Gelecek kaygım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pandemi de haram diyorlardı şimdiler de demezler herhalde.haa belki öğretmenler günü haram denebilirrr
Hic polemik sevmem ama 90 lardan kalan fobi bu öğretmenler günü galiba.Kim ne derse desin eskiden herkes bu olayı yaşamıştır.Bir veli çıkar öğretmene altın alicagiz para topluyoruz derdi.Kimin durumu ne belli değil vs..Şimdi 2 çocuğum var onlarca öğretmen ile muhatap oluyorum hepsi pırlanta.Oglumun okulunda fidan bağışı yapılıyor misal ne güzel.Bir fidan 10 lira.Hem güzel bir hediye hem uygun hem anlamlı.

konu sahıbı buralarda meshur sanırım :)
evet öyle.eski açtığı konuda öğretmenler taşlanmıştı herkes birbirine girmişti banlar havada uçuşmuştu.2 öğretmen maaşı ders ücretleriyle birlikte 12 13 bindir 10 bin değil.bir öğretmen nasıl 5000 alır ayda.74 yaşındaki annemin emekli maaşı 4000 yahu.

anneme öğretmen marka çorap kolonya hatta okulun kantininden selpak alıp paketleyip verirdi öğrencileri.öyle heyecanla öyle içten verirlerdi ki anlatamam sana.herşey maddiyat oldu son yıllarda maalesef

yaaaa fidan mı
bayıldım harıka bır fıkır
bızım sınıf annemız en cok parayı kım harcayacak yarısmasına katıldı sanırım ıpek esarp ve hakıkı derı canta alındı
anaokulu ogretmenımıze... yanındakı stajyer kıza da ceyız dızer gıbı porselen bırseyler aldı
bırde karanfıl alacakmısız pasta da alacakmıs

ben sınıf annemıze al buyur oturdugum ev sızın olsun demeyı dusunuyorum su saatden sonra

Çok ayıp gerçekten..ben böyle şeyler azaldı hatta bitti diye düşünüyordum hala varmış demek ..

pandemi de haram diyorlardı şimdiler de demezler herhalde.haa belki öğretmenler günü haram denebilirrr
Pandemide daha çok mesai yapıyorduk Evde olduğumuz halde küçük çocuk için bakıcı geliyordu. Hem onunla baş et, hem ders anlat. Velilerle muhatap ol. Mesai saati gibi bir kavram yoktu. Gece gündüz ders. Şimdi en azından en geç üçte okuldan çıkıyorum, herkes kendi yoluna. Gerçi şimdi de çalışma saatim 8-5 değil diye haram ilan eder küçük şeyhülislamlar.

Son düzenleme:
Ben geçen sene 5500 alıyordum, ders sayım azdı. Bu sene de öyle alan vardır illa ki ama lulutas’ta hiç o göz yok. O ders verilsin diye müdürün yakasına yapışıyordur.

Bu arada aldığınız maaşlar ve evinize giren para TR şartları ve enflasyonda yüksek bir rakam değil ama o paranın yarısıyla geçinmeye çalışan aileleri düşününce kötünün iyisi. Ben işten çıktım eve giren para 5000 TL düştü kısa kısa, ucuz bulunca stok yapa yapa devamke başka çaresi yok. Üç paket kedi maması aldık mesela bu ay, 30 kilo stokladık çünkü 200’e yakın zamlandı mama Yani siz de market indirimi kovalayıp sanki 12 değil de 8 alıyor gibi yaşarsanız olur.

Ben geçen sene 5500 alıyordum, ders sayım azdı. Bu sene de öyle alan vardır illa ki ama lulutas’ta hiç o göz yok. O ders verilsin diye müdürün yakasına yapışıyordur.
Geçenki konuda öğretmenler ayda 3500 zor alıyorlar iddiasında olan üye bile vardı.özel de olabilir de devlette mümkün değil.ha öğretmen maaşları yüksek mi asla değill .o paranın fazlasını hak ediyorlar ama asgari ücrete yakın miktarda söyleyip taşlanmasınlar burada

Bir de terlikle mi gezeyim falan çok dramatize etmişsiniz. Şu an Nine West’ de 299’a bot var mesela online mağazaya özel böyle şeyleri gördükçe alabilirsiniz. Atıyorum Desa olmaz ama Deichman olur, Brikenstock olmaz ama Twigy olur. Napalım bizim değil bu utanç :/

80 e 90 a slazan....r kine.....x marka ayakkabılar var.kalitesi tartışılır ama var yanii.terlikle gezmeye gerek yokk

Devlette 7 senelik öğretmenim. Tam 4920 lira yattı bu ay. Ek dersle toplam 5500 de olur 7000 de. Kim demişse sallamış.

Kredi borcu falan yoksa gayet de alır iyi marka. Daha yeni oğlana İgor çizme aldım. İçim acıdı mı evet, pişman mıyım hayır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…