- 10 Nisan 2014
- 42.569
- 113.943
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
dur ayol öğretmenler gününe hazırlık yapıyoruz heyecanla.çocuklar pandemi de göremedi onları.şiir resim yazı da yazacaklarrDevlette 7 senelik öğretmenim. Tam 4920 lira yattı bu ay. Ek dersle toplam 5500 de olur 7000 de. Kim demişse sallamış.
Bakanlıktan okullara resmî yazı geldi, hediye yasakdur ayol öğretmenler gününe hazırlık yapıyoruz heyecanla.çocuklar pandemi de göremedi onları.şiir resim yazı da yazacaklarr
daha atanalı 1 yılı anca geçti tek maaştı.ama hemen ev alamıyorumm fazla birikmiyor konusu açtı.linçlendi.gene açtı aynı konudan.Kredi borcu falan yoksa gayet de alır iyi marka. Daha yeni oğlana İgor çizme aldım. İçim acıdı mı evet, pişman mıyım hayır.
aldıkk bileBakanlıktan okullara resmî yazı geldi, hediye yasak
Ev alamamak ve geçinememekle ilgili o kadar çok aynı konuları açıyor ki iki tanesinin başlığı bile aynı.daha atanalı 1 yılı anca geçti tek maaştı.ama hemen ev alamıyorumm fazla birikmiyor konusu açtı.linçlendi.gene açtı aynı konudan.sanırım zor bir çocukluk gençliği olduğundan kıtlık psikolojisi var konu sahibinde.
konuyu açıp 1 2 gün de yazmıyor.ama biz üyeler birbirimize düşüp banlanıyoruz.bu sefer bari birlik olalımmmEv alamamak ve geçinememekle ilgili o kadar çok aynı konuları açıyor ki iki tanesinin başlığı bile aynı.
Haram diye zırvalamadıkları sürece herkesle birlik olabilirimkonuyu açıp 1 2 gün de yazmıyor.ama biz üyeler birbirimize düşüp banlanıyoruz.bu sefer bari birlik olalımmm
evet o konuda da bazı tuhaflıklar vardı.Hakkını yemeyin bi kere de taciz ve konulu bir konusu vardı .o da en son fake çıkmıştı sanırım
Umarım o konuyu da aydınlatır cok üzülmüştüm .
Ama öğretmenler atanamıyor. Ben öğrencilerime de tavsiye etmiyorum. Özelde de sürünüyorlar, haklarını alamıyorlar. Ben özelde sürünen doktor görmedim.siteden öğrendiklerim:öğretmen maaşı çok az öğretmen olma doktor maaşı çok az doktor olma.ee benim kız ne olsun ne okusun ayol o zaman?edit:konu sahibinin eski konusunda doktor maaşları fazla dediğim için de tartışma çıkmıştı.hatta o üyelerden biri geçen hafta özelime durup dururken yazdı bizim maaşlarımız azzzz sağda solda doktor maaşı çok yazıp durma gibi birşeyler dedi
ayda 8 9 bin zor alıyormuş uzman doktorlar.benim akrabalar çok fazla alıyor deyince de kızıyorlar ayoll.bizimkiler ay da mars da doktor galibaaAma öğretmenler atanamıyor. Ben öğrencilerime de tavsiye etmiyorum. Özelde de sürünüyorlar, haklarını alamıyorlar. Ben özelde sürünen doktor görmedim.
Rehber ogretmenmis, ful ek dersBen geçen sene 5500 alıyordum, ders sayım azdı. Bu sene de öyle alan vardır illa ki ama lulutas’ta hiç o göz yok. O ders verilsin diye müdürün yakasına yapışıyordur.
ne kadar olur o zaman maaşı tahminen?eşiyle birlikte 10 bin az geldi de banaRehber ogretmenmis, ful ek ders
Ikisi 12 civarine kadar olur o zaman maaşı tahminen?eşiyle birlikte 10 bin az geldi de bana
Bazen Türkçe öğretmeni de oluyor o. Siz ona bakmayın.Rehber ogretmenmis, ful ek ders
ama çocuk istismarı konusu açtığında rehberlikçiyim demişti.Bazen Türkçe öğretmeni de oluyor o. Siz ona bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?