Geleceksin biliyorum bebeğim

işte benim arkadaşlarım yaaaaaaaaaaaaaaa açılışa pastayla gelmişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tabikide bidaha sana orda ddenemek yasak adamgibi biyerde deneyeceksin ve son olacak bebişin kesin gelecek ama bidaha osman yok

kız adamda da bir şeytan tüyü var ki... o kadar kızıyorum yine de hep ona gidesim var.. içimden de diyorum gebe kalayım da takibimi yine ona yaptırırım :)))) adamın müptelası oldum

kız adamda da bir şeytan tüyü var ki... o kadar kızıyorum yine de hep ona gidesim var.. içimden de diyorum gebe kalayım da takibimi yine ona yaptırırım :)))) adamın müptelası oldum

aman hamiş kalda bebeğinin muayenesine gidersin ama ben şeytsan tüyümüyü anlamam yoksana osman artık hamiş kalanakadar :b

ay kızının ilk pastası benden olsun inşallahh...
ay inşallah teyzesi senide doğumgünümüzde görmek kısmet olsun pastamız olmasada olur :)))))))))
nurcan sen küçük hanımı bi kuçağına al gerisi kolayy kıyamam .. isim düşündünüz mü ?
canım yağmur nisa demiştik ama sanırım artık değişti öykü nisa oldu tam bilmiyorum bende benim ölen oğluma ben isim koymuştum kızımıza eşim koyacak beni karıştırtmıyo :)))))))) he he

sağol canım

pastasız olurmu hiçç bu umutla açılan topiğimizin pastası bir de bebiş haberiyle taçlandırsak ne güzel olur

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ikiz haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yazılsın topiğe ilk olarakkkkkkkkkkkk

hayırlı olsun yeni topik... benimde aklıma gelmişti yeni topikmi açsak diye ama yanlış anlaşılmaktan korktum...inşallah çok güzel olacak ....çaylar ve kahvelerde benden olsun

hayırlı olsun yeni topik... benimde aklıma gelmişti yeni topikmi açsak diye ama yanlış anlaşılmaktan korktum...inşallah çok güzel olacak ....çaylar ve kahvelerde benden olsun

he he gülüm benim ne yanlışı olurmu hiç ben hep diyodum diğer topicde hep kötü haber alıyoz diye :))))
çaylar için sağol canım :)))))))

sohbetinize doyum olmuyo oofss hiç çıkasım yook ama yarın misafirlerim gelcek hazırlık yapıyım diyorum akşamdan ... şimdilik çıkıyorum ama tekrar bakarım ben canlar allaha emanet olun hepinizi seviyorumm iiyii ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…