- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Kiz ne güzel yazmışsın yaa çok güldüm Allah iyiliğini versin emiizengin koca üniversitesi üstüne yaptırma fakültesi.
kısa yoldan zengin olmaksa amacın, bu standartlarda başka bölüm yok türkiyede bebişim.
hukuk listemde kesinlikle olacak.Yok kuzum önce Boğaziçi uluslararası ticaret'i sordun ya onun için dedim.
İstanbul Hukuk derim.
Ama önemli olan senin hangi meslek de mutlu olacağın.
doktor bir tanıdığım ile konuştum. arkadaşım diyemem tam olarak. gelme sakın irtifa kaybediyoruz keşke mühendis olsaydım dedi. o puanı alman ayrı dert okuman ayrı gelme çok pişmanım dedi."Vadetmek"
Bu iş kumar gibi biraz. Tercih yaparken popüler olan bölümler mezun olana kadar dibi vuruyor maalesef. Her geçen sene şartlar değişiyor. Garanti iş şu an için sağlık sektörü sanırım. Onun da kazanması ayrı dert okuması ayrı dert çalışması ayrı. ..
işte sırf bunun için deli divane hukuk istediğim halde araştırıyorum. sevmek neye yarar.Ama olay meslek ya da para değil mutluluk
Hergün sorunlu insanla çalışırım dersen sağlık ya da hukuk seç aksi halde asla
Bir de gelirin de garantisi yok
Bak arkadaşım 1500 alıyor diyorsun 2007 Ocak ta 1750 alıyordum nerede ise 10 yıl önce
Yani bir okulu bitirmek değil sana uygun iş bulmak önemli sadece hukuk bitirmek yetmiyor ki
Mühendisler o irtifayi yıllar önce kaybetti ama.doktor bir tanıdığım ile konuştum. arkadaşım diyemem tam olarak. gelme sakın irtifa kaybediyoruz keşke mühendis olsaydım dedi. o puanı alman ayrı dert okuman ayrı gelme çok pişmanım dedi.
memnun değil sağlıkçılar çok yazık oluyor..
hukuk listemde kesinlikle olacak.
bunun dışında listeyi genişletmeye çalışıyorum:)
teşekkür ederimm:)
kızlar mobilden giriyorum kaçırdığım cevaplar kusuruma bakmasın.
yaşımı soranlar için 25e geliyo az bişey kaldı
içimi cız ettirmeAnkara Hukuk ve Ankara Siyasal'ı da yaz.
Eğer planların arasında bürokrat olmak varsa
hemşirelik çok zor bence. olmak istemezdim. çok teşekkür ederim :)fizik tedavi uzmanligi iyi bence yada hemsire
Sadece aç kalmak değil stres vs çok önemliişte sırf bunun için deli divane hukuk istediğim halde araştırıyorum. sevmek neye yarar.
okumaksa maksat kitaplarını boş vakitlerimde de okurum. dört sene dirsek çürütüp aç kalır mıyım 1.500 ürküttü beni...
içimi cız ettirme
yahu ben hep takım elbise vurgunuydumkadınlarınkine de takım elbise mi denir ceketlere kumaş pantolonlara ölüyorum:) ben öyle giyinip ahkam kesen biri olursam mutlu olurum. normalde bile klasik giyiniyorum yaş daha 25 olmadı bluzlar falan
avukatlık çevre isteyen bişey. çevreyi nasıl yaparım o da var.
zor zor.......
valla olur inşallah:)))döpiyes deniyor.
Zor diye bir şey yok.
İdealistsin belli, sen yaparsın.
Tercihlerine ekle derim.
330 lardaydım çalışmadım. ama son gireli dört yıl geçti ygsden:) hemen geliyorum teli şarja bırakıcamm:))Sadece aç kalmak değil stres vs çok önemli
İşte örnek verdim ben 2007 de alıyordum o maaşı aynı meslekte
Mükemmel miyim asla değilim işim yaver gitmişti
Ama şimdi kendi isim geliri de gideri de bilmiyorum
Bu arada ygs den kaç aldın
Bana da okunacak bir bölüm öner
Lys daha zor yetecek mi330 lardaydım çalışmadım. ama son gireli dört yıl geçti ygsden:) hemen geliyorum teli şarja bırakıcamm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?