• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydınlaaarsss
[B,Vee radym radym...
Demek kocişinde bizim güne katılacak hee..
Bende benimkini getireyim bari,kız muhabbetinden canı sıkılmasın:roflol::roflol:
kaparız bi odaya onları,biz keyfimize bakarız gene:)))

keyfinin yerinde olmasına çok sevindim canım,çok tatlı oluyon kız böleeeeee...[/
allah yardımıcın olsun nevinim
dikkat et.ben sağlamım diye kendine çok yüklenip,kendini de sakatlama soora canım. :olmaz:
opuyorumnanaktan

nevine katılıyom bende.geçmişe mazi derler.bencede bak yapıcaklarınızı ertelemeden yapın.
çileğim naz hadi ikinci çocuğu düşünüyo bunda olmazsa onda yapar da sen bence hiç erteleme dermişim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yok be güzelim ne tadı :kedi:
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

bu ne dimek oluyo aceba hacı :sm_confused:

günaydın millet
aşı vuruldum geldiiiimm, domuz gribi değel heee :roflol: tetonoz aşısı

ayrıca da söylemek istemiyorum ama midem çok kötü ya mafoldumben
Selam bacılar..

Ya bugün çarşıya halı bakmaya gidecektik,çıkmadan bi bakam dedim ama yetiştiremedim,ondan dolayı kaybolmak zorunda kaldım,sorrrryyyy...
Neyse halı baktık ve aldık anama,ordanda dayımlara geçtik,şimdide geldik işte öle..

Yarın evin temizliğine başlıcaz inşallah,cumarteside temizlik yaparız,ben 1 günde bitiremem çünkü..
Pazar günüde ufaktan eşyaları taşımaya başlıcaz.
Parça parça taşıcakmışız,kocişim öle dedi..

Amaaaaaaaa,ben gene annemdeyim tabiki 1 hafta kadar..
Çünküm burdada temizlik var...Anamın bacağı sakat gardaşımın beli sakat...Ben sağlamım çok şükür,elhamdülillah...Ağır işleri ben yapacam haliyle,annemlen nehirde ayak işlerine işte:))))
Cumartesi ağır misafirlerimiz var malum,onu atlatalım hayırlısıyla,evime öle gidip yerleşicem inşallah..
Şimdilik planlar böle,hayat ne gösterir bilinmez tabi..

Gamzemmmm,ben sane ne demiştim,ben sana ne demiştim..
Her hafta,üşenme karnının resmini çek demiştim:dilcikar:Çekmedin dimi?
Şimdi diyonki,her hafta baya farkediyor..Heral farkedecek..

Bundan kelli,her hafta aynı gün,aynı saatlerde,aynı şartlarda,mümkünse aynı kıyafetle yada badiyle,aynı pozisyonda çekiyorsun resmini(mümkünse amuda kalkarak),haftalarıyla hem buraya hem bilgisayarına ekliyorsun tamammı cicim:mymeka:Çok güzelsin ayrıcananiknanik:asigim:
Allah işlerinizde kolaylık versin nevinim, fazla yüklenme sakın kendine birden olup bitsin diye.. yavaş yavaş yapın, başka yardımcılarda bul mutlaka

Evet canım hatırlıyorum tabiki söylediklerini :1ninca:
ama birincisi o zaman çekilecek bir göbek hiç yoktu ve karnım yakın zamanda böyle bir anda büyüyüverdi kaydirigubbakcemile3
ikincisi de fotoğraf makinem olmadığı için şimdiye kadar çekememiştim :çok üzgünüm:
ama bundan sonda dediğin gibi -arkadaşımın makinesiyle- her hafta 1 kez çekilip arşiv yapıcam
en son bebiş doğduktan sonra da aynı pozda onu kucağıma alıp çekilicem
sonra bunları slayt yapıcam opuyorumnanaktan
ayrıca teşekkür ederim canımmm :asigim:
nevine katılıyom bende.geçmişe mazi derler.bencede bak yapıcaklarınızı ertelemeden yapın.
çileğim naz hadi ikinci çocuğu düşünüyo bunda olmazsa onda yapar da sen bence hiç erteleme dermişim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy gülecem ama hiçç gülecek halim yok yaw -tatlicadiarzu-
naz hatun gibin şimdiden düşünmesekte :)) biz de düşünecez elbet Allah izin verirse :hulya:

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız iyisinizdir inşş ben iyiyim çok şükür yarın dr dan randevu aldım bakalım bu sefer neler olucak hayırlısıyla inşşş

nevin işiniz çok canım fazla zorlama kendini yavaş yavaş dinlenerek yap dikkatli kaldır canım hayırlısıyla geçirin bu önemli misafirleri ALLAH tamamına erdirsin inşş kolay gelsin cnm

Hayırlı cumalar hanımlar..

