ayni sekilde agirlamak bize yakismaz ama o kadar istemiyorum ki cok ayip etti kendi esine de bize deİyi kötü yine de evlerinde kalmışsınız, bir gece kalıp ayrılabilirdiniz de. Ben sizin yerinizde olsam onları aynı şekilde ağırlayıp gönderir bir daha da evlerine adım atmazdım.
ayni sekilde agirlamak bize yakismaz ama o kadar istemiyorum kiİyi kötü yine de evlerinde kalmışsınız, bir gece kalıp ayrılabilirdiniz de. Ben sizin yerinizde olsam onları aynı şekilde ağırlayıp gönderir bir daha da evlerine adım atmazdım.
gunlerce diye bi yazi yazdigimi sanmiyorum aksam uzeri gittik o gece kaldik ertesi gun aksam ciktik yolaİlk defa mı görüşüyorsunuz ? İlk defa görüştüğünüz insanların evinde günlerce kalma çabası neden ? Negatifti ilk sezdiğim an bir bahane bulup giderdim ben.
2 gün üst üste çiğköfte yediğinizi yazmışsınızayni sekilde agirlamak bize yakismaz ama o kadar istemiyorum ki
gunlerce diye bi yazi yazdigimi sanmiyorum aksam uzeri gittik o gece kaldik ertesi gun aksam ciktik yola
evet aksam uzeri gittik yanlis hatirlamiyorsam saat 6 falandi vardigimizda sonra 8 bucuk gibi yemege cikalim dediler cigkofte yedik ertesi gunun aksami da ayni sekilde cigkofte yedik o aksam o tavirdan sonra 9 gibi evimize dönmeye karar verdik 10da yola ciktik2 gün üst üste çiğköfte yediğinizi yazmışsınız
keske yapabilsek o sekilde ama iste biz yapamayiz laf sokma isiniben sizin yerinizde olsam evime davet eder, abartı olmadan hepimizin ağırladığı gibi ağırlardım. Yani kim gelirse gelsin nasıl yemek yapıyorsam öyle yapar muhabbetle karşılardım sonrasında tam yemek sırasında çiğköfte sipariş edip siz çiğköftesiz yapamıyordunuz lafını sokar öyle yemeğe başlardım artık anlayan anlar
Aynen. Esir miyiz. Ben istemiyorum iki gün üst üste deyip eşimi alır geçerdim valla.Ya sizde onlari cigkofteye bogacaksiniz
Cok seviyorsunuz diye 5 kg cigkofte aldik eve dersiniz
Ya da bildiginizi yapip guzel agirlayacaksiniz
Kisasa kisas bize yakismaz diyorsunuz
Guzel agirlamak da icimden gelmiyor diyorsunuz
E ne diyelim
Ayrica ikinci kez cigkofteyice girmeden "ay daha dun yedik benim yiyesim yok ben yandaki kebapciya gidiyorum cikista bulusuruz" der esimi alip gecerdim ben olsam
İçinizden gelmiyorsa çağırmayın bu kadar üzerine düşünmeye değmez. Yani tamam kadın soğuk davranmış. Kalacağınızı bilerek ya da bilmeyerek hazırlık yapmamış. Sonuçta akşamüzeri varmışsınız. Ama çiğ köfteci nedir ya adamın da mı kafası basmıyor. Yoldan gelmiş arkadaşına bir kebap ısmarlayamıyor musunkeske yapabilsek o sekilde ama iste biz yapamayiz laf sokma isiniesime tamam gelsinler desem en guzel sekilde agirlayacagimi biliyorum biz boyle gorduk boyle yetistik bi yandan belki nasil misafir agirlanir gormus olur kendine bi seyler katar diye de dusunuyorum