- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.844
- 108
- 39
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
YaaaaaBazen Türkçe öğretmeni de oluyor o. Siz ona bakmayın.
Ben de ordan gördümama çocuk istismarı konusu açtığında rehberlikçiyim demişti.
ben de 12 13 diye tahmin etmiştim .bu parayla mont alınamıyor mu peki?terlikle kışı mı geçireyim yazmış da..bizler de dar gelirliyiz ama mont ta alıyoruz bot daIkisi 12 civari
Bir konusunda da Türkçe öğretmeni. Lulutas’ın bir tek Allah bir dediğine bir de hayat pahalı, ev alınmıyor dediğine inan.ama çocuk istismarı konusu açtığında rehberlikçiyim demişti.
daha yaşı genç.sanki 45 oldu da hala ev alamadım diyor.ben anlamadım bu üyeyi aylardır.Bir konusunda da Türkçe öğretmeni. Lulutas’ın bir tek Allah bir dediğine bir de hayat pahalı, ev alınmıyor dediğine inan.
Yeni kaban da aldım, Koton’dan ama. İpekyol’dan alamazsın evet.ben de 12 13 diye tahmin etmiştim .bu parayla mont alınamıyor mu peki?terlikle kışı mı geçireyim yazmış da..bizler de dar gelirliyiz ama mont ta alıyoruz bot da
yoo alırsın.yüzde yetmiş indirime girer sık sık.bir de do..p tarzı uygulamalarda etiketli 300 350 ye bulunuyor.e kotonda da o fiyatlaraydı montlar.ha bir de yazın kışlık kışında yazlık alırsan pekala markalı giyebilirsin asgari ücretli değilsenYeni kaban da aldım, Koton’dan ama. İpekyol’dan alamazsın evet.
Ben İpekyol’dan çok alışveriş yapıyorum zaten. Kast ettiğim şey, şu an alamazsın mont kaban. Sezon sonunda olabilir. Şu an param anca Koton’a yetti.yoo alırsın.yüzde yetmiş indirime girer sık sık.bir de do..p tarzı uygulamalarda etiketli 300 350 ye bulunuyor.e kotonda da o fiyatlaraydı montlar.ha bir de yazın kışlık kışında yazlık alırsan pekala markalı giyebilirsin asgari ücretli değilsen
Ben Antep’te hiçbir zaman ev sahibi olamayacağım ona bakarsak. O zaman ben ölemdaha yaşı genç.sanki 45 oldu da hala ev alamadım diyor.ben anlamadım bu üyeyi aylardır.
şu an anca kotona yeter zaten orada da tuzluydu fiyatlar.bir kargo pantolona 180 tl verdim 2 hafta önce.afra mı tafra mı ne onun koleksiyonuyduBen İpekyol’dan çok alışveriş yapıyorum zaten. Kast ettiğim şey, şu an alamazsın mont kaban. Sezon sonunda olabilir. Şu an param anca Koton’a yetti.
Antep pahalı şehirdir.Biz de ev baktık geçen gün site için de 1milyon 950 bin dedi .sindirmeye çalışıyorum hala fiyatııBen Antep’te hiçbir zaman ev sahibi olamayacağım ona bakarsak. O zaman ben ölem
Afra da ne ara koleksiyon üretir oldu ya.şu an anca kotona yeter zaten orada da tuzluydu fiyatlar.bir kargo pantolona 180 tl verdim 2 hafta önce.afra mı tafra mı ne onun koleksiyonuydu
Bizim karşıdaki binada 2,5 milyon.Antep pahalı şehirdir.Biz de ev baktık geçen gün site için de 1milyon 950 bin dedi .sindirmeye çalışıyorum hala fiyatıı
alma zaten çok pahalılar indirimi bekle.sen memursunn fakirsin alışveriş yaparken hep bunu düşünn.indirim candırrAfra da ne ara koleksiyon üretir oldu ya.Evet az para vermedim, Koton’un bizınısından aldım. Ama hala Cat bot alamadım be cey
hesap yapalım kaç aylık maaşımızla alabiliriz acaba?Bizim karşıdaki binada 2,5 milyon.
Sorma, lulutaslığım tutuyor Cat botlara bakarken. Hemen elimdeki telefonu yere bırakıyorum.alma zaten çok pahalılar indirimi bekle.sen memursunn fakirsin alışveriş yaparken hep bunu düşünn.indirim candırr
416 ayhesap yapalım kaç aylık maaşımızla alabiliriz acaba?
lulutaş abartmasa aslında hepimiz ona katılacağız da terlik merlik montsuzluk yazınca olmuyor olmuyorr susamıyorummSorma, lulutaslığım tutuyor Cat botlara bakarken. Hemen elimdeki telefonu yere bırakıyorum.
mezarlıkta yer alırım ayol o zamana dek.eve zaten gerek kalmaz416 ay
Lulutas temsililulutaş abartmasa aslında hepimiz ona katılacağız da terlik merlik montsuzluk yazınca olmuyor olmuyorr susamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?