Selam bacılar..
Ya bugün çarşıya halı bakmaya gidecektik,çıkmadan bi bakam dedim ama yetiştiremedim,ondan dolayı kaybolmak zorunda kaldım,sorrrryyyy...
Neyse halı baktık ve aldık anama,ordanda dayımlara geçtik,şimdide geldik işte öle..
Yarın evin temizliğine başlıcaz inşallah,cumarteside temizlik yaparız,ben 1 günde bitiremem çünkü..
Pazar günüde ufaktan eşyaları taşımaya başlıcaz.
Parça parça taşıcakmışız,kocişim öle dedi..
Amaaaaaaaa,ben gene annemdeyim tabiki 1 hafta kadar..
Çünküm burdada temizlik var...Anamın bacağı sakat gardaşımın beli sakat...Ben sağlamım çok şükür,elhamdülillah...Ağır işleri ben yapacam haliyle,annemlen nehirde ayak işlerine işte:))))
Cumartesi ağır misafirlerimiz var malum,onu atlatalım hayırlısıyla,evime öle gidip yerleşicem inşallah..
Şimdilik planlar böle,hayat ne gösterir bilinmez tabi..
Gamzemmmm,ben sane ne demiştim,ben sana ne demiştim..
Her hafta,üşenme karnının resmini çek demiştim:dilcikar:Çekmedin dimi?
Şimdi diyonki,her hafta baya farkediyor..Heral farkedecek..
Bundan kelli,her hafta aynı gün,aynı saatlerde,aynı şartlarda,mümkünse aynı kıyafetle yada badiyle,aynı pozisyonda çekiyorsun resmini(mümkünse amuda kalkarak),haftalarıyla hem buraya hem bilgisayarına ekliyorsun tamammı cicim:mymeka:Çok güzelsin ayrıcananiknanik:asigim:
Nazım sendeee...Kaçarım sanmaaaaaa...Sonra çok pişman olursunuz,keşke çekseydim diyeeee..Ama geçmişe mazi derler derim ben size ozaman:roflol:
Nazcım,karnın çok çok tatlııııı,maşallah maşallah...:asigim:
Gülyüzüm sağol bacım,üşütmem inşallah canım yaa,haklısın..Terlicez bi yandan,havada soğuk..
Hasta olmayız inşallah...
Denefim,hoşgeldin..Abicin geldi demek,negüzel...keyfinize bakın siz canım..ıyi gezmeler..
Vee radym radym...
Demek kocişinde bizim güne katılacak hee..
Bende benimkini getireyim bari,kız muhabbetinden canı sıkılmasın:roflol::roflol:
kaparız bi odaya onları,biz keyfimize bakarız gene:)))
keyfinin yerinde olmasına çok sevindim canım,çok tatlı oluyon kız böleeeeee...