- Konu Sahibi bebekecem17
- #17.741
günaydınlaaarsss
dikkat et.ben sağlamım diye kendine çok yüklenip,kendini de sakatlama soora canım.
lmaz:
opuyorumnanaktan
nevine katılıyom bende.geçmişe mazi derler.bencede bak yapıcaklarınızı ertelemeden yapın.
çileğim naz hadi ikinci çocuğu düşünüyo bunda olmazsa onda yapar da sen bence hiç erteleme dermişim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok be güzelim ne tadı :kedi:
bu ne dimek oluyo aceba hacı :sm_confused:
allah yardımıcın olsun nevinim[B,Vee radym radym...
Demek kocişinde bizim güne katılacak hee..
Bende benimkini getireyim bari,kız muhabbetinden canı sıkılmasın:roflol::roflol:
kaparız bi odaya onları,biz keyfimize bakarız gene:)))
keyfinin yerinde olmasına çok sevindim canım,çok tatlı oluyon kız böleeeeee...[/
dikkat et.ben sağlamım diye kendine çok yüklenip,kendini de sakatlama soora canım.

opuyorumnanaktan
nevine katılıyom bende.geçmişe mazi derler.bencede bak yapıcaklarınızı ertelemeden yapın.
çileğim naz hadi ikinci çocuğu düşünüyo bunda olmazsa onda yapar da sen bence hiç erteleme dermişim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok be güzelim ne tadı :kedi:
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
bu ne dimek oluyo aceba hacı :sm_confused: