Gelecek kaygısı

evhayalim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
912
731
53
Herkese merhaba,ben eşimden 7 yıl önce ayrıldım 3 çocuğum var,kızımı 6 yıl önce evlendirdim bin şükür.1oğlum 1 kızım daha var bekar.Benim derdim bir ev alamamak bu saatten sonrada nasıl olucak bilemiyorum:(tabiki allah kısmet ederse olur o başka)Tek istediğim yarın bir gün çocuklarım evlenip gidince kimseye yük olmayıp azıcık aşım ağrısız başım olsun istiyorum benimde derdim bu.( Ama şükrediyorum her zaman allahıma geciktiriyorsa vardır bir sebebi diye).Sağlıcakla kalın inşallah.

Herkese merhaba,ben eşimden 7 yıl önce ayrıldım 3 çocuğum var,kızımı 6 yıl önce evlendirdim bin şükür.1oğlum 1 kızım daha var bekar.Benim derdim bir ev alamamak bu saatten sonrada nasıl olucak bilemiyorum:(tabiki allah kısmet ederse olur o başka)Tek istediğim yarın bir gün çocuklarım evlenip gidince kimseye yük olmayıp azıcık aşım ağrısız başım olsun istiyorum benimde derdim bu.( Ama şükrediyorum her zaman allahıma geciktiriyorsa vardır bir sebebi diye).Sağlıcakla kalın inşallah.
Rabbim yar ve yardımcıniz olsun

Gerçekçi olursak artık asgari ücretle çalışan kimse ev alamaz. Benim yaşıtlarımın artık evi falan olamaz mesela. Ben bunu kabullendim. Evim olsun istiyorsam başka bir şey yapmam lazım. Ne bileyim iş kurmak, ticarete atılmak ya da hırsızlık yapmak gibi...

Hepimiz içimizde içini gönlümüzce dizdiğimiz, duvarlarına özgürce çivi çakabildiğimiz, evin içine korkmadan yatırım yapabildiğimiz ufacık ama bize ait evlerin hayaliyle ölüp gideceğiz ve mezara girene kadar çalışmaya devam edeceğiz :KK50:

Kredi hesaplamalarını falan çok yaptım, imkansız ne yazık ki.

Ne güzel 3 tane çocuğunuz var. Yine emekli maaşınızla geçinmeye çalışırsınız onlar da küçük küçük destek olur annelerine. Kimseye muhtaç olmazsınız inşallah, sıkmayın canınızı.

Back
X