Gelecek kaygım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kredi borcu falan yoksa gayet de alır iyi marka. Daha yeni oğlana İgor çizme aldım. İçim acıdı mı evet, pişman mıyım hayır.
daha atanalı 1 yılı anca geçti tek maaştı.ama hemen ev alamıyorumm fazla birikmiyor konusu açtı.linçlendi.gene açtı aynı konudan. sanırım zor bir çocukluk gençliği olduğundan kıtlık psikolojisi var konu sahibinde.

Ev alamamak ve geçinememekle ilgili o kadar çok aynı konuları açıyor ki iki tanesinin başlığı bile aynı.

konuyu açıp 1 2 gün de yazmıyor.ama biz üyeler birbirimize düşüp banlanıyoruz.bu sefer bari birlik olalımmm
Haram diye zırvalamadıkları sürece herkesle birlik olabilirim Gideyim de öğretmen maaşımla aldığım yeni kabanımı deneyeyim. Kargoyu anca açacağım. Bütün gün gezdik öğretmen maaşımızla ahsjjajsja

siteden öğrendiklerim:öğretmen maaşı çok az öğretmen olma doktor maaşı çok az doktor olma.ee benim kız ne olsun ne okusun ayol o zaman?edit:konu sahibinin eski konusunda doktor maaşları fazla dediğim için de tartışma çıkmıştı.hatta o üyelerden biri geçen hafta özelime durup dururken yazdı bizim maaşlarımız azzzz sağda solda doktor maaşı çok yazıp durma gibi birşeyler dedi

Ama öğretmenler atanamıyor. Ben öğrencilerime de tavsiye etmiyorum. Özelde de sürünüyorlar, haklarını alamıyorlar. Ben özelde sürünen doktor görmedim.

Ama öğretmenler atanamıyor. Ben öğrencilerime de tavsiye etmiyorum. Özelde de sürünüyorlar, haklarını alamıyorlar. Ben özelde sürünen doktor görmedim.
ayda 8 9 bin zor alıyormuş uzman doktorlar.benim akrabalar çok fazla alıyor deyince de kızıyorlar ayoll.bizimkiler ay da mars da doktor galibaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…