Gamzem bilmiyorum neye dayanarak belde diye teşhis koydu. Dikkat et kendine ilaçları kullan 1 hafta sonra gene gel dedi.
Artık hayırlısı:gitme:

Bencede yaa çekin resimlerinizi ama aynı kıyafetle.
Hafta hafta ilk başta fark etmezsiniz ama sonradan ohoo ne kadar büyümüş 1 haftada dersiniz.
Bu fırsat ele geçmez bir daha. Evet bir daha hamile olabilirsiniz ama ilk çocuğunuza değil :))

Hepinize teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için..

Bu arada dayımın kızı betül yardıma gelecek temizliğe. 1 kişi bulduk :))

Amin berincim inş.
Hepinize hayırlı cumalar ..
Hayırlı cumalar hanımlar..

Gamzem bilmiyorum neye dayanarak belde diye teşhis koydu. Dikkat et kendine ilaçları kullan 1 hafta sonra gene gel dedi.
Artık hayırlısı:gitme:

Bencede yaa çekin resimlerinizi ama aynı kıyafetle.
Hafta hafta ilk başta fark etmezsiniz ama sonradan ohoo ne kadar büyümüş 1 haftada dersiniz.
Bu fırsat ele geçmez bir daha. Evet bir daha hamile olabilirsiniz ama ilk çocuğunuza değil :))

Hepinize teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için..

Bu arada dayımın kızı betül yardıma gelecek temizliğe. 1 kişi bulduk :))
Anladım canım düzenli kullan bakalım ilaçlarını, inş. faydasını görürsün, inş. geçici bir durumdur..

Canım nasıl aynı kıyafetle ya kaydirigubbakcemile3
Benim bundan böyle her hafta giyilecebileceklerden biri elenecek.. Mesela ordaki eteği ve gömleği 2 hafta sonra giyemeyebilirim sırnaşık şey

Tabiki de yardım için birileri daha olmalı, bir sürü eş-dost akraba var :))

hayırlı cumalar kızlar.
pinkim hadi hayırlısı olsun canım.umarım bu sefer bebişini kucagına alırsın.:Saruboceq::Saruboceq:tüp bebek tedavisinemi başlıyosun gülüm...
nehirim gelemmi yardıma.ah yakın olaydık gelirdimmm inan..

deneeeef
bacım ne zman doktora gidiyon demekten dilimizde tüy bitti yahu.
ne zaman başlıyon.fındıklar satılmadı mı daha

nazım çok tatlı olmuşun.bin kere maşşalah..nehirim geçmiş olsun.bu aradada gözün aydın .herşey umarım gönlünce olur...:Saruboceq::Saruboceq:
sağol denefcim allah razı olsun canım darısı başına inş en kısa zamanda en hayırlı zamanda:Saruboceq:
Selam bacılar..
aleykümselam canım
Nazım sendeee...Kaçarım sanmaaaaaa...Sonra çok pişman olursunuz,keşke çekseydim diyeeee..Ama geçmişe mazi derler derim ben size ozaman:roflol:
Nazcım,karnın çok çok tatlııııı,maşallah maşallah...:asigim:
haklısın nevincim bende ihmal etmicem artık her hafta çekicem inşyerimseniben
sonra çok geç olabilirakannehir
günaydın millet
aşı vuruldum geldiiiimm, domuz gribi değel heee :roflol: tetonoz aşısı

ya aslında benimde vurunmam lazım ama doktor şart değil dedi
zeynep kamilde illa istiyor evraklarda görmeği kararsız kaldım ama sende vurulduğuna
göre bende vurunurum sanırım öfff bilmiyorum :sinifsinif:

