amiiiiiiiiiinnnnn
inşallah yeni topic yeni avatar ide yeni bebişler olacak bu topicde :)))))))
hoşgeldiiiiiin bizde seni seviyoruz
amiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
:)))))))))))))))))))))))))
amin canım
Allah kabul etsin hayatım
tabikide bidaha sana orda ddenemek yasak adamgibi biyerde deneyeceksin ve son olacak bebişin kesin gelecek ama bidaha osman yok
Eki Görüntüle 183759 Eki Görüntüle 183760 Eki Görüntüle 183758
bunlarda açılış pastamız olsun haydi kk hatunları afiyet olsun.bol bol bebişli günlere inş.
tabikide bidaha sana orda ddenemek yasak adamgibi biyerde deneyeceksin ve son olacak bebişin kesin gelecek ama bidaha osman yok
amin canım
ay bunlar çok ciciymiş kızımın ilk doğumgünündr e böle bişi yaptırmak nasip olur inşallah :)))))
kız adamda da bir şeytan tüyü var ki... o kadar kızıyorum yine de hep ona gidesim var.. içimden de diyorum gebe kalayım da takibimi yine ona yaptırırım :)))) adamın müptelası oldum
işte benim arkadaşlarım yaaaaaaaaaaaaaaa açılışa pastayla gelmişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay inşallah teyzesi senide doğumgünümüzde görmek kısmet olsun pastamız olmasada olur :)))))))))ay kızının ilk pastası benden olsun inşallahh...
canım yağmur nisa demiştik ama sanırım artık değişti öykü nisa oldu tam bilmiyorum bende benim ölen oğluma ben isim koymuştum kızımıza eşim koyacak beni karıştırtmıyo :)))))))) he henurcan sen küçük hanımı bi kuçağına al gerisi kolayy kıyamam .. isim düşündünüz mü ?
pastasız olurmu hiçç bu umutla açılan topiğimizin pastası bir de bebiş haberiyle taçlandırsak ne güzel olur
aman hamiş kalda bebeğinin muayenesine gidersin ama ben şeytsan tüyümüyü anlamam yoksana osman artık hamiş kalanakadar :b
Uploaded with ImageShack.us
eski topiğimizde iyi ve kötü bir sürsürü günümüz oldu bu her geçen gün bizleri birbirimize daha çok bağladı
yeter, ayşe, umudumsun, nazemir, ceylin, (cici annemiz ve süslü kızı ) herzaman_seninle, hilbay, sonece, pembe_86, pearlflower, derin,
ve aramıza sonradan katılan ama başından beri bizimleymiş gibi olan twety25, nesleyy, beren660, pınar1202, mayflowers
hepinize şimdiye kadar topiğimize kattığınız güzelliklerden dolayı çooook teşekkür ediyorum inşallah yeni topiğimiz hepimize şans getirsin ve bu güzel kardeşliğimiz hiç bozulmasın
inşallah bu topikte bütün arkadaşlarıma hamileyim yazmak herzaman seninle ve banada bebeğimizi sağ sağlim duğurduk yazmak nasip olsun
sizleri seviyorum topiğimiz hayırlara vesile olsun her gelene uğur getirsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ikiz haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yazılsın topiğe ilk olarakkkkkkkkkkkk
hayırlı olsun yeni topik... benimde aklıma gelmişti yeni topikmi açsak diye ama yanlış anlaşılmaktan korktum...inşallah çok güzel olacak ....çaylar ve kahvelerde benden olsun
ay oh beeee ne iyi oldu bu topik aklınızla bin yaşayın kııız...
umudumsun dedi bende hemen tamam dedim valla biliyon diğer topicden dertliyiz he he :))))))))))
yeterr ayy bayıldım ne güzeller böyle içim açıldı yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?