Gelecek kaygısı :( fikirlerinize ihtiyacım var..

Dört ayda insan evliliğe bile uyum sağlayamıyor kaldı ki tanıyacaksınız. İmkanı yok. İki çocuk seven her adam da iyi baba olmaz. 23 yaşında çocuktan baba olmaz zaten. Geçiniz.

İkinizin de yaşı evlilik için erken. Birikimin varsa gez toz, iki ülke üç beş şehir gör. Ne bu evlenme merakı?

Ben 9 yıllık evliyim eşimin bilmediğim huyu suyu çıkıyor ortaya şaşırıp kalıyorum? Sen 4 ay da nasıl tanıdın onu anlayamadım,?

4 ay değerlendirme yapmak için çok erken. Kredi parası kim bilir kaç yıl sürecek. Ayrıca biliyor mu sizin birikiminiz olduğunu? Maaşınız fln ondan iyi mi ve bunu biliyor mu?
Biliyor hepsini ben yeni araba aldım 40 bin liraya hatta bazen onun eksikliğini yaşadığını yansıtıyor bana

senin yaşın küçük , onun yaşı ise çok küçük.hem 4 ayda pamuklara sarmayan yok zaten.çoook erken evlilik gibi bir topa girmek için.

Dört ayda insan evliliğe bile uyum sağlayamıyor kaldı ki tanıyacaksınız. İmkanı yok. İki çocuk seven her adam da iyi baba olmaz. 23 yaşında çocuktan baba olmaz zaten. Geçiniz.

İkinizin de yaşı evlilik için erken. Birikimin varsa gez toz, iki ülke üç beş şehir gör. Ne bu evlenme merakı?
Ben hemen evlenicem demedim zaten aklımdaki soru işaretlerinden bahsettim bunlar aklımı kurcalıyor diye yanlış anlaşıldım sanırım

4 ayda herkes böyle canım. Nişanlımla yaşadığım ilk 5 6 ay hayatımda yaşadığım en güzel zamanlardı. Şimdi ise tam bir kabus.

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bi sorunum var sizin de fikirlerinizi bekliyorum ..
Ben 24 yaşındayım çalışıyorum birikimim var ve evliliğe maddi olarak hazırım .. Sorunum şu 4 aylık bi ilişkim var daha yeniyiz ama karakteri çok mükemmel bi insan tam baba olacak biri cana yakın saygılı şuan tek bir hatası yok bana göre beni pamuklara sarıyor desem abartmış olmam onunlayken çok eğleniyorum ikizler burcu yerinde duramıyor sürekli farklılık peşinde ve beni çok mutlu ediyor ama mantık olarak çok düşünüyorum askerliği yok sabit bi işi yok hiçbir birikimi yok ve ailesi yeni ev aldı çalışıp kredisini ödemek zorunda ailesine yardım edecek yani ve benden 1 yaş küçük sürekli bişeyler yapmak istiyor çabalıyor birikim yapmak için aklı hep evlilikte ama ben mutlu olamıyorum ya anı yaşayıp devam edicem ya da mantığımı kullanıp yol yakınken vazgeçicem..siz olsanız ne yapardınız ?
4 ayda 120 kere gorustunuz mu acaba... Daha yolun başı bile değil evlilik birikim babalik vs konularina sarmissin. Yeni kuşak da insan sarrafi maşallah. Baska planlarin yok mu kendine dair? Daha çok gençsin.

Bence sizin derdiniz evlenmek ve işinin olmaması. Yol yakınken vazgeçin bence de.

23 yaşında birisi, önünde daha uzun zaman var. Belki o da kafasına göre birisini bulur. Siz işi olan, yaşı büyük birisini bulun bence de.

23 yaşında bir erkekten, işinin olmasını beklemek de biraz... zaten üniversiteyi bitirince 22-23 oluyoruz. Sevgilinizin yanında olup, onu destekleyip beraber çabalayıp hem de bu süreçte huyunu, suyunu öğrenmek varken, evlenmek için en az 4-5 yıl zaman varken, bu kadar acele etmek karşınızdakine de yük olur.

Ben olsam ikizler erkegiyle evlenmezdim :confused:
Şuan ikizler erkeğine aşık biri olarak gözlerim yaşlı okuyorum bu başlığı djjdjd
Adam daha 3 gün önce bana risk alınca yaşadığımı hissediyorum dedi :olamaz:

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bi sorunum var sizin de fikirlerinizi bekliyorum ..
Ben 24 yaşındayım çalışıyorum birikimim var ve evliliğe maddi olarak hazırım .. Sorunum şu 4 aylık bi ilişkim var daha yeniyiz ama karakteri çok mükemmel bi insan tam baba olacak biri cana yakın saygılı şuan tek bir hatası yok bana göre beni pamuklara sarıyor desem abartmış olmam onunlayken çok eğleniyorum ikizler burcu yerinde duramıyor sürekli farklılık peşinde ve beni çok mutlu ediyor ama mantık olarak çok düşünüyorum askerliği yok sabit bi işi yok hiçbir birikimi yok ve ailesi yeni ev aldı çalışıp kredisini ödemek zorunda ailesine yardım edecek yani ve benden 1 yaş küçük sürekli bişeyler yapmak istiyor çabalıyor birikim yapmak için aklı hep evlilikte ama ben mutlu olamıyorum ya anı yaşayıp devam edicem ya da mantığımı kullanıp yol yakınken vazgeçicem..siz olsanız ne yapardınız ?
24 yaş çok da geç değil
seviyorsanız beklemeye değer
30+ olsaydınız anlardım da daha iş güç oturtacak filan diye
bizim üniversitedeki bebeler bile 25 te mezun oluyor ancak işini 26 27 gibi oturtuyor...zaman verin çocuğa bence seviyorsanız

Biliyor hepsini ben yeni araba aldım 40 bin liraya hatta bazen onun eksikliğini yaşadığını yansıtıyor bana
İyi kapı buldum diye düşünüyor olabilir. Önyargılı olmak istemem ama son dönem çok gördüm böyle erkek tipleri. Kendisinde bir şey yok. Üstüne üstlük ailesini sırtlanıyor. Sonra maaşı iyi, birikimi olan yok arabası olan kadın peşindeler. Maddi olarak biraz zorla. Bak bakalim o iyiliginden eser kalacak mı?

Simdi rahatsız etmez bu durumlar ama ileride bi gözünüze batar içinize isler ki. Allah korusun evlensen boşanma durumuna getirebilecek konular. Henüz erken iyi düşün bence

Back
X