışması da olabilir.o da feci bişey.bende bi kere olmuştu bi hafta yatalak olmuştum.20 yaşında felandım o zaman.
ki eğer öyleyse zaten bu kullanacağın jel bi de kas gevşeticiyle geçer.geçmezse o zaman emar isterler.
bu aralarda dikkat et geçer inş.

sağol çileğim evet o benim bebişim çok şükür
ama dünkü mercimek beni bitirdi hala etkisi var
ve bugün çok değişik bi durumdayım manasız böle
sıkıntı gibi içimde sanki hayırdır inş
hayır olsun, bana da öle arada geliyorlar merak etme :))

ayrıca ben mercimek çorbasını pek severdim, ama hamilikten sonra bi soğukluk girdi kendisiyle aramıza :))
bana da pek yaramıyor yani..

gunaydın kızlar epeyce gec bı gunaydın oldu sızın gıbı calışanlara

gecmış olsun nehırım bu yaşta fıtıksa bıde kotu kendıne dıkkat et agır şeyler kaldırma ozellıklede koltuk falan sakat edıyor insanı

hayır olsun, bana da öle arada geliyorlar merak etme :))

ayrıca ben mercimek çorbasını pek severdim, ama hamilikten sonra bi soğukluk girdi kendisiyle aramıza :))
bana da pek yaramıyor yani..

ya bende pek seviyorum emme çok fena etti beni sadece beni değil
kız arkadaşımıda onunda benim kadar karnı oldu dünkaydirigubbakcemile3
çok komikdik ama her yerden inleme sesleri geliyordu:roflol::roflol:

selam kızlar nasılsınız hayırlı günler ben birazdan çıkıcam kursuma gidicem hepinizi öpüyorum bu arada göbişlerede maşallah çok güzeller:nazar::nazar:a.s.
nehirim mumumm inş kızlar hayırlı zamanda inşş:Saruboceq:

nerdesiniz be benim gibi işemi boğuldunuzmafoldumben
suratım kıpkırmızı kesildi yoğunlukdan:sinifsinif

bende burdayım kayboldum yoğunlukdan bu neydi ya fırtına gibi geçti gitti

valla bana da bugün çok çabuk geçti nazım.
hiç te yoğunluk yoktu ama çabuk geçti yine de.
insanın keyfi yerinde olunca zaman gerçekten çabuk geçiyo.ama moralin bozuk olunca ya da hasta felan olunca geçmek bilmiyo.
biraz karnım ağrıyo gerçi sabahtan beri nedense ama onu saymıyorum
yokmuş gibi davranıyorum :)
yarın akşam yeni elticeğizim gelicekmiş erkek kardeşiyle beraber bize.çaya.şimdi annemlere gidip yemek yiyip eve geçip hazırlık yapmam lazım.
hadi öptüm hepinizi.hayırlı akşamlar.
benim mesai finiş.

Selam bacılar..

Ya bugün çarşıya halı bakmaya gidecektik,çıkmadan bi bakam dedim ama yetiştiremedim,ondan dolayı kaybolmak zorunda kaldım,sorrrryyyy...
Neyse halı baktık ve aldık anama,ordanda dayımlara geçtik,şimdide geldik işte öle..

Yarın evin temizliğine başlıcaz inşallah,cumarteside temizlik yaparız,ben 1 günde bitiremem çünkü..
Pazar günüde ufaktan eşyaları taşımaya başlıcaz.
Parça parça taşıcakmışız,kocişim öle dedi..

Amaaaaaaaa,ben gene annemdeyim tabiki 1 hafta kadar..
Çünküm burdada temizlik var...Anamın bacağı sakat gardaşımın beli sakat...Ben sağlamım çok şükür,elhamdülillah...Ağır işleri ben yapacam haliyle,annemlen nehirde ayak işlerine işte:))))
Cumartesi ağır misafirlerimiz var malum,onu atlatalım hayırlısıyla,evime öle gidip yerleşicem inşallah..
Şimdilik planlar böle,hayat ne gösterir bilinmez tabi..

Gamzemmmm,ben sane ne demiştim,ben sana ne demiştim..
Her hafta,üşenme karnının resmini çek demiştim:dilcikar:Çekmedin dimi?
Şimdi diyonki,her hafta baya farkediyor..Heral farkedecek..

Bundan kelli,her hafta aynı gün,aynı saatlerde,aynı şartlarda,mümkünse aynı kıyafetle yada badiyle,aynı pozisyonda çekiyorsun resmini(mümkünse amuda kalkarak),haftalarıyla hem buraya hem bilgisayarına ekliyorsun tamammı cicim:mymeka:Çok güzelsin ayrıcananiknanik:asigim:

Nazım sendeee...Kaçarım sanmaaaaaa...Sonra çok pişman olursunuz,keşke çekseydim diyeeee..Ama geçmişe mazi derler derim ben size ozaman:roflol:
Nazcım,karnın çok çok tatlııııı,maşallah maşallah...:asigim:

Gülyüzüm sağol bacım,üşütmem inşallah canım yaa,haklısın..Terlicez bi yandan,havada soğuk..
Hasta olmayız inşallah...

Denefim,hoşgeldin..Abicin geldi demek,negüzel...keyfinize bakın siz canım..ıyi gezmeler..

Vee radym radym...
Demek kocişinde bizim güne katılacak hee..
Bende benimkini getireyim bari,kız muhabbetinden canı sıkılmasın:roflol::roflol:
kaparız bi odaya onları,biz keyfimize bakarız gene:)))

keyfinin yerinde olmasına çok sevindim canım,çok tatlı oluyon kız böleeeeee...

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

nazım çok tatlı olmuşun.bin kere maşşalah..nehirim geçmiş olsun.bu aradada gözün aydın .herşey umarım gönlünce olur...:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X