- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
10 bınden hıc mı kenara ayıramıyorsunuzBazen gerçeğinden fazla bu konuyu taktığımı düşünüyorum. Ama elimde değil. Dolar 11.5u zorluyor. Sıvıyağ 100 TL'yi geçti. Ya resmen geçinemiyorum. 5 kurusu kenara koyamıyorum çocuğuma nirneb bir ev bile bırakmayacağım. Kiradan çıkamayacağım belli. Düşünüyorum lüks harcamam da yok. Ne pahalı kuaföre giderim ne 500 liraya bot alırım. Niye olmuyor. Eve giren 10bine rağmen neden geçinmeyi beceremiyorum. 2000 kira 1700 kreş faturalar mutfak derken çöp oluyor gidiyor. Ne bileyim fındık da mı almayayım kızıma kitap da mı almıyım. Mont falan almayıp terlikle hırkayla mı geçireyim kışı niye yetmiyo bu para. Çok sinirlerim bozuldu şu kuru görünce biri bunun düşeceğini biraz olsun ekonominin iyileşeceğini söylesin nolur
gıderlerınızı tutuyormusunuzEskiden bin lira falan koyardım şimdi o da olmuyor
evinize 10 binden fazla giriyor eski konularınızda bunu konuşmuştuk.mont alamıyorum kışı terlikle mi geçireyim abartılı olmuş komik olmuşş.bend e şikayet ediyorum geçim sıkıntımı ama açım yazmıyorumm kiramı ödeyemedim yazmıyorum yazdıklarım artık tatile gitmenin imkansız olduğu dışarda yemek yemenin lüks olduğu kuaförün lüks olduğu bir de kolej eğitiminine ulaşamadığımdan çocuğum için üzüldüğüm.siz çift maaş öğretmensiniz evet gelirler çok düştü ama aç da değilsinizBazen gerçeğinden fazla bu konuyu taktığımı düşünüyorum. Ama elimde değil. Dolar 11.5u zorluyor. Sıvıyağ 100 TL'yi geçti. Ya resmen geçinemiyorum. 5 kurusu kenara koyamıyorum çocuğuma nirneb bir ev bile bırakmayacağım. Kiradan çıkamayacağım belli. Düşünüyorum lüks harcamam da yok. Ne pahalı kuaföre giderim ne 500 liraya bot alırım. Niye olmuyor. Eve giren 10bine rağmen neden geçinmeyi beceremiyorum. 2000 kira 1700 kreş faturalar mutfak derken çöp oluyor gidiyor. Ne bileyim fındık da mı almayayım kızıma kitap da mı almıyım. Mont falan almayıp terlikle hırkayla mı geçireyim kışı niye yetmiyo bu para. Çok sinirlerim bozuldu şu kuru görünce biri bunun düşeceğini biraz olsun ekonominin iyileşeceğini söylesin nolur
pandemi de haram diyorlardı şimdiler de demezler herhalde.haa belki öğretmenler günü haram denebilirrrKurbanın olayım sen konu açma. Sonra birkaç geri zekalı, öğretmenlerin maaşı haram demeye kadar vardırıyor işi. Kaostan mı besleniyorsun nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?