- Konu Sahibi nazlikiz22
kızlar benim 6 yıllık bir ilişkim var 1 yılımız farklı sehırlerde ayrı kalarak geçti okul dolayısıyla memlektınde kaldı 1 sene tekrar egıtım ıcın benım bulundugum sehıre geldı ve suan okulu bıttı memleketıne gıttı iş arıyor benımde okulum bıttı ilerisi için plan yapıyoruz önceden snn bulundugun sehırde iş bulurum yavas yavas herseyı yoluna koyarız dıyodu. suanda memlektınde iş bulursa daha iyi olcagını daha ıyı bı ıs bulabılecegını benımde yanında olmamı ıstıyor suan hatta banada iş bakıyor fakat bu durum benı korkutuyor aramızda 750 km var benım bılmedıgım hıc gıtmedıgım bı sehır yapabılcegımden emın degılım aıleme cok baglıyım yakınlarımda bıle zor kalırım yatıya. İşler cııdıye bınıce benı bı korku kapladı :) orda yasarsak eger aılesıde orda rahat edebılcegımızı sanmıyorum sevgılımın aılesı nasıl dıyım dındar bı aıle benım aılem bızde muslumanız şükürler olsun inancımız tam ama onlar daha bi bağlı ben rahat buyudum hıc bıseyım kısıtlanmadı denızede gıttım rahat gıyınırım ama onların aılesınde boyle seyler yok saygı duyuyorum tabıkı kesınlıkle sıkayet etmıyorum herkes bır olmak zorunda degıl ama benı dusunduren orda aılesıyle yapabılırmıyım bılmıyorum annesı babası olmasada dıger akrabaları bıraz baskıcı sevgılıme namaz kıl şunu yap dıye her seferınde soyleyıp dururlar sevgılımde baskıyla iş yapan bırı hıc olmadı aksıne hep gerı teptı bu durum onda o aılesıne pek benzemıyor rahat oda benım gıbı içki içmez ama içki içilen yerde bulunur gezerız eglenırız eglence mekanlarına gıderız ama aılesı bu duruma cok karsı rahat degıller bılmıyorum benı korkutan ayak uydurabılırmıyım bu kadar farka sevgılımı cok sevıyorum ama o sehırde o ortamda yasayabılırmıyım bılmıyorum oda buraya gel burda daha ıyı dıyor napıcamı bılemedım ya sız olsaydınız napardınız bıraz karısık anlatmıs olabılırm kusura bakmayın dusuncelerınızı beklıyorum.
Son düzenleme: