he he gülüm benim ne yanlışı olurmu hiç ben hep diyodum diğer topicde hep kötü haber alıyoz diye :))))
çaylar için sağol canım :)))))))
çaysız gitmez pastalar dedim...benim yazıştığım diğer topikde de aynısı oldu güzel haber olmayınca başka topik açtılar maşallah açıldığının haftası hamile haberinden geçilmedi çok uğurlu geldi..... inşallah bu topikde hayırlı güzel haberlere gebe olsun
sohbetinize doyum olmuyo oofss hiç çıkasım yookama yarın misafirlerim gelcek hazırlık yapıyım diyorum akşamdan ... şimdilik çıkıyorum ama tekrar bakarım ben canlar allaha emanet olun hepinizi seviyorumm iiyii ki varsınız
he he inşallah :)))))))))
ah ah inşallah hadi bakalım
bende çıkim kızlar yemek yapim kocişe :))))))))) yarında hastaneye gidicem :)))))))))
ben de gideyim canlar malum kocamın doğumgünü ilgi bekler
canım eski topikte sormuşsun ya sen nerdesin diye ben bursadayım ama bir sonraki tedavimi burda olmayı düşünmüyorum istanbul, ankara izmir neresi iyiyse oraya giderim...
eveeet kuzular tavsiyeler gelsiiin...
istanbul'daki isim yapan bütün merkezlere gittim diyebilirim..tavsiye istersen memorial'i,bahçeci'yi ve dr.selman laçin diyebilirim..başarı oranlarını incelersen ona göre daha belirleyici olur senin için..bahçeci'deki ekip alman hastanesinden gelen ekip..memorial'deki ekip ilk tüp bebek denemesini yapan ekiplerden..selman laçin ise bir dr.olarak olarak çok ilgili..
istanbul'daki isim yapan bütün merkezlere gittim diyebilirim..tavsiye istersen memorial'i,bahçeci'yi ve dr.selman laçin diyebilirim..başarı oranlarını incelersen ona göre daha belirleyici olur senin için..bahçeci'deki ekip alman hastanesinden gelen ekip..memorial'deki ekip ilk tüp bebek denemesini yapan ekiplerden..selman laçin ise bir dr.olarak olarak çok ilgili..
he heartık git yani bencede adamcağızı zaten bütüngün tek bıraktın doğumgününde bari şimdi azcık ilgilen
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmseviyorummm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilk mesajı bu olsunnnnnnnnnnnn yol arkadaşlarımmmmmmmmmmmmm
Ben de geldiiiim... Allah bizi bu dertle birleştirdi, dostluğumuzu mutlulukla perçinlesin, bizi bir daha hiiiiç ayırmasın inşallah..
canım eski topikte sormuşsun ya sen nerdesin diye ben bursadayım ama bir sonraki tedavimi burda olmayı düşünmüyorum istanbul, ankara izmir neresi iyiyse oraya giderim...
eveeet kuzular tavsiyeler gelsiiin...
pastasız olurmu hiçç bu umutla açılan topiğimizin pastası bir de bebiş haberiyle taçlandırsak ne güzel olur
umudumsun dedi bende hemen tamam dedim valla biliyon diğer topicden dertliyiz he he :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?