[ımg]http://img571.imageshack.us/img571/9366/besmelelogo21.th.jpg[/ımg]
uploaded with ımageshack.us
eski topiğimizde iyi ve kötü bir sürsürü günümüz oldu bu her geçen gün bizleri birbirimize daha çok bağladı
yeter, ayşe, umudumsun, nazemir, (cici annemiz ve süslü kızı ) herzaman_seninle, hilbay, sonece, pembe_86, pearlflower, derin,
ve aramıza sonradan katılan ama başından beri bizimleymiş gibi olan twety25, nesleyy, beren660, pınar1202, mayflowers
hepinize şimdiye kadar topiğimize kattığınız güzelliklerden dolayı çooook teşekkür ediyorum inşallah yeni topiğimiz hepimize şans getirsin ve bu güzel kardeşliğimiz hiç bozulmasın
inşallah bu topikte bütün arkadaşlarıma hamileyim yazmak herzaman seninle ve banada bebeğimizi sağ sağlim duğurduk yazmak nasip olsun
sizleri seviyorum topiğimiz hayırlara vesile olsun her gelene uğur getirsin
amin...hayırlı haberlerimizi vereceğimiz bir topik olsun inşallah..
Ben de geldiiiim... Allah bizi bu dertle birleştirdi, dostluğumuzu mutlulukla perçinlesin, bizi bir daha hiiiiç ayırmasın inşallah..
[kk nin en eskilerinde çok karamasar sıkıntılarla dolu hayatını burada kızlara en çok yasıtannn hep ağlayıp zırlayan bunalrı yaparkende en çok buradaki kızları rahatsız edenn ama bazanda (pozitif olduğunuda )buradakilere yol göstermeye nacizane çalışann ANNE OLMAYI HER ŞEYDEN ÇOK İSTEYEN yeterrrrrr yani ben yeni topiğimiz hayırlı uğurğlu olsunn en çok beklediğimzi ihtayacımız olana kavuştuğumuzda burada paylamayı nasip etsin rabbimmmm
tabikiiiiiiiiiiiiiiisizi seviyorum iyiki yolumuz kesişmişşşş iyiki szileri tanımışımmmmSIZE="3"][/SIZE]
amiiiiiiiiiinnnnnbesmele ile baslayalim..topigimiz hayirli ugurlu olsun insallah..dilerim bir daha olumsuzluk hicc bizi bulmasin....buraya hepimizi hamisim diye yazabilelim insallah...
inşallah yeni topic yeni avatar ide yeni bebişler olacak bu topicde :)))))))yeni topige yeni avatar:)))
hoşgeldiiiiiin bizde seni seviyoruzben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmseviyorummm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilk mesajı bu olsunnnnnnnnnnnn yol arkadaşlarımmmmmmmmmmmmm
amiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnBen de geldiiiim... Allah bizi bu dertle birleştirdi, dostluğumuzu mutlulukla perçinlesin, bizi bir daha hiiiiç ayırmasın inşallah..
:)))))))))))))))))))))))))[kk nin en eskilerinde çok karamasar sıkıntılarla dolu hayatını burada kızlara en çok yasıtannn hep ağlayıp zırlayan bunalrı yaparkende en çok buradaki kızları rahatsız edenn ama bazanda (pozitif olduğunuda )buradakilere yol göstermeye nacizane çalışann ANNE OLMAYI HER ŞEYDEN ÇOK İSTEYEN yeterrrrrr yani ben yeni topiğimiz hayırlı uğurğlu olsunn en çok beklediğimzi ihtayacımız olana kavuştuğumuzda burada paylamayı nasip etsin rabbimmmm
tabikiiiiiiiiiiiiiiisizi seviyorum iyiki yolumuz kesişmişşşş iyiki szileri tanımışımmmmSIZE="3"][/SIZE]
amin canımyeni topigimiz hayırlı ugurlu veeeeee bol bol bebişli olsun inşallaheskiye veda edemedim bari yeniye hoşgeldin deyim
nurcan senin duayı okudum allah meleğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin
canım eski topikte sormuşsun ya sen nerdesin diye ben bursadayım ama bir sonraki tedavimi burda olmayı düşünmüyorum istanbul, ankara izmir neresi iyiyse oraya giderim...
eveeet kuzular tavsiyeler gelsiiin...
Caaaaanııımmmmmm yeteriiimmmmm iyi ki varsın canııımmm
amiiiiiiiiiinnnnn
inşallah yeni topic yeni avatar ide yeni bebişler olacak bu topicde :)))))))
hoşgeldiiiiiin bizde seni seviyoruz
amiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
:)))))))))))))))))))))))))
amin canım
Allah kabul etsin hayatım
tabikide bidaha sana orda ddenemek yasak adamgibi biyerde deneyeceksin ve son olacak bebişin kesin gelecek ama bidaha osman yok
nurcanım da gelmiiişşş.. yaaa ben seni çok özlediiimmm...
amin canımkıslarrr yeni topigimiz hayırlı ugurlu olsunnn inşallah ugurlu gelir hepimiizee
Eki Görüntüle 183759 Eki Görüntüle 183760 Eki Görüntüle 183758
bunlarda açılış pastamız olsun haydi kk hatunları afiyet olsun.bol bol bebişli günlere inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?