Ay demi ama ne bileyim çok şaşırdımJshshsh.
Yapmayin Allah askina.
Evet isimleri yaşları bildi her şeyi. Büyümüş küçülmüş derler ya aynen öyle tavırları vardıYuh ne enteresan şey. İsimleri bildi mi
Sizi tanıyor olabilir
Sanmıyorum ama bilmiyorum. Ben tanımıyorumSizi tanıyor olabilir mi
Tesadüftür belki de dediğiniz gibikimse geleceği bilemez, tesadüftür ya da halisinasyon vs görmüş olmayasınız
Tamam ama biliyoruzki kimse gaipten haber veremez. Icinizi ferah tutunAy demi ama ne bileyim çok şaşırdım
Çok teşekkür ederimTamam ama biliyoruzki kimse gaipten haber veremez. Icinizi ferah tutun
Ama inanın birden gelip isimler veriyor. Ölecek diyor ve küçük bir çocuk insan şaşırmaz mı yani ne bileyim o an çok şaşırdımçocuğu bulur coin sorardım, dertlenmek yerine hemende şoklar falan çekiriyorsunuz ya
hep orada mı duruyor çocuk anası babası yok mu ? şopar tayfadan falan mı dikkat çekmek için yapabilirAma inanın birden gelip isimler veriyor. Ölecek diyor ve küçük bir çocuk insan şaşırmaz mı yani ne bileyim o an çok şaşırdım
Hiç görmedim. Ama bilemiyorum tabiki evet evet bence de dikkat çekmek istiyor da olabilir tam olarak bilmiyorumhep orada mı duruyor çocuk anası babası yok mu ? şopar tayfadan falan mı dikkat çekmek için yapabilir
Huzurunuz kaçsın diye biri öğretmiş de olabilir. Siz şimdi söyleseniz evrene enerji gibi olursa sizden bilirler. Söylemeseniz tedbir olurdu dersiniz üzülürsünüz. Komple saçmalık da olabilir. Belki çocuğu görürsünüz bir daha. BilemiyorumEvet isimleri yaşları bildi her şeyi. Büyümüş küçülmüş derler ya aynen öyle tavırları vardı
Kimseye anlatmadım çekindim açıkçası belki kafalarına takabilirler diye. Saçmalık deyip geçmek en iyisi dedim. Ama aklıma geldiği için sizlere sormak istedimHuzurunuz kaçsın diye biri öğretmiş de olabilir. Siz şimdi söyleseniz evrene enerji gibi olursa sizden bilirler. Söylemeseniz tedbir olurdu dersiniz üzülürsünüz. Komple saçmalık da olabilir. Belki çocuğu görürsünüz bir daha. Bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?