gelecek endişesi

nazlikiz22

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
57
0
16
Çanakkale
kızlar benim 6 yıllık bir ilişkim var 1 yılımız farklı sehırlerde ayrı kalarak geçti okul dolayısıyla memlektınde kaldı 1 sene tekrar egıtım ıcın benım bulundugum sehıre geldı ve suan okulu bıttı memleketıne gıttı iş arıyor benımde okulum bıttı ilerisi için plan yapıyoruz önceden snn bulundugun sehırde iş bulurum yavas yavas herseyı yoluna koyarız dıyodu. suanda memlektınde iş bulursa daha iyi olcagını daha ıyı bı ıs bulabılecegını benımde yanında olmamı ıstıyor suan hatta banada iş bakıyor fakat bu durum benı korkutuyor aramızda 750 km var benım bılmedıgım hıc gıtmedıgım bı sehır yapabılcegımden emın degılım aıleme cok baglıyım yakınlarımda bıle zor kalırım yatıya. İşler cııdıye bınıce benı bı korku kapladı :) orda yasarsak eger aılesıde orda rahat edebılcegımızı sanmıyorum sevgılımın aılesı nasıl dıyım dındar bı aıle benım aılem bızde muslumanız şükürler olsun inancımız tam ama onlar daha bi bağlı ben rahat buyudum hıc bıseyım kısıtlanmadı denızede gıttım rahat gıyınırım ama onların aılesınde boyle seyler yok saygı duyuyorum tabıkı kesınlıkle sıkayet etmıyorum herkes bır olmak zorunda degıl ama benı dusunduren orda aılesıyle yapabılırmıyım bılmıyorum annesı babası olmasada dıger akrabaları bıraz baskıcı sevgılıme namaz kıl şunu yap dıye her seferınde soyleyıp dururlar sevgılımde baskıyla iş yapan bırı hıc olmadı aksıne hep gerı teptı bu durum onda o aılesıne pek benzemıyor rahat oda benım gıbı içki içmez ama içki içilen yerde bulunur gezerız eglenırız eglence mekanlarına gıderız ama aılesı bu duruma cok karsı rahat degıller bılmıyorum benı korkutan ayak uydurabılırmıyım bu kadar farka sevgılımı cok sevıyorum ama o sehırde o ortamda yasayabılırmıyım bılmıyorum oda buraya gel burda daha ıyı dıyor napıcamı bılemedım ya sız olsaydınız napardınız bıraz karısık anlatmıs olabılırm kusura bakmayın dusuncelerınızı beklıyorum.

Son düzenleme:
İşin zor canım hem aileden uzakta hem de sana uymayan bir aileye gideceksin.
Senin bulunduğun şehirden iş ara sevgiline derim.

evlendiğinizde ailenizden illaki ayrılıcaksınız, ne yazık ki bunun bir çözümü yok ,kendinizi alıştırsanız iyi olur , bence ikinize de yakın bir şehirde yaşamayı tercih edebilirsiniz..en sağlıklısı iki aileye de uzak yaşamak diye düşünüyorum..:26:

İşin zor canım hem aileden uzakta hem de sana uymayan bir aileye gideceksin.
Senin bulunduğun şehirden iş ara sevgiline derim.

burdada pek ıs olanagı yok canım ya hak verıyorum onada ama aramaya devam edıyoruz oda benım bulundugum sehrı ıstıyoda iş olmayınca dıger alternatıflerı degerlendırıyo

bende öyle düşünüyorum canım ailemden ayrılcagımı bılıyorum ama tuhaf gelıyo cok bıde o kadar uzaga ıstedıgımde her zaman gıdıp goremıcem o sorun oluyo ama hayırlısı ya ılerısı ne gosterır henuz bılmıyoruz

Ben farklı bir şehre gelin gideceğim kısmetse, o kısma hiç takılmıyorum. Farklı şehirde olmak iyi bile olacak diye düşünüyorum.

Yalnız aile hususuna dikkat etmelisin bence, baskı altında mutlu olmak biraz zor. Bu konuyu açıkca konuşup ona göre işinize karar vermelisiniz bana sorarsan.

ewet canım ciddi ciddi konusmamız lazım suan memleketınde geldıgınde artık oturup bı karara varmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…