ayrıca da söylemek istemiyorum ama midem çok kötü ya mafoldumben
artık değişik bişiy söle ya miğdem miğdem kaydirigubbakcemile3
geçmicek kızım 9 ay böle devam edecem:gitme:

ama birincisi o zaman çekilecek bir göbek hiç yoktu ve karnım yakın zamanda böyle bir anda büyüyüverdi kaydirigubbakcemile3
benimde çle ya 3 günde fark etti böle anlamadım gitti gamze çorbadan
değilmiş o inmedi daha:umursamaz:

ikincisi de fotoğraf makinem olmadığı için şimdiye kadar çekememiştim :çok üzgünüm:
ama bundan sonda dediğin gibi -arkadaşımın makinesiyle- her hafta 1 kez çekilip arşiv yapıcam

en son bebiş doğduktan sonra da aynı pozda onu kucağıma alıp çekilicem
sonra bunları slayt yapıcam opuyorumnanaktan
ayrıca teşekkür ederim canımmm :asigim:

ayy gülecem ama hiçç gülecek halim yok yaw -tatlicadiarzu-
naz hatun gibin şimdiden düşünmesekte :)) biz de düşünecez elbet Allah izin verirse :hulya:
allah izin verirse bebeğimi krdeşsiz büyütmek istemiyorum
benim 2 tane kardeşim var iyiki varlar allah eksik etmesin inş bi kardeşi olur:Saruboceq::Saruboceq:

naz nerde bugün yaaaa
geldim geldim ayşecim çok işim vardı ancak gelebildimkaydirigubbakcemile4
bana da akşama birileri lazım nehirim yardım için :)
betül bana da gelir mi ki
sen bi söle belki gelirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
denef bacı bizle küs herhal :sinifsinif:

yok kız neden küssünki kim bilir nelere koşuşturmuştur geneCADIARZU

hayırlı cumalar kızlar.
pinkim hadi hayırlısı olsun canım.umarım bu sefer bebişini kucagına alırsın.:Saruboceq::Saruboceq:tüp bebek tedavisinemi başlıyosun gülüm...
nehirim gelemmi yardıma.ah yakın olaydık gelirdimmm inan..

dr uygunsun başlıyalım derse başlarım tabi canım bakalım nasip:Saruboceq:
sen neler yapıyosun ne zaman başlıycaksın fındıklar satıldımı hayırlısıyla inşş

nazım aşını vurul tabi tatlım, nolur nolmaz, tedbir amaçlı bişi bu zaten yerimseniben
bağlı bulunduğun sağlık ocağında yapıyorlar

bıktınız benden mide konusunda biliyorum ama napimmm :gitme:

:roflol: bekleme inmicek zati, ben de iner diyordum ama ıı :))

ya radynin dediği gibi önceki sayfalarda da çok sordum denefin durumunu
ama hiç ses seda çıkmadı, ondan öle dedimdi CADIARZU

yok kız gamze bıkarmıyım hiç bende de var aynı sorunlar geçmiyor malesef ::)))

inmiyor canım inmiyor aksine çıkıyor artık::)))

selam canlarım...geçmişte neler olmuş bilmiyorum,okumaya da zamanım yok...lotusum da yok ki bana bilgi versinakannehir,herkes iyidir inşallah...

kursa başladım başlayalı adeta zamanla yarışıyorum,mekan,yer,kişi değişimi insana daha da moral oluyormuş arkadaşlarım, tavsiye ederim...hep hamilelikti,çocuktu,tedaviydi derken kendimi boğup kalmışım,şimdi de 14 yıl sonra öğrenci olmanın tadını çıkarıyorum,bilgisayarlı muhasebe kendi branjım zaten,sadece sertifikam olsun diye kaydolmuştm,iyi ki de mülakatta beni seçmişler....
tabi biryandan da oriflame üyesi olduğum için toplantılar falan oluyor,bu arada haftalık günüme de gidemiyorum,görüşemediğim arkadaşlarımla da hafta sonlrı ve eşim evde olmadığı zamanda akşamları...yarında misafirim var,hem gündüz,hem gece,çok güzel bir yaş pasta tarifi aldım,onu yaptım,yarın beğenilirse istiğene tarif verebilirim...

sağlıcakla kalın...öptüm....

Back
X